Prof. Dr. Ethem Güneren meme büyütme

Ygtalp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
81
30
Merhaba arkadaşlar diğer konumda da sordum ama geri dönüş alamadım. Ethem Güneren’e meme büyütme deneyimi olan var mı olumlu yada olumsuz bilgileriniz paylaşırmısınız? Yarın randevum var sadece bir kişi detaylı bilgi paylaşmış meme büyütmeyle ilgili bu doktorda

Kimse cvp yazmadı ama benim gibi merak eden birileri olursa diye randevumun nasıl geçtiğini anlatayım. Öncelikle bezmialem çok yoğun bir hastane yarı özel yarı devlet olduğu için. Ben ilk kez muayene oldum meme protezi için çok gerildim bu yüzden. Bana çok iyi bir aday olduğumu söyledi. Direk kas üstü 350-400 arası protez uygularız dedi. Ben 157 boyunda 50 kilo bir insanım göğüs dokum hiç yok nerdeyse. Neden kas üstü dedim açıklama yapmadı size uygun olur dedi bu boyutlar bana göre çok büyük dedim ortası ayrık göğüs yapınız var yine ayrık durur ama daha doğal olması için dedi. Ameliyat planlamaya gidip fiyat almamı söyledi bir sonraki görüşmemiz ameliyathanede olacak dedi ben daha fazla gerildim. Muayenesi 500 lira ama 5 dakika ancak sürdü bu muayene ve sürekli ulaşılamayacak bir doktor aşırı yoğun çok moralim bozularak çıktım yani arkadaşlar

165 boyum 55kg biriyim. 375cc mentor takıldı. ameliyat öncesi ben de çok büyük olmasından korkuyordum, bende de meme neredeyse yoktu. 350 - 400 meme dokusu çok az olanlarda tercih ediliyor ancak kas üstü silikon elle hissediliyormuş. ben kas altı yaptırdım ele gelmiyor silikon.

Fiyat nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…