• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof.dr.İbrahim Saraçoğlundan polikistik over için hazır kür.

DerinSu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
20.776
47
733
İstanbul
kızlar merhaba.az önce prof.dr.ibrahim saraçoglunun kendi web sitesine girdim ve çok önemli bilgiler edindim.isterseniz kendinizde bakabilirsiniz.googla ibrahim saraçoglu yazmanız yeterli...kürler bölümünde polikistik over için olan kür ilgimi çekti.vede sipariş verebiliyorsunuz.ilgilenenler olur dedim.bu kür yeniymiş.bitkilerin ismi yabancı ama netten arastırırız türkçe karşılıklarını..inşş polikistik over olan hastalara iyi gelecek bir kürdür.kendi web sitesinde oldugu için gönül rahatlıgı ile yazıyorum bunları sizlere.sevgiler...

derdime çok büyük çare oldun arkadaşım uzun süredir arıyordum. teşekkürler..

derdime çok büyük çare oldun arkadaşım uzun süredir arıyordum. teşekkürler..

ne demek tatlım.inş işe yarar.ben bu doktora çok güveniyorum.kendisi hem doktor hemde bitkilerle ugraşıyor yıllarca arastırıyor canım.bugünde seda sayanın programında acıkladı pkos olanlara müjde verdi...bu kürü alsanda doktora gitmeyi ihmal etme canım.sevgiler..

ben de baktım biraz önce ama yan etkisi falan var mı acaba?? ya da gerçekten faydası olucak mı?? fiyatı da 137 ytl imiş..derdime çare olacağını bilsen hiç önemli değilde..güvenilir mi sizce kızlar yaa??

ben de baktım biraz önce ama yan etkisi falan var mı acaba?? ya da gerçekten faydası olucak mı?? fiyatı da 137 ytl imiş..derdime çare olacağını bilsen hiç önemli değilde..güvenilir mi sizce kızlar yaa??

valla ben sipariş etmeyi düşünüyorum canım.bitkisel bir kür sonuçta ve adam onu araştırırken herşeyini arastırıyor.bu kür için yumurtlamayı çogaltıyor diyor,ovulasyon için yani.bi yan etkisi oldugunu sanmıyorum.kullanım süresi 1 ay ve yeterli diyor.herkes bi yerlerden ordan burdan bişy duyup yazıyor iyi geliyomuş diye onları bile düşünmeden kullanıyolar bi yan etkisi olur mu demeden..bunu söyleyen ve satışa sunan prof.dr. oyüzden kafamıza göre içtiklerimizden daha güvenlidir sıkma canınıyerimseniben

kızlar çok teessüflerimi sunarım size:1closedeyes: herkesin yazdıgı bitkisel karışımları hemen denemeye kalkıyorsunuz dünya yorum yapıyosunuz..prof.dr. dediginde yalan mı geliyor..ben pkolu hastalara yardım olsun diye açtım ama sanırım sitede hiç pkolu kalmamış.neyse.inş kullananlarınız olur ve işe yarar sevgiler...

çok teşekkürler deasy bende polikistik hastasıyım bu kürü denemek lazım bence ama eğer kullanan arkadaşlar varsa lütfen burdan takip edelim yararını gören varsa lütfen paylaşın bizimle buradan,. bu hastalığı olan birçok kişiye çare olur inşallah.KULLANANLAR GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ...

canım paylaşımını ben yeni okudum tşkr ederim bende pko yum birazdan bakıcam bende degişik yöntemler denemek istiyorum iki yıldır ilaçla tedavi oluyorum ama sonuç yok ama yılmak yok araştırmaya devam belki bitkilerle sonuç alabilirim tabi bir umut

