Prof.Dr Ebru Öztürk Bahçeci

alisyalara

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2023
232
154
29
Merhaba Arkadaşlar,
11 Eylülde Dr Ebru hanımla ön görüşmem olacak sizlerden bilgi rica ediyorum . Yakın zamanda tedavi olan yada devam eden olumlu olumsuz sonuçlarınız bu süreçte hangi ilaçlar kullandınız ilaçlara min. Ne kadar harcadınız bana yardımcı olurmusunuz

Ben de ebru hanımı çok duydum ön görüşme yapmak istiyorum inşallah hepimizin hakkında en güzeli ve en hayırlısı olur

Sende peki problem varmıydı canım bende polikistik başlangıcı dedi doktor bu ay yumurtlama takibi ve ilaç kullandım femara klomen zaten bu ay olmazzsa aşılama veya tüp bebeye geçicez sizin kaç senedir olmuyor
Bende sorun yoktu 8 ay denedik olmadi sperm testine gitti esim sonuc cikinca bu sayida aşılama ile cok dusuk ihtimal dedilrr direk tup bebege yoneldik ilk denemede olmadi 2.denemede oldu cok şükür

allah analı babalı büyütsün morfoloji aşılamayı etkiliyormu ?
Morfoloji sperm yapisi demek sekli demek yapisi şekli bozuk spermin yumurtayı dolleme ihtimali saglikli sperme gore tabiki az .. aşılama d spermi alip rahme birakiyo yumurtaya ulasip dollemesi bekleniyo tbi etjikiyo boylece

Merhaba , ben de ebru hocada tup bebek tedavisi gördum ilk denemede pozitifi gördük suan bebegim 5aylik kucagimda
Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.

Merhaba , ben de ebru hocada tup bebek tedavisi gördum ilk denemede pozitifi gördük suan bebegim 5aylik kucagimda
Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.
Allah analı babalı büyütsünsizde problem neydi acaba özel değil ise sperm hareketinde veya morfolojide sorun varmıydı ?

Allah analı babalı büyütsünsizde problem neydi acaba özel değil ise sperm hareketinde veya morfolojide sorun varmıydı ?
Amin cok sagolin Allah size de nasip etsin
Biz de sebepsiz infertilite vardi hersey normalken olmuyordu kac sene bekledik esimin sperm sayisi falanda yuksekti onda da sorun yoktu ama nasip iste..
6ay kadar yumurta takibi de yapildi gelisiyordu kendisi catliyordu ama olmadi hatta 1kere de asilama oldum yumurta kalitesi de iyiydi ama tutmadi en son tup bebege karar verdik boyle yipranip beklemektense diye dusunerek

Benim eşiminde sperm satışı düşük hız yavaş morfoloji 0 dı biz mayıs ayından beri tedavi uyguluyoruz eşime değerler düzeldi . Eşin hergün bir tane keçiboynuzu meyvesi yesin omega 3 içsin ve solgar e vitamini morfolojiyi düzeltiyor . Ve mutlaka vitamine başlasın eşim mayıs ayından beri hala Ainos duo içiyor üroloji doktoru profesör Cem bey veriyordu bunu nette numaraları var . Şimdi ebru yanıma gitti çok tatlı bana hemen tüp bebek yapmadı çatlatma önerdi normalde bende bir sıkıntı yok bakalım ilk iğnemi dün vuruldum

Şimdi ebru Hanım verdi vitamin eşime fiyatı yüksek 1700₺ ama aldık şifanın ne şekilde geleceğiniz bilemeyiz dedik Allahım isteyen herkese bizlere kolaylıkla anne baba olmayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim canım güzel bilgilerin için hayırlısı ne ise o olsun inşallah senin için bende bu ay çatlatma iğnesi klomen femara estrofem kullandım bakalım bata 9 gün var bekliyorum eğer olmazssa bende aşılama veya tüp bebek istiyoruz

Merhabalar bende bu sene ağustos ayında tedaviye basladım Bahçecide doktorum Mehmet hocaydı ilk deneme negatif oldu ve ben Ebru hocaya gecme kararı aldım saolsunlar anlayışla karsıladılar ve kısmetse Ekimde gidip son dondurulmuş embriyolarımı transfer edicekler Ebru hoca daha sıcak ve ilgili geldi zaten. Süreci burdan paylaşalım birbirimize olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…