Prof dr.Namık Demir kent hastanesi

sevilakdemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
214
1
46
Diğer
KIZLAR İZMİR KENT HASTANESİ PROF DR NAMIK DEMİR HAKKINDA ÇOK GÜZEL ŞEYLER DUYUYORUM BİZZAT KENDİSİNE KONTROLE GİDEN ARKLAR VARMI ACABA?DOĞUMUMU KENTTE DÜŞÜNÜYORUM..BİLGİLERİNİZ BEKLİYORUM...:uhm:

KIZLAR İZMİR KENT HASTANESİ PROF DR NAMIK DEMİR HAKKINDA ÇOK GÜZEL ŞEYLER DUYUYORUM BİZZAT KENDİSİNE KONTROLE GİDEN ARKLAR VARMI ACABA?DOĞUMUMU KENTTE DÜŞÜNÜYORUM..BİLGİLERİNİZ BEKLİYORUM...:uhm:

Merhaba canım. Çok iyi bir konu açmışsın. Bende riskli gebelik uzmanı arayışındayım kanda pıhtılaşma sorunum var ve Namık Beye gitmeyi düşünüyorum. Yorumlar benim içinde çok önemli . Beni endişelendiren proflara ulaşmakta yaşanan sıkıntı.

aynen öyle bende ulaşabilme sıkıntısı yaşayacağımdan korkuyorum, namık bey duyduğum kadarıyla yoğun bir dr muş..aydında yaşıyorum burada bir dr um var ama izmirde doğum yapmayı düşünüyorum kent hastanesindede namık beyin adını duyorum sürekli facebookta falan sayfası var orda onda doğum yapanlar onda kontrole gidenler çok güzel yorum yapmışlar namık bey ile ilgili...umarım bizede kısmet olur namık beyi tanımak...

riskli gebelik uzmanı arayan arkadaşlara
ege üniversitesi doktorlarından sermet sağolu önerebilirim
çevremde ona çok giden var ve herkeste çok memnun
özellikle riskli gebelikte süper

benimki riskli gebelik değil cnm olanlara allah kolaylık versin benim öğrenmeye çalıştığım namık beye giden hastalar ve memnuniyetleriiii....tşkler...

namık bey asla telefonunu vermez,iletişim kurmak zor...çok başarılı bir dr. ama hastası ile pek fazla iletişim kurmayı sevmez...

bende namık beye gitmeyi düşünüyorum arkadaşlar ama karasız kaldım hastasıyla pek ilgilenmiyor diye duydum ama gitmekte yarar var

bende namık beye gitmeyi düşünüyorum arkadaşlar ama karasız kaldım hastasıyla pek ilgilenmiyor diye duydum ama gitmekte yarar var

ilgilenmeye ilgileniyor ama fazla değil..yani anca sen uğraşırsın ona ulaşıcam diye..anca hastanedeki sekreteri arıyacaksın ,sekreter de her nerdeyse ona ulaşıcak ancak o şekilde..sekreter ulaşamazsa 2-3 saat kadar zaman kaybın olur yani..belki de daha fazla..

Merhaba Arkadaşlar,

Kent Hastanesi kadın doğum doktorlarından Namık Beye gitmek istiyorum doğum için fakat hiç bir bilgim yok kimisi ilgilenmiyor diyor,kimisi çok iyi ilgileniyor diyor, ama bir türlü aydınlatıcı bir açıklama yok Kent hastanesinde ve Namık beyde doğum yapanlar yazarsa ayrıntılı olrak çok memnun olurum acilll yardım....

mrb,

Namık Demire değil de Barış Pilancı ' ya gidiyorum Kent Hastanesine. Çok ilgili ve pozitif bi doktor. İstediğiniz zaman ulaşabiliyosunuz, tahlil sonuçlarını bizzat kendi arayıp bilgi veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim Barış Beyi. Doğumumu da Kent Hastanesinde yapacağım ama henüz erken olduğu için doktorumla konuşmadık. Kent Hastanesinde doğum yapanlar memnun kaldınız mı?

mrb,

Namık Demire değil de Barış Pilancı ' ya gidiyorum Kent Hastanesine. Çok ilgili ve pozitif bi doktor. İstediğiniz zaman ulaşabiliyoru, tahlil sonuçlarını bizzat kendi arayıp bilgi veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim Barış Beyi. Doğumumu da Kent Hastanesinde yapacağım ama henüz erken olduğu için doktorumla konuşmadık. Kent Hastanesinde doğum yapanlar memnun kaldınız mı?