Slm kizlar ben de gördüm ara ara girerim zzaten hocamin sitesine bu bir çaymş 1 ay 2 ay kullanabilirmiş ben de ramazan bitsin alacagim bakalim inş faydasi olur

canlarım inş hepimize derman olur bu ilaç.doktorlarımız çok iyi ama bitkilerin faydaları da önemli..ibrahim hocamız bitkiler konusunda prof çok iyi biliyor herşeyi..fiyatı 137 ytl ama en azından hazır bir kür ugrasmayacagız yani..bide eşlerinize bol bol keçiboynuzu pekmezi yedirin.spermleri ve spermkalitesini arttırıyormuş.bizlerde içelim pekmez bayanlarda da iyiymiş.birde bu kürü daha kimsenin kullandıgını düşünmüyorum sitede..yeni yapıldı çünkü..ama yinede belki alan olduysa yazsın gelişmeleri.ben bayramdan sonra siparişimi veriyorum kısmetse..öptüm hepinizi..

yaa kıslar moralinizi bozmak gibi olmasın ama bana doktorum bu hastalıgın iyileşmeyecegini bunun bir yumurtalık şekli oldugunu söyledi iyileşen var mı biliyor musunuz?

kislarr pcos iyilesmiyorrrrrrr!!!!!!!!!!!!sadece önüne gecilebiliyor...bununla yasamayi ögrenmek gerek...en aza indirmek icinde kürlere falan dünya para vermeyin.kuru sogan+sumak... bu kadar
allah tarafindan pcos un tek dogal cözümü buymusss,cözüm dedigimde kistleri kücültüyormus...
tavsiye ederim..3 hafta hergün yenilecek 1 hafta yenmicek bu sekilde kullanilacak...
bunuda bir prof tv den bas bas bagirmisss..
sevgilerr

kislarr pcos iyilesmiyorrrrrrr!!!!!!!!!!!!sadece önüne gecilebiliyor...bununla yasamayi ögrenmek gerek...en aza indirmek icinde kürlere falan dünya para vermeyin.kuru sogan+sumak... bu kadar
allah tarafindan pcos un tek dogal cözümü buymusss,cözüm dedigimde kistleri kücültüyormus...
tavsiye ederim..3 hafta hergün yenilecek 1 hafta yenmicek bu sekilde kullanilacak...
bunuda bir prof tv den bas bas bagirmisss..
sevgilerr

tatlım kür dedigimiz şeyde bitkilerden oluşuyor zaten sogan ve sumak ALLAh tarafındansa bu bitkilerde öyle. .bununla yaşamayı ögrenmek gerek diye bişey yok.ALLAH herşeyin çaresini vermiş.bize düşen çabalamak.sumak ve k.soganın faydası elbetteki vardır prof dr lar söyledigine göre.ama sen yazdıgım kürle ilgili insanları böyle yönlendiremezsin.ümit kırmak için mi girdin de yadın konuya..burada konu yarışı yapmıyoruz saglam yerlerden aldıgımız bilgileri aktarıyoruz.iyi gelmeyecegini düşünüyorsan bu senin kendi görüşün.ama prof.dr lardan iyi bilemeyiz sanırım..sana tavsiyem kendi konunla ilgilen...

arkadaşlar ben deasy arkadaşımıza katılıyorum...ümitsiz olmayın...çağreler arayın...her derdin devası vardır....sevgiler....

teşekkürler canım Rabbim hepimize şifa versin inşallah.amin...

yaa kıslar moralinizi bozmak gibi olmasın ama bana doktorum bu hastalıgın iyileşmeyecegini bunun bir yumurtalık şekli oldugunu söyledi iyileşen var mı biliyor musunuz?

EVET CANIM İYİLEŞİYOR BEN İYİLEŞTİM ARTIK BENDE PKO YOKhihoyyythihoyyyt ASLA ÜMİYSİZ OLMAYIN KIRMIZ SOGAN VE SUMAK KULLANDIM HALADA KULLANIYORUM 6AYDA DİANE35 VE SONUNDA BİTTİ:dance: İNŞALAH BIDAHADA OLMAM BENCE DEASYNINDE DEDIGINE BIR BAKIN INANIN GUVENIN VE YENINkötükedihüsoRABBIM HEPINIZI PKODAN KURTARSIN:Saruboceq::Saruboceq:

DEASY canım senın sonunc yarın bellı olcak demı ayyyy ınsalah hayırlı haberler verırsın canım

Back