- 20 Kasım 2019
- 282
- 210
- Konu Sahibi Nightrider
Arkadaslar Ersin Ulkur beye ameliyat olup yorum yapabilecek arkadaslar varmi acaba paylasabilirmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar Ersin Ulkur beye ameliyat olup yorum yapabilecek arkadaslar varmi
Goz kapagi ameliyati oldunuz mu acaba annem için düşünüyoruz gün verecek ameliyat için nasıl olan var mı acabaBende göz kapağı ve altı için düşünüyorum bu doktoru, takipte kalayım
Ben oldum göz kapağından çok memnunum fakat göz altıma hem torbaları aldırdım ve ersin bey karnımdan yağ alıp koydu, konu açmıştım ordan ayrıntılara bakabilirsin . Fakat yağ koydurduguma biraz pişmanım çünkü kist oluştu topaklandi iyilesmem aylar sürdü. Başla bir uzmana gosterdigimde keşke yağ koymasaydi operasyon sırasında zaten göz altı bir travma yaşıyor sonrasında bu yağların nereye yerlesecegj belli olmuyor dedi, şu an 2 sene oldu ama hala ödemli göz altlarım.. göz üstünde super , ama göz altı için yorum yapamıyorum belki yağ enjekte etmese çok güzel olacaktıLutfen ersin ulkur hocaya alt üst göz kapağı estetiği olan varsa tecrübesini yazabilir mi çok sevinirim
Öncelikle bilgi verdiğiniz için cook teşekkür ederim annem önümüzdeki hafta için ameliyat günü aldı annemin göz altı torbalarinda çok fazlalık yağ varmış o yağ yüzüne yayilacakmis sanırım annemin göz altını kesmiyecekmis öyle şeyler söyledi doktor sizin göz altlarında kesik varmıydi acaba annemi illaki genel anestezi ile yapacağını söyledi ersin hoca annem biraz anesteziden korkuyor ama ne olacak bilmiyorum bir de alt ve ust kapak yapılınca kaz ayakları vs. Krisiklik gitti mi doktor çok bilgi vermediği için size sormak istedim malum doktorumuz biraz mesafeli inanın annemin ameliyattan sonra nasıl olacağı hakkında hiçbir bilgimiz yokBen oldum göz kapağından çok memnunum fakat göz altıma hem torbaları aldırdım ve ersin bey karnımdan yağ alıp koydu, konu açmıştım ordan ayrıntılara bakabilirsin . Fakat yağ koydurduguma biraz pişmanım çünkü kist oluştu topaklandi iyilesmem aylar sürdü. Başla bir uzmana gosterdigimde keşke yağ koymasaydi operasyon sırasında zaten göz altı bir travma yaşıyor sonrasında bu yağların nereye yerlesecegj belli olmuyor dedi, şu an 2 sene oldu ama hala ödemli göz altlarım.. göz üstünde super , ama göz altı için yorum yapamıyorum belki yağ enjekte etmese çok güzel olacaktı
Nem ameliyattan korkuyor gün de aldık mümkünse sizinle konuşabilir miyiz bana mail atabilir misiniz size numaramı paylaşırımBen oldum göz kapağından çok memnunum fakat göz altıma hem torbaları aldırdım ve ersin bey karnımdan yağ alıp koydu, konu açmıştım ordan ayrıntılara bakabilirsin . Fakat yağ koydurduguma biraz pişmanım çünkü kist oluştu topaklandi iyilesmem aylar sürdü. Başla bir uzmana gosterdigimde keşke yağ koymasaydi operasyon sırasında zaten göz altı bir travma yaşıyor sonrasında bu yağların nereye yerlesecegj belli olmuyor dedi, şu an 2 sene oldu ama hala ödemli göz altlarım.. göz üstünde super , ama göz altı için yorum yapamıyorum belki yağ enjekte etmese çok güzel olacaktı
