• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof.dr.İbrahim Saraçoğlundan polikistik over için hazır kür.

ozel bışı yapmadım her salataya kırmızı sogan kullandım ve bol sumak doktum 3aydır kullanıyorum ve kullanıcamda tavsıye ederım canım

DEASY canım senın sonunc yarın bellı olcak demı ayyyy ınsalah hayırlı haberler verırsın canım

canım destegin için çok sagol..evet yarın alacagım ama bişy olmadıgına eminim.doktorum emin olmak istedi olmdıgına.ilaca başlıcam yine.olagan adet gecikmem yani..sagol cnm öptm seni.:1hug:

tatlım kür dedigimiz şeyde bitkilerden oluşuyor zaten sogan ve sumak ALLAh tarafındansa bu bitkilerde öyle. .bununla yaşamayı ögrenmek gerek diye bişey yok.ALLAH herşeyin çaresini vermiş.bize düşen çabalamak.sumak ve k.soganın faydası elbetteki vardır prof dr lar söyledigine göre.ama sen yazdıgım kürle ilgili insanları böyle yönlendiremezsin.ümit kırmak için mi girdin de yadın konuya..burada konu yarışı yapmıyoruz saglam yerlerden aldıgımız bilgileri aktarıyoruz.iyi gelmeyecegini düşünüyorsan bu senin kendi görüşün.ama prof.dr lardan iyi bilemeyiz sanırım..sana tavsiyem kendi konunla ilgilen...

öncelikle karsindaki insanlari kirmadan daha yumusak konusmayi deneyebilirsin!bende 5 yildir bu hastaligi cekiyorum ve bebek icin resmen kendimle savasiyorum,üstelik bunu burdaki tüm benim gibi arkadaslarla paylastigim gibi destek olmayida deniyorum.konu yarisi derken neyi kasdettin bilmiyorum ama öyle bir derdimde yok sükür.bende türkiyeyin en iyi profesöründen aldigim bilgilerle isik tutmaya calisiyorum,kulaktan dolma bilgilerle degil...kimsenin ümidini kirma gibi bir lüksüm yok tipki senin gibi.söylediginiz kür icinde iyi gelmiyor demedim ayrica,daha ucuz herkesin evinde olan ve deneyebileci baska bir allahin mucizesinden bahsettim.lütfen insanlara karsi daha ilimli yaklasmayi ögrenip öyle yorum yapalim..saygilar...

