Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ahmet bey gamze estetiği yapıyor diye duymuştun bir bilgisi olan varmı bu konuda ???? lütfen cevap verin bana gamze estetiği yapan sadece 2 kişi bulabildim ben istanbulda
aslinda doktor tavsiye etmek vs ne kadar iyi bilemiyorum.ahmet bey hakkinda ne dusundugumu de..bu aralar cok kizginim ona ama yaptigi sey tamamen onun hatasi mi bilemedigimden emin olamiyorum hakkinda konusmaya..soyle ki burnumda cokme var azicik da olsa.ayrica burun diregi denilen kisim cok inceltilmis sadece ucu var sanki burnun
.....offf off arkadaslar daha once burada ahmet beye ameliyat olan var mi diye sormustum, birseyler bulamayinca ameliyat oldum. ama simdi keske olmasaydim diyorum. su an burnumun sag ve sol yarim kureleri farkli resmen. moralim cok bozuk. belki de ben sanssizim. dudaklarima dolgu yaptirdim o da olmadi. bosuna bir suru, aci, emek ve para gittii. acayip depresyondayim anliyacaginiz, artik hic resim cektirmek istemiyorum.
.....offf off arkadaslar daha once burada ahmet beye ameliyat olan var mi diye sormustum, birseyler bulamayinca ameliyat oldum. ama simdi keske olmasaydim diyorum. su an burnumun sag ve sol yarim kureleri farkli resmen. moralim cok bozuk. belki de ben sanssizim. dudaklarima dolgu yaptirdim o da olmadi. bosuna bir suru, aci, emek ve para gittii. acayip depresyondayim anliyacaginiz, artik hic resim cektirmek istemiyorum.
Sonuç kötü olunca resim paylaşması zor oluyor
Görüşme ücretinin 185tl olması sinir bozucu:18:
bacak estetiği yaptırmış arkadaşlar beni de ekleyebilirler mi ?
ben de bacaklarımdaki yağlanmadan şikayetçiyim. baldırlar ve uyluklar kalın, üst taraf ince..
bacak estetiği yaptırmış arkadaşlar beni de ekleyebilirler mi ?
ben de bacaklarımdaki yağlanmadan şikayetçiyim. baldırlar ve uyluklar kalın, üst taraf ince..
arkadaşlık isteginizi kabul ettim yalnız ben henüz estetik yaptırmadım hatta bugün operasyonum vardı özel bir durum sebebiyle iptal etmek durumunda kaldım bir süre daha beklemem gerekecek
merhabalar sizin sorununuz neydi?bacak kalınlığı mı yoksa dolgu falan mı yaptırmayı düşünüyodunuz?