Prodoctor test sonucuma bakar mısınız acilll lütfen

Eki Görüntüle 3508115
Kızlar merhaba şuan test yaptım 5 dk oldu ve sonuç böyle sizce var mı ?
Bu Marka güvenilir ben de hiç yalancı pozitif çıkarmadı ama diğerlerinin hepsini yaşamışımdır ama bu markanın hiç yaşamadım bence var hatta bir kaset testi alsana eğer onda da çıkarsa hayırlı uğurlu olsun ama bence eczane kapanmadan koşa koşa git de al derim şimdiden tebrik ederim ama bence dediğin gibi bu güvenilir ama her zaman kaset test diyorum bir tane de almalısın

Ben de bu markayı kullandım ve hiç yalancı pozitif vermedi ve ilk öğrendiğimde tam olarak böyle belli belirsiz bir çizgi ile öğrendim

Kzılar bakar mısınız 14 kasımda çatlama oldu bugün 8. Günü acaba var mı ama geç çıktı çizgi ondan önce iyice belli belirsizdi

Eklentiler

• 5CAA1F31-903D-4F46-8AB8-48AF630D1CC8.png
    401,1 KB · Görüntüleme: 34
Yaa çok mutlu oldum yorumlara gerçekten inşallah vardır bir test daha yapıcam şimdi ama korkuyorum

Yaa çok mutlu oldum yorumlara gerçekten inşallah vardır bir test daha yapıcam şimdi ama korkuyorum
Ya sabah idrarını falan bekleme bence ya varsa zaten kasetle çıkacaktır lütfen git kaset test al hatta iki tane al bir tanesini şimdi yaparsın diğerini de sabah yaparsın bence var inşallah var ilişki üzerinden kaç gün geçti bu arada ya da adetine kaç gün var

Kan testi verdim artık testlerle üzülmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…