teşekkürler ceyda-79...bu salata pcos un yan etkilerini azaltabilir diye düşünüyorum...
arkadaşlar ortam gerilmiş biraz yumuşatalım diye size moralinizi düzeltecek birşeyler anlatayım, hem de insan hastalığı hakkında bilgi sahibi olmak istiyor bu konuda da sıkılmazsanız eğer elimden geldiğince birşeyler yazayım dedim:
ben nerdeyse 10 yıldır pcos olduğumu biliyorum. dediğiniz gibi bu hastalığın iyileşmesi gibi birşey söz konusu değil ama yaş ilerledikçe etkileri azalıyor buna inanın...bana doktorum 10 yıl önce söylemişti yaşın ilerledikçe kıllanma, sivilce, düzensiz adet görme azalacak diye...ben nedense inanmamıştım ama yaşadım ve gördüm...yüzüm eskiden sivilce doluydu, şimdi pırıl pırıl, sadece sırtımda biraz var (onun için de sumaklı soğanı kesin deneyeceğim) adetlerim 2-3 ayda bir (hatta 6 ay adet göremediğimi bilirim) di şimdi her ay 28-32 günler arasında değişse de adet görebliyorum...kıllanma derseniz onun için beklemeyi göze alamadım lazerle bacaklarımdakilerden kurtuldum şimdi göbeğimdekileri ve göğsümdekileri halletmem kaldı...
bir de pcos neden olur izninizle dilim döndüğünce anlatayım...
normal bir kadın her ay sadece bir yumurta yumurtlarken pcos lu kadınlar her ay onlarca birden yumurtlamaya çalışır (yani beyinden salgılanan hormonlar böyle komut verir) ve de bu yumurtaların hepsi gelişemeden (çünkü insan vücudu her ay 1 veya 2 yumurta geliştirmeye uygundur) minik kistik yapılar oluştururlar, bazı pcos lu kadınlar bu çoklu yumurtlamaya çalışma sürecinden, 1 yumurta yumurtlayarak çıkabilirler ancak onların da bu minik yumurtacık oluşumları yumurtalıklarında mevcuttur...işte bu yüzden pcos lu olup ister her ay adet görsün ister görmesin her birinin yumurtalıkları kistik yapıdadır ve bu kistler erkeklerde olan testesteron hormonu üreterek kıllanma, sivilcelenme gibi etkilere neden olurlar...bu kistler testesteron üretmek dışında zararsızdırlar, keza bunlar bizim minik yumurtacıklarımızdır, başka ne zararları olabilir ki!
mevcut kistlerden kurtulmanın bir yolu doğum kontrol haplarıdır... bu hapları 1.5-2 yıl düzenli kullandıktan sonra yumurtalıklardaki mevcut kistler yok olur ancak hapı bırakmanın takibindeki ilk bir kaç ay içinde gene pcos lu kadının beyni çoklu yumurtlamayı emrettiği için, yumurtalıkları tekrar kistik bir yapı alır...
onun için pcos lu kadınların yumurtalıklarının kistik olması kaçınılmazdır, hatta doktorum bana yumurtalıklarının yapısını değiştiremeyiz, bu göz rengi gibi değişemeyecek ve yapısal bir şeydir demişti... ancak bu durum korkulacak birşey değildir çünkü bilimsel kaynaklarda pcos lu kadın oranı %7-8 gibi verilse de doktorum bana her 4 kadından birinin pcos lu olduğunu, ancak çoğu doktora dahi gitmediğnden bu durumun istatistikleri yanlış etkilediğini söyledi...ben de doktoruma inanıyorum; benim o kadar çok arkdaşım, tanıdığım var ki pcos lu olan...
eğer çevrenizde kıllanma sorunu yaşayan, sivilce problemi olan kadınlar varsa büyük bölümü muhtemelen bizdendir:)
bir de tüm doktorların dediği ortak birşey: pcos, kadın hastalıkları içinde en basiti ve de önemsizi...
ben pcos umu hiç takmıyorum çünkü benim daha büyük sorunlarım var...
halinize şükredin, kendinizi boş yere üzmeyin...gelin şu mis gibi sumaklı soğan salatasını hep beraber deneyelim, kistlerimizden kurtulamasak da yan etkilerini azaltacağına inanıyorum...
tüm pcos lulara sevgiler:)

öncelikle karsindaki insanlari kirmadan daha yumusak konusmayi deneyebilirsin!bende 5 yildir bu hastaligi cekiyorum ve bebek icin resmen kendimle savasiyorum,üstelik bunu burdaki tüm benim gibi arkadaslarla paylastigim gibi destek olmayida deniyorum.konu yarisi derken neyi kasdettin bilmiyorum ama öyle bir derdimde yok sükür.bende türkiyeyin en iyi profesöründen aldigim bilgilerle isik tutmaya calisiyorum,kulaktan dolma bilgilerle degil...kimsenin ümidini kirma gibi bir lüksüm yok tipki senin gibi.söylediginiz kür icinde iyi gelmiyor demedim ayrica,daha ucuz herkesin evinde olan ve deneyebileci baska bir allahin mucizesinden bahsettim.lütfen insanlara karsi daha ilimli yaklasmayi ögrenip öyle yorum yapalim..saygilar...

