- 1 Haziran 2023
- 232
- 154
- 29
-
- Konu Sahibi alisyalara
Ben de ebru hanımı çok duydum ön görüşme yapmak istiyorum inşallah hepimizin hakkında en güzeli ve en hayırlısı olurMerhaba Arkadaşlar,
11 Eylülde Dr Ebru hanımla ön görüşmem olacak sizlerden bilgi rica ediyorum . Yakın zamanda tedavi olan yada devam eden olumlu olumsuz sonuçlarınız bu süreçte hangi ilaçlar kullandınız ilaçlara min. Ne kadar harcadınız bana yardımcı olurmusunuz
AminBen de ebru hanımı çok duydum ön görüşme yapmak istiyorum inşallah hepimizin hakkında en güzeli ve en hayırlısı olur
Canimm doktorummm ebru hoca. Bebeğim 9aylik ebru hocada tedavi görmüştüm bende
Tebrik ederimCanimm doktorummm ebru hoca. Bebeğim 9aylik ebru hocada tedavi görmüştüm bende
2.denemede tuttu sperm sorunu vardi bizdeTebrik ederimne tedavisi gördünüz ilk denemi sizin
Merhaba gözünüz aydın tebrik ederim2.denemede tuttu sperm sorunu vardi bizde
Evde degilim eve gecince bakip yazicam muhakkakMerhaba gözünüz aydın tebrik ederimözel değilse ileri hareket kaçtı ? Benim eşimin ileri hareket sayısı %30 morfoloji%1 6 senedir olmuyor
Ileri hareket %15 morfoloji tedavi oncesi 0 tedavi sonrası 1 olmusMerhaba gözünüz aydın tebrik ederimözel değilse ileri hareket kaçtı ? Benim eşimin ileri hareket sayısı %30 morfoloji%1 6 senedir olmuyor
Sende peki problem varmıydı canım bende polikistik başlangıcı dedi doktor bu ay yumurtlama takibi ve ilaç kullandım femara klomen zaten bu ay olmazzsa aşılama veya tüp bebeye geçicez sizin kaç senedir olmuyorIleri hareket %15 morfoloji tedavi oncesi 0 tedavi sonrası 1 olmus
Bende sorun yoktu 8 ay denedik olmadi sperm testine gitti esim sonuc cikinca bu sayida aşılama ile cok dusuk ihtimal dedilrr direk tup bebege yoneldik ilk denemede olmadi 2.denemede oldu cok şükürSende peki problem varmıydı canım bende polikistik başlangıcı dedi doktor bu ay yumurtlama takibi ve ilaç kullandım femara klomen zaten bu ay olmazzsa aşılama veya tüp bebeye geçicez sizin kaç senedir olmuyor
allah analı babalı büyütsünBende sorun yoktu 8 ay denedik olmadi sperm testine gitti esim sonuc cikinca bu sayida aşılama ile cok dusuk ihtimal dedilrr direk tup bebege yoneldik ilk denemede olmadi 2.denemede oldu cok şükür
Morfoloji sperm yapisi demek sekli demek yapisi şekli bozuk spermin yumurtayı dolleme ihtimali saglikli sperme gore tabiki az .. aşılama d spermi alip rahme birakiyo yumurtaya ulasip dollemesi bekleniyo tbi etjikiyo boyleceallah analı babalı büyütsünmorfoloji aşılamayı etkiliyormu ?
Merhaba , ben de ebru hocada tup bebek tedavisi gördum ilk denemede pozitifi gördük suan bebegim 5aylik kucagimdaMerhaba Arkadaşlar,
11 Eylülde Dr Ebru hanımla ön görüşmem olacak sizlerden bilgi rica ediyorum . Yakın zamanda tedavi olan yada devam eden olumlu olumsuz sonuçlarınız bu süreçte hangi ilaçlar kullandınız ilaçlara min. Ne kadar harcadınız bana yardımcı olurmusunuz
Allah analı babalı büyütsünMerhaba , ben de ebru hocada tup bebek tedavisi gördum ilk denemede pozitifi gördük suan bebegim 5aylik kucagimda
Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.
Amin cok sagolin Allah size de nasip etsinAllah analı babalı büyütsünsizde problem neydi acaba özel değil ise sperm hareketinde veya morfolojide sorun varmıydı ?
Benim eşiminde sperm satışı düşük hız yavaş morfoloji 0 dı biz mayıs ayından beri tedavi uyguluyoruz eşime değerler düzeldi . Eşin hergün bir tane keçiboynuzu meyvesi yesin omega 3 içsin ve solgar e vitamini morfolojiyi düzeltiyor . Ve mutlaka vitamine başlasın eşim mayıs ayından beri hala Ainos duo içiyor üroloji doktoru profesör Cem bey veriyordu bunu nette numaraları var . Şimdi ebru yanıma gitti çok tatlı bana hemen tüp bebek yapmadı çatlatma önerdi normalde bende bir sıkıntı yok bakalım ilk iğnemi dün vuruldumAllah analı babalı büyütsünsizde problem neydi acaba özel değil ise sperm hareketinde veya morfolojide sorun varmıydı ?
Çok teşekkür ederim canım güzel bilgilerin içinBenim eşiminde sperm satışı düşük hız yavaş morfoloji 0 dı biz mayıs ayından beri tedavi uyguluyoruz eşime değerler düzeldi . Eşin hergün bir tane keçiboynuzu meyvesi yesin omega 3 içsin ve solgar e vitamini morfolojiyi düzeltiyor . Ve mutlaka vitamine başlasın eşim mayıs ayından beri hala Ainos duo içiyor üroloji doktoru profesör Cem bey veriyordu bunu nette numaraları var . Şimdi ebru yanıma gitti çok tatlı bana hemen tüp bebek yapmadı çatlatma önerdi normalde bende bir sıkıntı yok bakalım ilk iğnemi dün vuruldum