Rabbim inşallah sağ salim kucağına verirEvet eğer olursa tabi
Aminn teşekkür ederim ikimize de inşallahRabbim inşallah sağ salim kucağına verir
Ben görmüştüm adete 5 gün varken yapmistim cikarttiMerhaba kızlar. Prodoctor erken gebelik testinde kuruma çizgisi gören oldu mu? Ben hiç görmemiştim, yani nerdeyse 7 8 test yapmışımdır şimdiye kadar hiç birinde kuruma çizgisi dahi çıkmadı bide test çok hızlı sonuç vermiyor sizde de öyle mi bazı yerlerde 1 saat sonra sonuç çıkardığını yazmış. Hamileliğini öyle öğrenen ve sağlıklı geçiren var mı çok merak ediyorum
Merhaba kızlar. Prodoctor erken gebelik testinde kuruma çizgisi gören oldu mu? Ben hiç görmemiştim, yani nerdeyse 7 8 test yapmışımdır şimdiye kadar hiç birinde kuruma çizgisi dahi çıkmadı bide test çok hızlı sonuç vermiyor sizde de öyle mi bazı yerlerde 1 saat sonra sonuç çıkardığını yazmış. Hamileliğini öyle öğrenen ve sağlıklı geçiren var mı çok merak ediyorum
Bence bekleme varsa çıkar zaten kanda hemenNormalde bugün regl günüm herkes 1 hafta geçtikten sonra kan testi için daha iyi diyor. Sabredip beklemeye çalışıcam ama bu arada testleri tekrarlarım
Ne kadar süre sonra böyle oldu bide şu an hamilesiniz değil mi?Eki Görüntüle 3387632 cok dikkatli bakinca belli oluyorda işte sonradan kuruma çizgisi çıkartmıştı
Çıksa da şu sn etken olduğu için değer düşük çıkar. 2 günde bir kan testiyle kontrol etmek daha zor benim için düştü yükseldi diye düşünmekBence bekleme varsa çıkar zaten kanda hemen
Tabiki. Bu akşam test yaptım yine hayalet gibi çizgi çıktı normalde görüyorum fotoğraf çekince çok belli olmuyor. Pazar testi yeniler çarşamba günü kan vermeye giderim kesinleştirmek işinBen de dün bu testten yaptım reglye 5 gün kala, sizin ilk attığınız üstteki fotoğraf gibi çok dikkatli bakınca belli oluyor. Şuan Reglime 4 gün var ben de bir cevap arıyorum pozitif mi değil mi kafam çok karıştı lütfen burda paylaşın siz de
Evet prodoctor cizgi geç cıkarıyor bende deneyimledimMerhaba kızlar. Prodoctor erken gebelik testinde kuruma çizgisi gören oldu mu? Ben hiç görmemiştim, yani nerdeyse 7 8 test yapmışımdır şimdiye kadar hiç birinde kuruma çizgisi dahi çıkmadı bide test çok hızlı sonuç vermiyor sizde de öyle mi bazı yerlerde 1 saat sonra sonuç çıkardığını yazmış. Hamileliğini öyle öğrenen ve sağlıklı geçiren var mı çok merak ediyorum
2 gebeliğimide çok beklediği zaman öğrendim hiç yalancı pozitif çıkartmadı.Merhaba kızlar. Prodoctor erken gebelik testinde kuruma çizgisi gören oldu mu? Ben hiç görmemiştim, yani nerdeyse 7 8 test yapmışımdır şimdiye kadar hiç birinde kuruma çizgisi dahi çıkmadı bide test çok hızlı sonuç vermiyor sizde de öyle mi bazı yerlerde 1 saat sonra sonuç çıkardığını yazmış. Hamileliğini öyle öğrenen ve sağlıklı geçiren var mı çok merak ediyorum
Adete kaç gün kala test yapmıştınız2 gebeliğimide çok beklediği zaman öğrendim hiç yalancı pozitif çıkartmadı.
Aşılama benim aşılamanın 6. Gününden itibaren yaptım her defasında.Adete kaç gün kala test yapmıştınız
Bu test eğer bişey yoksa ikinci çizgiyi hiç çıkarmıyor değil mi ben dek gelmedim. Kaç günlük testlerime bakıyorum onlarda bişey yok mesela.Aşılama benim aşılamanın 6. Gününden itibaren yaptım her defasında.
Eğer prodoctor ise onda kolay kolay ikinci çizgi çıkmıyor ama burda var gibi gözüküyor. Regle ne kadar var ?Kızlar ne çıktı sonucunuz bende 2 ay önce 19. Haftada bebeğimi kaybettim ovulasyon değerlendirdim aşırı belirtiler de var ama psikolojikmi acaba beyaz akıntı yumurtlamadan beri mide bulantısı baş dönmesi ara ara erken kasık ağrıları testimde saatler sonra bu şekil kuruma çizgisimi gebelikmi acaba
days doctor diye test bunu yaptığımda 4 gün vardı şimdi yarın olmam lazımEğer prodoctor ise onda kolay kolay ikinci çizgi çıkmıyor ama burda var gibi gözüküyor. Regle ne kadar var ?