Prof. Dr. Murat Topalan da Meme Büyütme ve Dikleştirme Ameliyatı Olanlar Buraya

77CEYLAN

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
790
453
Selam arkadaşlar. Prof. Dr. Murat Topalan'da ameliyat olanlar tecrübelerini paylaşabilirlermi? 27.12.2016 da protez ve dikleştirme ameliyatı olacağım hayırlısıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
sevili arkadaşım M miskpap sayesinde onun ameliyat olduğu doktordan randevu almıştım. Fakat bende sadece bir kesi olmayacağı için. İzleri sorun ettiğimden dolayı. Gülden hanımla görüştük ve beni kırmadı sağolsun, 27.12.16 ya hocaların hocası Prof. Dr. Murat Topalan' a yaptıralım senin ameliyatını dedi. O kadar rahatladım ki. Şimdi gün sayıyorum. Kaldı 11 gün :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Murat Bey'le görüşmemizde cc'ler her vücutta aynı durmadığı için, cc olarak fazla yorum yapmadı. Ben büyük istiyorum diye tutturdum. Abartı olmasın ama dolgun olsun dedim. Doktor Daul Plan olsun dedi. Benim gibi protez+dikleştirme yapanlar için, kas altı en iyisiyse kas altını tercih de edebilirim. Ama Doktor meme şekli olsun doğal olsun istiyor. Kas altı yapınca üstten basık oluyor diyor. Tekniğe karar vericez.
Mentor takarsam dualde alttan eline gelir hissedersin deyince arada kaldım. Bakıcaz artık salı ameliyat öncesi tekrar konuşup karar vericez. hayırlısı olsun artık. Dualarınızı bekliyorum kızlar. İnşallah herşey yolunda gider.

Ameliyatım gerçekleşti. 2 gün oldu herşey şu an yolunda. Hastane ve ekibi gerçekten ilgili doktorum Murat beyde çok ilgilendi sağolsun. hastane ve doktor arayışında olan arkadaşlara tavsiye ederim. Benim ilk gün ameliyat sonrası sırt ağrılarım ve dren çıkana kadar takılı olduğu bölgede biraz ağrı oldu. Ama onda da ağrı kesici iğne yapıyorlar. İkinci gün yürümeye başlayınca drenlerde çıkınca kendimi daha iyi hissettim. Tabi bu durum benimle de ilgili olabilir çabuk toparlandım. Hastaneye gidip muayene olmak isteyen arkadaşlara özelden fiyat konusunda yardımcı olabilirim.
Esteworld Altunizade burda daha önce ameliyat olan arkadaşınız varsa ve Nuss kuaför indirimi yapılıyor. Normalde 8-10 bin arası fiyatları Nuss Kuaför deyince biraz daha indirim yapıyorlar. Doktor prof olunca 2 bin fiyat farkı istediler. Fakat ben farkı biraz daha azalttırdım.

X