- Konu Sahibi sevilakdemir
KIZLAR İZMİR KENT HASTANESİ PROF DR NAMIK DEMİR HAKKINDA ÇOK GÜZEL ŞEYLER DUYUYORUM BİZZAT KENDİSİNE KONTROLE GİDEN ARKLAR VARMI ACABA?DOĞUMUMU KENTTE DÜŞÜNÜYORUM..BİLGİLERİNİZ BEKLİYORUM...:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR İZMİR KENT HASTANESİ PROF DR NAMIK DEMİR HAKKINDA ÇOK GÜZEL ŞEYLER DUYUYORUM BİZZAT KENDİSİNE KONTROLE GİDEN ARKLAR VARMI ACABA?DOĞUMUMU KENTTE DÜŞÜNÜYORUM..BİLGİLERİNİZ BEKLİYORUM...:uhm:
bende namık beye gitmeyi düşünüyorum arkadaşlar ama karasız kaldım hastasıyla pek ilgilenmiyor diye duydum ama gitmekte yarar var
mrb,
Namık Demire değil de Barış Pilancı ' ya gidiyorum Kent Hastanesine. Çok ilgili ve pozitif bi doktor. İstediğiniz zaman ulaşabiliyoru, tahlil sonuçlarını bizzat kendi arayıp bilgi veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim Barış Beyi. Doğumumu da Kent Hastanesinde yapacağım ama henüz erken olduğu için doktorumla konuşmadık. Kent Hastanesinde doğum yapanlar memnun kaldınız mı?
Merhaba bende henuz hastane ve doktor araştırıyorum kent hastanesinin muayene ucreti ne kadar birde saglik sigortan varmi dogum cok pahaliya gelirmi diye dusunuyorum bilgi verirsen sevinirim.
Sagol cevabin için hangi sigortan var bende sigorta yaptirmayi planliyorum ama bazi yorumlarda ekstra odeme cikartiyorlar diye okudum. Ben ilk bebegimi kaybettim bu yuzden biraz titizleniyorum iyi bir doktor ve iyi ultrason cihazları olsun istiyorum namik beye gitmeyi planladim ama cok yogunmus bu sefer ilgili bir doktora ihtiyacim var.Kent hastanesi benim çalıştığım kurumla anlaşmalı bi hastane.sağlık sigortam da var muayene ücreti 240 lira. doğum ücretini henüz bilmiyorum. Erken olduğu için konuşmadık henüz ama kent hastanesini ve özellikle barış beyi tavsiye ederim
Benim emekli sandığım var ama dediğim gibi çalıştığım kurumun hastaneyle anlaşması olmasından dolayı ödemelerinin cok cüzi miktarını ben veriyorum. Ekstra bi ücretlendirme tahlil dışında olmuyor.Sagol cevabin için hangi sigortan var bende sigorta yaptirmayi planliyorum ama bazi yorumlarda ekstra odeme cikartiyorlar diye okudum. Ben ilk bebegimi kaybettim bu yuzden biraz titizleniyorum iyi bir doktor ve iyi ultrason cihazları olsun istiyorum namik beye gitmeyi planladim ama cok yogunmus bu sefer ilgili bir doktora ihtiyacim var.
Sagol cevabin için hangi sigortan var bende sigorta yaptirmayi planliyorum ama bazi yorumlarda ekstra odeme cikartiyorlar diye okudum. Ben ilk bebegimi kaybettim bu yuzden biraz titizleniyorum iyi bir doktor ve iyi ultrason cihazları olsun istiyorum namik beye gitmeyi planladim ama cok yogunmus bu sefer ilgili bir doktora ihtiyacim var.
Merhaba,
konuya direkt dahil oldum kusura bakma ama belki bir yardımım dokunur diye bahsetmek istedim. Benim yapıkredi özel sağlık sigortam var. Bir çok şeyimi kent hastanesinde yaptırıyorum. Bunun yanı sıra Yapıkredi özel sağlık sigortasının kent hastanesi ile ekstra bir anlaşması da var. Bunları dikkate alarak sigortanı yaptır bence. Bunun yanı sıra Namık beye gidiyordum çok yoğun en az 1 aya randevu veriyor bazen süre uzuyor muayene için gittiğin zamanda muhakkak bekliyorsun. Cep telefonunu vermiyor acil bir durumda direkt arayamıyorsun. Bence bunlar önemli benimde ilk bebeğim bende bu yüzden çok titizleniyorum. O yüzzden sizede söylemek istedim. Ben şimdi Tunç Beye gidiyorum kent hastanesinde çok iyi bir doktor artı cep telefon numaralarını da veriyor :) Aklına takılan bir sorunuz olursa çekinmeyin arayın diyor. Yai sonuçta değerlendirme senin nasıl rahat hissedersen kendini.
Şimdiden hayırlısı diyelim
Tesekkur ederim cevabin için.Benim emekli sandığım var ama dediğim gibi çalıştığım kurumun hastaneyle anlaşması olmasından dolayı ödemelerinin cok cüzi miktarını ben veriyorum. Ekstra bi ücretlendirme tahlil dışında olmuyor.
bilgi veriyorsun ne güzel ne kusuru :) yapi kredi yaptircam sanırım onun bekleme suresi az ve bebek doğduğunda direkt kapsıyormuş sigorta.Merhaba,
konuya direkt dahil oldum kusura bakma ama belki bir yardımım dokunur diye bahsetmek istedim. Benim yapıkredi özel sağlık sigortam var. Bir çok şeyimi kent hastanesinde yaptırıyorum. Bunun yanı sıra Yapıkredi özel sağlık sigortasının kent hastanesi ile ekstra bir anlaşması da var. Bunları dikkate alarak sigortanı yaptır bence. Bunun yanı sıra Namık beye gidiyordum çok yoğun en az 1 aya randevu veriyor bazen süre uzuyor muayene için gittiğin zamanda muhakkak bekliyorsun. Cep telefonunu vermiyor acil bir durumda direkt arayamıyorsun. Bence bunlar önemli benimde ilk bebeğim bende bu yüzden çok titizleniyorum. O yüzzden sizede söylemek istedim. Ben şimdi Tunç Beye gidiyorum kent hastanesinde çok iyi bir doktor artı cep telefon numaralarını da veriyor :) Aklına takılan bir sorunuz olursa çekinmeyin arayın diyor. Yai sonuçta değerlendirme senin nasıl rahat hissedersen kendini.
Şimdiden hayırlısı diyelim
Tesekkur ederim cevabin için.
bilgi veriyorsun ne güzel ne kusuru :) yapi kredi yaptircam sanırım onun bekleme suresi az ve bebek doğduğunda direkt kapsıyormuş sigorta.
Peki bu ekstra anlasma nedir sihortanin icerigi nasil istersen ozeldende cvp yazabilirsin tesekkur ederim bu arada.
Merhaba bende Kent hastanesine gidiyorum Barış beye çok memnunum. Merkez Bankası özel sağlık sigortam var. Doğum hakkında bi bilgin var mı yada bilgi sahibi olursak yazalım tekrar. Mutlu ve sağlıklı hamilelikler herkese