Prof.Dr Ebru Öztürk Bahçeci

Merhaba Arkadaşlar,
11 Eylülde Dr Ebru hanımla ön görüşmem olacak sizlerden bilgi rica ediyorum . Yakın zamanda tedavi olan yada devam eden olumlu olumsuz sonuçlarınız bu süreçte hangi ilaçlar kullandınız ilaçlara min. Ne kadar harcadınız bana yardımcı olurmusunuz
Bahceci genel olarak masraflı ve diger yerlere göre daha pahalı biz Almanyadan gittik tedaviye bizi bile zorladı maddi olarak agzımın acık kaldığı miktarlar oldu ama yapacak bisey yok bir kere orda karar vermistik🤷🏻‍♀️ ilk olarak muane ucreti aldılar 3bin civarı sonrasında tedavi icin yaklaşık 28bin hsg istediler 4bin ayrıyeten dondurma ücreti 12bin ilaclar özel recete oldugu icin 40bin civarı tuttu. Simdi ekimde gidicez bi 28bin daha oduycez😏

Merhabalar🙋🏻‍♀️ bende bu sene ağustos ayında tedaviye basladım Bahçecide doktorum Mehmet hocaydı ilk deneme negatif oldu ve ben Ebru hocaya gecme kararı aldım saolsunlar anlayışla karsıladılar ve kısmetse Ekimde gidip son dondurulmuş embriyolarımı transfer edicekler Ebru hoca daha sıcak ve ilgili geldi zaten. Süreci burdan paylaşalım birbirimize olurmu☺️
Merhaba bende bahcecide tedavi oluyorum bir kere transfer yaptirdik olumsuz oldu ebru hocada yaptirdim bende acaba mehmet hocaya mi gecsem diyordum nasil bir doktor

Merhaba bende bahcecide tedavi oluyorum bir kere transfer yaptirdik olumsuz oldu ebru hocada yaptirdim bende acaba mehmet hocaya mi gecsem diyordum nasil bir doktor
Ebru hocadan memnun kalmadınız mı ? Biz de bahçecideyiz tüp bebek doktoru seçmeye çalışıyorum. Özkan Özdamar, güvenç karlıkaya, lale susan karakış, gürkan bozdağ, kübra boynukalın bu doktorları önerdi orada calısan kız
Bir araştıracağım

Ebru hocadan memnun kalmadınız mı ? Biz de bahçecideyiz tüp bebek doktoru seçmeye çalışıyorum. Özkan Özdamar, güvenç karlıkaya, lale susan karakış, gürkan bozdağ, kübra boynukalın bu doktorları önerdi orada calısan kız
Bir araştıracağım
Benim yumurta toplama islemini cem celik yapti oda sonra hastane degistirdi transferimi ebru hoca yapti bn bi olumsuzluk gormedim ebru hocada biz ilk fulyadaydik cem hoca icin umuta gectik ebru hoca iyi guler yuzlu sempatik bizim psikolojimizden kaynaklı hoca degisikluk istiyoz Allah im isterse tutar zatrn cunku bu ekip isi transferi doktor tek yapmiyo hemsireler ulturosonla bakıyo embriyolok igneylr embriyoyu getiriyo hemsireler hazir diyo doktor igneyle veriyo

Bir araştıracağım
Bende Haziran için tüp bebek düşünüyorum Nisan'da ön görüşmeye gidicem ama Mehmet reşit ile mi başlayayım ebru hocayla mi bilemedim

X