Merhaba bende henuz hastane ve doktor araştırıyorum kent hastanesinin muayene ucreti ne kadar birde saglik sigortan varmi dogum cok pahaliya gelirmi diye dusunuyorum bilgi verirsen sevinirim.

Merhaba bende henuz hastane ve doktor araştırıyorum kent hastanesinin muayene ucreti ne kadar birde saglik sigortan varmi dogum cok pahaliya gelirmi diye dusunuyorum bilgi verirsen sevinirim.

Kent hastanesi benim çalıştığım kurumla anlaşmalı bi hastane.sağlık sigortam da var muayene ücreti 240 lira. doğum ücretini henüz bilmiyorum. Erken olduğu için konuşmadık henüz ama kent hastanesini ve özellikle barış beyi tavsiye ederim

Merhabalar,

Dün hamile olduğumu öğrendim doktoruma hemen söylemek istdim fakat namık beye randevu alamadım randevu tarihim en erken 23 temmuz dediler. Bende başka bir doktor önerirmisiniz dedim tunç beye randevu verdiler. Tunç beyle dün tanıştım fakat, çok ilgili birisi ben namık beye gittim dememe rağmen bana elinden geldiğince yardımcı oldu hatta namık bey ile görüştürmeye çalıştı ben de bundan sonra tunç bey ile gebeliğimin seyrini takip edebileceğimizi söyledim. Cep telefon numarasını da verdi herhangi aklınıza takılan bir sorunuz olursa ne zaman olursa olsun arayabilirsiniz dedi. Namık bey cep telefon numarasını vermiyor. İstediğiniz zamanda hastane bana ulaşır diyor. Buda insanı tedirgin ediyor. Bilmiyorum Tunç beyle devam etmeye karar verdik. Hayırlısı ama tunç bey hakkında da herkes çok ilgili ve yardımcı olan bir doktor diye bahsediyor. Gidicek olan arkdaşlar varsa tavsiye edebilirim.

Kent hastanesi benim çalıştığım kurumla anlaşmalı bi hastane.sağlık sigortam da var muayene ücreti 240 lira. doğum ücretini henüz bilmiyorum. Erken olduğu için konuşmadık henüz ama kent hastanesini ve özellikle barış beyi tavsiye ederim
Sagol cevabin için hangi sigortan var bende sigorta yaptirmayi planliyorum ama bazi yorumlarda ekstra odeme cikartiyorlar diye okudum. Ben ilk bebegimi kaybettim bu yuzden biraz titizleniyorum iyi bir doktor ve iyi ultrason cihazları olsun istiyorum namik beye gitmeyi planladim ama cok yogunmus bu sefer ilgili bir doktora ihtiyacim var.

Sagol cevabin için hangi sigortan var bende sigorta yaptirmayi planliyorum ama bazi yorumlarda ekstra odeme cikartiyorlar diye okudum. Ben ilk bebegimi kaybettim bu yuzden biraz titizleniyorum iyi bir doktor ve iyi ultrason cihazları olsun istiyorum namik beye gitmeyi planladim ama cok yogunmus bu sefer ilgili bir doktora ihtiyacim var.
Benim emekli sandığım var ama dediğim gibi çalıştığım kurumun hastaneyle anlaşması olmasından dolayı ödemelerinin cok cüzi miktarını ben veriyorum. Ekstra bi ücretlendirme tahlil dışında olmuyor.

Merhaba,

konuya direkt dahil oldum kusura bakma ama belki bir yardımım dokunur diye bahsetmek istedim. Benim yapıkredi özel sağlık sigortam var. Bir çok şeyimi kent hastanesinde yaptırıyorum. Bunun yanı sıra Yapıkredi özel sağlık sigortasının kent hastanesi ile ekstra bir anlaşması da var. Bunları dikkate alarak sigortanı yaptır bence. Bunun yanı sıra Namık beye gidiyordum çok yoğun en az 1 aya randevu veriyor bazen süre uzuyor muayene için gittiğin zamanda muhakkak bekliyorsun. Cep telefonunu vermiyor acil bir durumda direkt arayamıyorsun. Bence bunlar önemli benimde ilk bebeğim bende bu yüzden çok titizleniyorum. O yüzzden sizede söylemek istedim. Ben şimdi Tunç Beye gidiyorum kent hastanesinde çok iyi bir doktor artı cep telefon numaralarını da veriyor :) Aklına takılan bir sorunuz olursa çekinmeyin arayın diyor. Yai sonuçta değerlendirme senin nasıl rahat hissedersen kendini.

