Emeginize saglik. Ayni calismayi izmirdeki doktor ve tüp bebek merkezleri icin de yaparsaniz cok güzel olur.Merhaba,
Doktorların uzmanlıklarını ayırmak, bunlara istatistiksel yaklaşmak haddimize değil. Fakat üyelerimiz ile yaptığımız görüşmelerde böyle bir eksiklikten bahsedildi. Öğrenmek istediğimiz hangi tanı ile tüp bebek sürecinde uğraştınız.
ve sorumuz şu ;
Hangi tanı ile Prof. Dr. Bülent Tıraş ile yollarınız kesişti ?
Ankette max. 3 seçenek seçme hakkınız bulunmaktadır.
Emeginize saglik. Ayni calismayi izmirdeki doktor ve tüp bebek merkezleri icin de yaparsaniz cok güzel olur.
Mrb güzel topikler olusmaya basladı ama bır dr la sınırlı kalmamalı bence..en azndan ilk olarak istanbuldaki bilinen dr şar ve merkezleri listeleseniz daha iyi olcak diye düşünüyorum..bulent tras bahceci yücel karaman vs..daha bı kac isim daha aklıma gelmeyen
Merhaba,
Bana doktor isimleri vermelisiniz.
istanbulMerhaba,
Ümit Inceboz, Kaan Bozkurt bunlar izmir irenbe tüp bebek merkezi doktorlari.Merhaba,
hipogonadotropik hipogonadizm kadınMerhaba,
Doktorların uzmanlıklarını ayırmak, bunlara istatistiksel yaklaşmak haddimize değil. Fakat üyelerimiz ile yaptığımız görüşmelerde böyle bir eksiklikten bahsedildi. Öğrenmek istediğimiz hangi tanı ile tüp bebek sürecinde uğraştınız.
ve sorumuz şu ;
Hangi tanı ile Prof. Dr. Bülent Tıraş ile yollarınız kesişti ?
Ankette max. 3 seçenek seçme hakkınız bulunmaktadır.
Merhaba.bende hipo hastasiyim.bizim hastaligimizda cogunluk hamile kaliyo deniliyo ve gecmiste tanidigim herkes sonuclari pozitif oldu ama ben bikere bile sonuc alamadim.9 senedir bicok doktora gitmem bile bi yarari olmadi.insallah sizin olur.ben artik biraktim pesinihipogonadotropik hipogonadizm kadın