Bu Marka güvenilir ben de hiç yalancı pozitif çıkarmadı ama diğerlerinin hepsini yaşamışımdır ama bu markanın hiç yaşamadım bence var hatta bir kaset testi alsana eğer onda da çıkarsa hayırlı uğurlu olsun ama bence eczane kapanmadan koşa koşa git de al derim şimdiden tebrik ederim ama bence dediğin gibi bu güvenilir ama her zaman kaset test diyorum bir tane de almalısınEki Görüntüle 3508115
Kızlar merhaba şuan test yaptım 5 dk oldu ve sonuç böyle sizce var mı ?
Yok mu kimse??Eki Görüntüle 3508115
Yaa gerçekten mi çok mutlu oldum inşallah benim de vardırBen de bu markayı kullandım ve hiç yalancı pozitif vermedi ve ilk öğrendiğimde tam olarak böyle belli belirsiz bir çizgi ile öğrendim
Var gözüküyor canım kanla netlestirEki Görüntüle 3508115
Yaa çok mutlu oldum yorumlara gerçekten inşallah vardır bir test daha yapıcam şimdi ama korkuyorumBu Marka güvenilir ben de hiç yalancı pozitif çıkarmadı ama diğerlerinin hepsini yaşamışımdır ama bu markanın hiç yaşamadım bence var hatta bir kaset testi alsana eğer onda da çıkarsa hayırlı uğurlu olsun ama bence eczane kapanmadan koşa koşa git de al derim şimdiden tebrik ederim ama bence dediğin gibi bu güvenilir ama her zaman kaset test diyorum bir tane de almalısın
Korkma yap ama sabah ilk idrarla yapYaa çok mutlu oldum yorumlara gerçekten inşallah vardır bir test daha yapıcam şimdi ama korkuyorum
Ya sabah idrarını falan bekleme bence ya varsa zaten kasetle çıkacaktır lütfen git kaset test alYaa çok mutlu oldum yorumlara gerçekten inşallah vardır bir test daha yapıcam şimdi ama korkuyorum
Aynı gün çatlatma iğnesi vurulmuşuz canımKzılar bakar mısınız 14 kasımda çatlama oldu bugün 8. Günü acaba var mı ama geç çıktı çizgi ondan önce iyice belli belirsizdi
Belirtilerin neler bende ayin 14 du vurundumKzılar bakar mısınız 14 kasımda çatlama oldu bugün 8. Günü acaba var mı ama geç çıktı çizgi ondan önce iyice belli belirsizdi
Kan testi verdim artık testlerle üzülmek istemiyorumYa sabah idrarını falan bekleme bence ya varsa zaten kasetle çıkacaktır lütfen git kaset test alhatta iki tane al bir tanesini şimdi yaparsın diğerini de sabah yaparsın bence var inşallah var ilişki üzerinden kaç gün geçti bu arada ya da adetine kaç gün var
Belirtilerin neler bende ayin 14 du vurundum
Ha anladım canım çatlama sandım bendeBen iğne kullanmadım canım ovülasyonla takip yaptım . Belirtim yoktu canım oğlumda 9. Gün öğrenmiştim bi deneyim dedim şansımı
Nasıl 13 gün var canım? İmkansız yumurtlama 14 günde oluyo zaten yanlış mı yazdın acabaadetime daha 13 gün var belli olur mu ki
İnşallah güzel haberi verirsin canım benimKzılar bakar mısınız 14 kasımda çatlama oldu bugün 8. Günü acaba var mı ama geç çıktı çizgi ondan önce iyice belli belirsizdi
Ama benim döngüm 35 güne 1 oluyor ben oğlumda da adet olmadan öğrenmiştimNasıl 13 gün var canım? İmkansız yumurtlama 14 günde oluyo zaten yanlış mı yazdın acaba