canım kırıcı oldugumu düşünmüyorum..kavga gibi bir niyetimde asla yok..zaten sitede beni tanıyan arkadaslarım herkese karsı ne kadar ılımlı ve saygılı oldugumu bilirler..sende hiç onlara para vermeyin demek yerine.benimde duydugum şöyle bir kür var diyebilirdin..benim takıldıgım nokta sadece buydu yani..ayrıca ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN CNM.sanırım ikimizde birbirimizi yanlış anlıyoruz.birden benim actıgım konuya o şekilde bir giriş yaptıgın için sinirlendim.sadece benim duydugum kür degil çare birsürü bitki olduguna inanıyorum senin önerdigini de tabiki herkes deneyecek.ben kimseye tek çare bu bunu kullanın demiyorum zaten.herneyse daha üzerinde durmanın manası yok degil mi..inşş rabbim dualarını kabul eder ve sana da bir evlat nasip eder.sevgiler canım...:1hug:

slm arkadaslar konunun üzerinden baya gecmiş ama merak ettim bu sürede kullanıp faydasını gören varmı acaba bu kürün pko hastasıyım şimdi soğan kürü incir kürü falan var ama benim onları hazırlayıp içmeye hiç vaktim yok bu hazır bişey olduğu için ilgimi çekti 6 yıllık evliyim ve cocugum yok kullanan varsa ve bilgi verirse sevinirim

evet arkadaşlar tamda böyle bişeye ihtiyacım var
benim ya kurtuluyum şu pkosdan naptınız kullandınız mı
bide neymiş bu kürün içeriği 1 ay kullanımı yeter dio sitesinde
inş. işe yarayan bişeydir:(

slm arkadaslar konunun üzerinden baya gecmiş ama merak ettim bu sürede kullanıp faydasını gören varmı acaba bu kürün pko hastasıyım şimdi soğan kürü incir kürü falan var ama benim onları hazırlayıp içmeye hiç vaktim yok bu hazır bişey olduğu için ilgimi çekti 6 yıllık evliyim ve cocugum yok kullanan varsa ve bilgi verirse sevinirim

evet arkadaşlar tamda böyle bişeye ihtiyacım var
benim ya kurtuluyum şu pkosdan naptınız kullandınız mı
bide neymiş bu kürün içeriği 1 ay kullanımı yeter dio sitesinde
inş. işe yarayan bişeydir:(

kızlar evet çok zaman geçti ben bu konuyu açalı iyikide bakmışım arşive.
bu hazır kürü saraçoglunun sitesine girerek sipariş verebilirsiniz...
ben o sıralar verecektim sonra kaldı niyeyse.
ama bunu almamız zor olur maliyetli olur diyosanız yine ibrahim saraçoglunun sogan kürünü tavsiye ederim...ben bunu almadım ama sogana başlamıştım..adetlerim 2-3 ayda zor gelirdi benim.bende pkoyum...şimdi en fazla 45 günde oluyorum çok şükür..kistlerde azaldı..bi daha yapıcam bi ara...sürekli yapmak iyi degil çünkü..ben 3 ay yaptım geçen yıl.
bi daha başlarsam yine 3 ay yapıcam...inşallah hepinize şifa olur benim gibi.opuyorumnanaktan

derinsu ben almayı düşünüyorum inç. işe yarar bide ben mesela şimdi
pkosa tedavi olarak yasmin kullanıyorum bu kürü uygulıcam zaman hapı
bırakmalımıyım bi fikrin varmı??

arkadaşlar merhaba ben saraçoğlundan aldım bu kürü önce soğan suyu çeceksin 15 gün dedi ve sonra küre başlayacaksın dedi içeriğindede aslan pençesi bitkisi var bunun neyse ben 17 ağustosta aşılama oldum 3 eylülde adet oldum sonra 3 ekimde soğan suyu kullanırken kahverengi akıntılarım başladı 15 gğn böyle sürdü bu arada bu pko çayınada başladım içmeye ve adetim başladı şimdi hala devam ediyor ama hep az kanamam oluyor yani 1 ped 2 günde ancak dolar o şekilde oluyorum acaba soğan suyu ve bu kür mü fayda etti yoksa aşılamada kullandığım ilaçların etkisiylemi ben kendiliğimden adet oldum bilemiyorum ama ben normalde kendiliğimden adet olmadım hemde bu kadar kısa zamanda bu kutu bitince tekrar soğan kürüne başlayacağım ve sonra 1 kutu daha çayım var eşimde sperm kürü kullanıyor saraçoğlundan aldık onuda inşallah işe yarar da bende sizlere öneririm

Back