Bence değil canımKızlar sizce test bozuk mu
Kıpkırımızı oluyor 1 saat sonra düzeliyor anlamadımBence değil canım
Yapar yapmaz kapağını aciyormusunuz belki ondan öyle olmuşturKızlar sizce test bozuk mu
Yok açmıyorum ki idrara bıraktığım an oluyor böyleYapar yapmaz kapağını aciyormusunuz belki ondan öyle olmuştur
Prodoctor böyle oluyor. Sonra sonucu gösteriyor. Gebeligimi bu testle öğrenmistimYok açmıyorum ki idrara bıraktığım an oluyor böyle
Benim adetime 3 gün var bu ay çok ümitliydim bugün 2 tane yaptım hiçbir şey yok sizce adet geçmesini bekleyim mi sonuç değişir miProdoctor böyle oluyor. Sonra sonucu gösteriyor. Gebeligimi bu testle öğrenmistim
Canım benim de 4 gün var. Bütün belirtiler vardı bende de. Diğer gebeliğimde yaşadığım şeyler yani. Benimde yok testte çıkmadı. Hafif hayalet çizgi var gibi de ama olsaydı biraz daha net olurdu diye düşünüyorum.Benim adetime 3 gün var bu ay çok ümitliydim bugün 2 tane yaptım hiçbir şey yok sizce adet geçmesini bekleyim mi sonuç değişir mi
Sabah tekrarlayım o zaman bir tane kaldı elimde ama bugün yaptığım 2 tane testen birisi ilk idrarımla yaptım geçen days doktor yaptım ney bir şekilde çıktı çizgiler artık gerçekten psikolojik yemin ederim kafaya takıyorum ondan pcos da var zaten her ay hüsran 7 aydır artık gerçekten korunmak istiyorum olacak mı demektense amannnn olmaz zaten diyim diyorum uffff uffffCanım benim de 4 gün var. Bütün belirtiler vardı bende de. Diğer gebeliğimde yaşadığım şeyler yani. Benimde yok testte çıkmadı. Hafif hayalet çizgi var gibi de ama olsaydı biraz daha net olurdu diye düşünüyorum.
Ama bu teste güveniyorum. Varsa gösteriyor. Sen yarın sabahki ilk idrarla tekrarla bakalım ne çıkacak. Önceki gebeligimde 2 gün kala pozitifi net görmüştüm. Ondan önce denememiştim
Days doktor güvenilir değildi sanırım. Yalancı pozitif vermiş olabilir. Allah yardımcın olsun. Benimde pcos var. Kendini strese sokmaya çalış. Doktora gittin mi bunun içinSabah tekrarlayım o zaman bir tane kaldı elimde ama bugün yaptığım 2 tane testen birisi ilk idrarımla yaptım geçen days doktor yaptım ney bir şekilde çıktı çizgiler artık gerçekten psikolojik yemin ederim kafaya takıyorum ondan pcos da var zaten her ay hüsran 7 aydır artık gerçekten korunmak istiyorum olacak mı demektense amannnn olmaz zaten diyim diyorum uffff uffff
Gittim doktor baka birden kilo aldığın için var dirençli bir pcos değil dedi kilo versem sağlıklı beslensen olur dedi bu ay öyle yapacağım olmazsa biraz zayıflasam olur belki bilmiyorumDays doktor güvenilir değildi sanırım. Yalancı pozitif vermiş olabilir. Allah yardımcın olsun. Benimde pcos var. Kendini strese sokmaya çalış. Doktora gittin mi bunun için
Kilo vermeye çalış hem gebeliginde rahat geçer. Benimde kilom var. Bu ay olmazsa artık diyete başlayacağım tekrardan. Geçen sene 20 kilo vermiştim. Kürtajdan sonra epey aldım.Gittim doktor baka birden kilo aldığın için var dirençli bir pcos değil dedi kilo versem sağlıklı beslensen olur dedi bu ay öyle yapacağım olmazsa biraz zayıflasam olur belki bilmiyorum
Öyle yapacağım ben tüplerimin kapalı olmasında da korkuyorumKilo vermeye çalış hem gebeliginde rahat geçer. Benimde kilom var. Bu ay olmazsa artık diyete başlayacağım tekrardan. Geçen sene 20 kilo vermiştim. Kürtajdan sonra epey aldım.
Abla şimdi bir daha yapsam testi sabahı bekleyemeyeceğimKilo vermeye çalış hem gebeliginde rahat geçer. Benimde kilom var. Bu ay olmazsa artık diyete başlayacağım tekrardan. Geçen sene 20 kilo vermiştim. Kürtajdan sonra epey aldım.
Yap yapAbla şimdi bir daha yapsam testi sabahı bekleyemeyeceğim5-6 saatir idrarı mı sıkıyorum
Kaç kilosun boy yaşGittim doktor baka birden kilo aldığın için var dirençli bir pcos değil dedi kilo versem sağlıklı beslensen olur dedi bu ay öyle yapacağım olmazsa biraz zayıflasam olur belki bilmiyorum
YaptımYap yap
Ayyyyy bende merak ediyorum hadi inşallah vardirYaptımdur bakalım
80 kiloyum 1.60 boyum 25 yaşındayımKaç kilosun boy yaş
Bi tık fazla evet boyuna yaşına göre verirsin ama inşallah hamilesindir80 kiloyum 1.60 boyum 25 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?