Prodoctor erken gebelik testime bakarmısınız?

Sosyallanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
2.414
785
35
Kızlar merhaba öncelikle adetlerim düzensiz bat belli değil yani ovalüsyon ile yumurtlama takip ettim ve 14 ekimde yumurtlama gördüm bugün yumurtlamanın 10.günü dün akşam merak edip test yaptım çok çok silik çıktı hatta fotoğraf çektim ama cıkmıyorsu fotoda bugün bir saat kadar önce tekrar yaptım ve çizgi silik ama düne göre fotoda da çıktı ben baya bir zamandır bu marka testi kullanıyorum hiç kuruma çizgisi dahi cıkardıgını görmedim çiZgi ilk on dk çıkmadı bu testin oturması biraz zaman alıyor bilen bilir ama birde siz bakın yorumlarınızı merakla bekliyorum Zumruduanka96 My_Moonlight06 ArasaNillGerek ve diğer kızlar

Eklentiler

• IMG_6091.jpeg
    60,2 KB · Görüntüleme: 108
Ayy var gibi ama yarın daha güvenilir bi testle mi yapsan
Prodoctor en güvenilir deilmi sence çünkü days doktor olsun şu mor kapaklı olsun onlarda kuruma olurdu hep ama ben baya bir zamandır bunu kullanıyorum kuruma çizgisi dahi çıkarmadı ama elimde başka kaset testler de var onlarıda yarın denerim sence kurumamıdır bu arada hiç belirtim yok iki gün önce iki gün süren kasık ağrım oldu okadar başka bişey yok

Silik çizgi görünüyor. Güvenilir bir markayla bence var gebelik. Zaten yumurtlamadan sonra 10 günden sonra testte çıkıyor genelde.

Erken gebelik olarak bana en güvenilir predictor geliyor anam, prodoctor da kullandım yalancı pozitif çıkarmadı ama nolur nolmaz teyit et sen başka markayla yine

Gayet güvenir bir test bende gebeliğimi bununla öğrendim ilk 10 dk içinde çıktıysa gebelik vardır

Gayet güvenir bir test bende gebeliğimi bununla öğrendim ilk 10 dk içinde çıktıysa gebelik vardır
İlk on dk çıkmadı canım ama dediğim gibi hep kullandığım bir test hiç kuruma cıkarmazdı benimde kafam karıştı kaset testte yaptım az önce ama negatif o

Kaset testler daha yüksek HCG algılıyor bi de akşam akşam idrarın çok konsantre değildirr sabah dene anam
Tamam canım sabah yapacam ama sabahta erken kalkıyorum gecede tuvalete çoktan biriyim yine idrar konsantre olmayabilir ama yarında bir kaset birde erken gebelik testi yapayım bide sıfır belirti varya sadece iki gün önce kaşık ağrım oldu iki gün okadar başka sıfır belirti ha bide göğüslere dokununca hafif bir ağrı çok az belirtisiz gebelik varmı ki ya ay canım napim ya daha önce gebelik kayıplarım oldu baya bir zamandırda gebe kalamadım t rahimdim histeroskopi oldum falan öyle birkaç ay deneyip artık tüp bebeğe geçecektim kendiliğinden olmasını çok istiyorum

Daha çıkma çişe tut biraz djgj

Su andan itibaren sivi alimini keserseniz gece cok tuvalete gitmezsiniz sabah ilk idrar da daha iyi sonuc verir

Merhaba hanımlar
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var
Desteğiniz için teşekkür ederim
1 Ekim tarihinde çatlatma iğnesi oldum 3 Ekim gece 12 den sonra yani 4 ekime bağlayan gece ilişki oldu 5 Ekim tarihinde de oldu doktorumuz bu şekilde yapmamızı söyledi 10 ekimden sonrada kan sulandırıcı kullandım normalde 25 Ekim'de adet olmam gerekirken 18 Ekim sabaha karşı adet oldum 3 gün sürdü ilk gün geldi diğer günler lekelenme şeklinde oldu iğneden sonra 14 15 gün geçti gebelik olabilir mi üstüne görmüş olabilir miyim dün test yaptım ama negatifti kaç gün sonra test yapmam gerekiyor yada başına bu şekilde gelen var mı yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…