Cok pişmanım sizi dinlemediğime annem de oldu ameliyat alt goz kapağı yine aynı hiçbir fark yok ameliyat öncesi doktora sizi söylemiştim böyle bi hastanız var memnun değil anneme de yağ enjekte etmeyin diye sonrasında annem yağ koydurdu ama çok pişmanım alt goz kapağı başarısız ameliyatBen oldum göz kapağından çok memnunum fakat göz altıma hem torbaları aldırdım ve ersin bey karnımdan yağ alıp koydu, konu açmıştım ordan ayrıntılara bakabilirsin . Fakat yağ koydurduguma biraz pişmanım çünkü kist oluştu topaklandi iyilesmem aylar sürdü. Başla bir uzmana gosterdigimde keşke yağ koymasaydi operasyon sırasında zaten göz altı bir travma yaşıyor sonrasında bu yağların nereye yerlesecegj belli olmuyor dedi, şu an 2 sene oldu ama hala ödemli göz altlarım.. göz üstünde super , ama göz altı için yorum yapamıyorum belki yağ enjekte etmese çok güzel olacaktı
Ersin beye mi oldu ameliyat? Çok merak ettim ne dedi benden bahsedince ?Cok pişmanım sizi dinlemediğime annem de oldu ameliyat alt goz kapağı yine aynı hiçbir fark yok ameliyat öncesi doktora sizi söylemiştim böyle bi hastanız var memnun değil anneme de yağ enjekte etmeyin diye sonrasında annem yağ koydurdu ama çok pişmanım alt goz kapağı başarısız ameliyat
Kimi ersin beyin net olduğunu düşünüyor ama bence daha açıklayıcı olmalı... mesela ben 1 sene sonraki kontrolüme bile gitmedim çünkü yine normal zaten ben söylemiştim falan diyecek .. burun ameliyatı da olmuştum ve burnumda hafif bir eğrilik var .. Bana ameliyat öncesi fotoğrafımı gösterip zaten önce de egriymis dedi mesela .. e o zaman ben neden ameliyat oldum ... kontrole de gitmedim sonrasında.Öncelikle bilgi verdiğiniz için cook teşekkür ederim annem önümüzdeki hafta için ameliyat günü aldı annemin göz altı torbalarinda çok fazlalık yağ varmış o yağ yüzüne yayilacakmis sanırım annemin göz altını kesmiyecekmis öyle şeyler söyledi doktor sizin göz altlarında kesik varmıydi acaba annemi illaki genel anestezi ile yapacağını söyledi ersin hoca annem biraz anesteziden korkuyor ama ne olacak bilmiyorum bir de alt ve ust kapak yapılınca kaz ayakları vs. Krisiklik gitti mi doktor çok bilgi vermediği için size sormak istedim malum doktorumuz biraz mesafeli inanın annemin ameliyattan sonra nasıl olacağı hakkında hiçbir bilgimiz yok
Evet ersin bey e oldu tam ameliyata girmeden 10 dk öne gelip odada fotoğraf çekerken karnından bu göz altına yağ koyacağız dediğinde sizden bahsettim biraz kızdı o zaman doktor bana söyledi ben kabul etmedin diye form imzalayacaksiniz filan dedi yanındaki asistanına da o kadınlar kulübünde kim yazmış onu bul dedi hu şekilde oldu ama keşke sizi dinleseydim annemin 6 ay oldu inanın kontrole gidelim diyorum gitmek istemiyor çünkü alt goz kapağı aynı gitsem ne değişecek diyor haklı da adam ameliyattan önce bin tane form imzalatti resmen biliyordu bu son olacağıniErsin beye mi oldu ameliyat? Çok merak ettim ne dedi benden bahsedince ?
Evet ersin bey e oldu tam ameliyata girmeden 10 dk öne gelip odada fotoğraf çekerken karnından bu göz altına yağ koyacağız dediğinde sizden bahsettim biraz kızdı o zaman doktor bana söyledi ben kabul etmedin diye form imzalayacaksiniz filan dedi yanındaki asistanına da o kadınlar kulübünde kim yazmış onu bul dedi hu şekilde oldu ama keşke sizi dinleseydim annemin 6 ay oldu inanın kontrole gidelim diyorum gitmek istemiyor çünkü alt goz kapağı aynı gitsem ne değişecek diyor haklı da adam ameliyattan önce bin tane form imzalatti resmen biliyordu bu son olacağıni
Annem de bu gün 6. Ay kontrolüne gitti herşeyin normal olduğunu söyledi ama bana göre annemin göz altlari hala ayniBenim de çok kötüydü 6 ay şiş gezdim gözaltılarim ama ersin bey hep normal olduğunu söyledi ben de birsey değişmeyeceğini farkında olduğum için gitmedim 1 sene sonra biraz normale döndü