Prof. Dr. Can Çınar

moonless

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
1
0
Merhaba arkadaşlar,
Can Bey'e burun estetiği ameliyatı olan var mı? Birkaç farklı doktora gittim ama kendisi bana gerçekten güven verdi. Akademik geçmişi de harika. Fakat ne instagram sayfasında ne de herhangi bir yerde bir hastasının yorumunu göremedim.
O nedenle deneyimi olan varsa paylaşabilir mi?
Sevgiler..

Merhaba ben de araştırıyorum ancak daha önce ameliyat olan hiçbir hastasının deneyimine ulaşamadım. İnanılmaz başarılı bir eğitim hayatı var, hastalarını ifşa etmemesi de çok güzel ama birkaç örnek bile olsa görmek fikir vermesi açısından çok iyi olacak. Daha önceden Can bey’e burun ameliyatı olan hastaları varsa, bilgi verirlerse çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,
Can Bey'e burun estetiği ameliyatı olan var mı? Birkaç farklı doktora gittim ama kendisi bana gerçekten güven verdi. Akademik geçmişi de harika. Fakat ne instagram sayfasında ne de herhangi bir yerde bir hastasının yorumunu göremedim.
Sevgiler..
Geçen yıl burun estetiğimi can beye yaptırmıştım evet bende araştırmıştım okumuştum kariyer açısından kendisi donanımlı biri diğer doktorlara nazaran can beyin söyledği fiyatlar bana daha da uygun gelmişti karar verdim ve oldum ancak ameliyat sonrasında sonuç istediğim gibi kesinlikle olmadı hayal kırıklığına uğradım ve hala çok üzgünüm yani önceki burnumla yeni burnum arasında çok fazla bi fark yok benim şahsi fikrim kendisi bizim önem verdiğiniz ayrıntılara çok takılmıyor yani sizi dinlemekten ziyade beklentilerinizi düşürüp ameliyatta kendi fikirlerini uyguluyor..doktor beyin Kariyerine elbette saygım var ancak dediğim gibi ben sonuçtan maalesef memnun kalamadım :KK43:

Merhaba arkadaşlar,
Sevgiler..
Merhaba,

Ben 2016 yılında yaptırdım. Ve çok memnunum. Asla estetikli bir burunmuş gibi durmuyor. Çok başarılı geçti. Hatta göz kapağı içinde gideceğim kendisine

Merhaba arkadaşlar,
Sevgiler..
Merhaba, ben 2017 yılında yaptırdım ve çok memnunum. Ben de bir kaç doktor ile görüştüm ve Can Bey'e yaptırmaya karar vermiştim, en fazla güveni o vermişti ve de haklı çıktı. Ameliyattan sonra hiç acı çekmediğim için ve bakımları da çok iyi yapıldığı için annem sürekli kendisine dua ediyor:)

X