Prodoctor gebelik testi bozuk mu ?

Öyle yapacağım ben tüplerimin kapalı olmasında da korkuyorum
Hiç doktora kontrole gittiniz mi tüpleriniz aktif mi değil mi en azından kendinizi yıpratmazsınız bir sıkıntı varsa geç olmadan önlemler alınır eğer ki korunmadan uzun süre gebelik olmuyorsa belli ki bir sıkıntı var dilerim Rabbim hayırlı zamanda çok uğraştırmadan nasip etsin inşallah

Ben bunu eşime anlatamıyorum sperm testi verdik doktor hareketlilik az dedi neyse ilaç tedavisine başladık bitti kontrole gitmedi ben gideyim diyorum bana diyor ki niye acele ediyorsun kafana çok takıyorsun ya bir şey varsa sonradan önüne geçeyemeyz önceden önlem alalım diyorum aldırmıyor geri diyorum babalık hevesin yok diyorum bana kızıyor doktora gittim pcos dedi ama dirençli değil normal kalırsın dedi alttan muayene etti herhangi problem yok git önümüzdeki aylarda tedaviye başlarız normal dene ilaçlarla vücudunu yormayalım dedi ama

Ah bu erkekler inan ki çok yavaştan herşeyi alıyorlar inan ki onlara kalsa bir 10 yıl daha bekleyelim belki normal olur diyorlar çok şükür herşey ilerlemiş teknoloji yani Rabbim dert veriyorsa yanında dermanını da gönderiyor ama bizler biraz çaba sarf etmeliyiz bunun için tabi ki dilerim normal herkes gebe kalsın ama bazen olmayınca olmuyor çaremizi aramak gerekiyor bu ay gebe kalmazsanız bence iyi bir doktordan randevu alın rahim filmi hormon testlerinizi hepsini yaptırın ki içiniz rahat olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıklı güzel gebelik nasip etsin inşallah canım

Amin inşallah eğer bir gün o çizgiyi net görürsem burda başınızıfın etini yiyeceğim her yere yazacağım ben hamileyim diye erken biliyorum ama evin tek geliniyim baba tarafında ilk evlenen benim herkes hadi olsun diye diye beni heveslendiriyor kocam da içerde rahat rahat yatıyor ona dün sadece şunu dedim inşallah bir
Gün babalık duygusu içine düştüğünde her şey için geç olmaz o zaman da ben kılımı kıpırdatmam dedim çünkü kendimi tek taraflı savaşçı gibi hissediyorum sanki tek isteyen benim gibi

Ay inşallah kalırsın seni dinlemeyi çok isteriz canım yeter ki sağlıklı bir şekilde Rabbim nasip etsin ben seni çok iyi anladım dilerim Rabbim çok aratmasın tez zamanda kucağına hayırlı evlatlara dolsun inşallah dediğimi unutma diyelim olmadı lütfen doktora gidip bütün kontrollerini a dan z ye yaptır canım senin için söylüyorum bir ablan olarak

Evet bu ay hasta olursan mutlaka adetının 3 günü bi hormon değerlerine baktır kadın doğuma gidip ona göre yol haritanı çizersin

Öyle yapacağım abla eşim ister gelsin ister gelmesin umrumda değil ben ilerde keşke zamanında yapsaydım demek istemiyorum Allah razı olsun gece gece beni dinlediniz

Öyle yapacağım abla eşim ister gelsin ister gelmesin umrumda değil ben ilerde keşke zamanında yapsaydım demek istemiyorum Allah razı olsun gece gece beni dinlediniz
Rica ederim ne demek sıkılırsan buraya yazarsın elimizden geldiğince yol gösteririz tecrübe ettiklerimiz şeyler için sen eşini dinleme sen üstüne üstüne gitmezsen elde edemezsin bazı şeyleri elde etmek için biraz çaba sarf etmen gerekiyor bol şanslar diliyorum Rabbim yüzüne baksın inşallah ama biraz da sakin kal bu süreçlerde biraz sabır lazım önce Allah sonra doktorlarına güven herşey gönlünce olsun canım

Amin ablacığım çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizin yazdıklarınızla biraz daha içime su serpildi yoksa artık yok olmayacak kafasındaydım

Amin ablacığım çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizin yazdıklarınızla biraz daha içime su serpildi yoksa artık yok olmayacak kafasındaydım
Hayır sakın umutsuz olma çıkmadık candan ümit kesilmez Rabbim herşeyin sağlıklısını güzelini nasip eylesin hep pozitif ol İnan birgün olacağına daha yolun başındasın yeter ki Rabbim dermansız dert vermesin inşallah canım benim

Bu marka bende iki kere falan yalancı pozitif cikardi. Pek güvenmiyorum. Zaten regline de varmış bekle bakalım benimde 2 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…