Şimdiden hayırlısı diyelim

Merhaba,

konuya direkt dahil oldum kusura bakma ama belki bir yardımım dokunur diye bahsetmek istedim. Benim yapıkredi özel sağlık sigortam var. Bir çok şeyimi kent hastanesinde yaptırıyorum. Bunun yanı sıra Yapıkredi özel sağlık sigortasının kent hastanesi ile ekstra bir anlaşması da var. Bunları dikkate alarak sigortanı yaptır bence. Bunun yanı sıra Namık beye gidiyordum çok yoğun en az 1 aya randevu veriyor bazen süre uzuyor muayene için gittiğin zamanda muhakkak bekliyorsun. Cep telefonunu vermiyor acil bir durumda direkt arayamıyorsun. Bence bunlar önemli benimde ilk bebeğim bende bu yüzden çok titizleniyorum. O yüzzden sizede söylemek istedim. Ben şimdi Tunç Beye gidiyorum kent hastanesinde çok iyi bir doktor artı cep telefon numaralarını da veriyor :) Aklına takılan bir sorunuz olursa çekinmeyin arayın diyor. Yai sonuçta değerlendirme senin nasıl rahat hissedersen kendini.

Merhaba bende Kent hastanesine gidiyorum Barış beye çok memnunum. Merkez Bankası özel sağlık sigortam var. Doğum hakkında bi bilgin var mı yada bilgi sahibi olursak yazalım tekrar. Mutlu ve sağlıklı hamilelikler herkese

Benim emekli sandığım var ama dediğim gibi çalıştığım kurumun hastaneyle anlaşması olmasından dolayı ödemelerinin cok cüzi miktarını ben veriyorum. Ekstra bi ücretlendirme tahlil dışında olmuyor.
Tesekkur ederim cevabin için.
Merhaba,

bilgi veriyorsun ne güzel ne kusuru :) yapi kredi yaptircam sanırım onun bekleme suresi az ve bebek doğduğunda direkt kapsıyormuş sigorta.

Peki bu ekstra anlasma nedir sihortanin icerigi nasil istersen ozeldende cvp yazabilirsin tesekkur ederim bu arada.

Tesekkur ederim cevabin için.
bilgi veriyorsun ne güzel ne kusuru :) yapi kredi yaptircam sanırım onun bekleme suresi az ve bebek doğduğunda direkt kapsıyormuş sigorta.

Peki bu ekstra anlasma nedir sihortanin icerigi nasil istersen ozeldende cvp yazabilirsin tesekkur ederim bu arada.

Sigortanın anlaşması normalde mesela doktorun özel ücreti 200 TL diyelim. Yapı kredi diyorki benim özel sağlık hastalarıma 130 TL den bakın diyor. O zaman da 130 TL nin işte %25 ini ödüyorsunuz. Bunun gibi bir anlaşma bunun bize ne faydası var diye sorarsanız özel sağlık aaktan limitiniz daha geç bitiyor. 200 TL nin %25 yerine 130 TL nin %25 ni düşürüyorlar, bunun yanı sıra evet çocukta doğar doğmaz sigortalı oluyor. Yani avantajlı oluyor.

Merhaba bende Kent hastanesine gidiyorum Barış beye çok memnunum. Merkez Bankası özel sağlık sigortam var. Doğum hakkında bi bilgin var mı yada bilgi sahibi olursak yazalım tekrar. Mutlu ve sağlıklı hamilelikler herkese

Doğum hakkında sigorta şirketinin orada danışmanı var onunla konuştum ücretleri fakat; benim doğum yılbaşından sonra olacağı için ücretlerde değişiklik olacağından konuşmamız havada kaldı. Normal doğum istiyorum ama bakalım hangisi sağlıklı olursa benim için onu istiyorum. Allah hepimiz için sağlıklısı hayırlısını nasip esin

Back
X