Ben ekim ayında aşılama yaptırdım kendisine. Değil Amerikadan aramak, muayene esnasında bile sorduğum soruya yarım ağız ezberden cevap veriyor. Önceki senelerde çok ilgiliymiş belki ama şu an ki durum bu. Ya da hastalar arasında farklı bi tutumu var bana çok ilgisizdi çünkü. Hep söyledim uzmanlığına lafım yok, başarı oranları da iyidir olabilir. Ama hastayla iletişim kurmadan dosyasına bakarak teorik bir tedavi uyguluyor. Hemşireleri de doktordan beter, Cemile diye bir hemşiresi vardı benim durumum T-shape rahim(yani T seklinde) ingilizcesini söyledim diye bana ayar vermişti. Bana tehşis koyan doktor öyle demiş ne var yanlış biliyor da olabilirim. Ukalalar yani bu ve bunun gibi bisürü şey. Neyse anlattıkça sinirim bozuldu tekrar. Özetle, size güven verdiyse, soru sormak, kişiye özel tedavi, güler yüz gibi psikolojik etmenler vs sizin için önemli değilse gidilebilir. . Herkesin tecrübeleri farklıdır, ben kendimi o merkezde rahat hissetmiyorum. Tedavime başka bir doktor ve merkezle devam edeceğim.