Prodoctor erken gebelik testi kullanan varmı ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Asel47
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Asel47

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
54
11
3
22
Prodoctor erken gebelik testi yaptım.silik çizgi çıktı. Aslında testi yapıp çıktım fazla üzerinde durmadım. Yarım saat sonra gelip baktığımda ikinci çizgi silikti. Kuruma çizgisi diye ciddiye almadım ama çoğu kullanan kişi bu markanın net çıkardığını kuruma çizgisi olmadığını söylüyor. Aynı durumu yaşayanlar lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Ya bir şey soracağım hamilelik var mı diye test yapıp umursamadan çıkıp nasıl gidiyorsunuz? Umursamayacaksanız neden yapıyorsunuz? 😃 çizgi kaçıncı dakika da çıktı bilemeyiz ki kurumada olabildi olamayabilir. İlk 5 dakikada çıktıysa gebeliktir ama siz umursamadan gitmişsinz. Tekrar yapın test

Siz iki yıl b
Ya bir şey soracağım hamilelik var mı diye test yapıp umursamadan çıkıp nasıl gidiyorsunuz? Umursamayacaksanız neden yapıyorsunuz? 😃 çizgi kaçıncı dakika da çıktı bilemeyiz ki kurumada olabildi olamayabilir. İlk 5 dakikada çıktıysa gebeliktir ama siz umursamadan gitmişsinz. Tekrar yapın

Ya bir şey soracağım hamilelik var mı diye test yapıp umursamadan çıkıp nasıl gidiyorsunuz? Umursamayacaksanız neden yapıyorsunuz? 😃 çizgi kaçıncı dakika da çıktı bilemeyiz ki kurumada olabildi olamayabilir. İlk 5 dakikada çıktıysa gebeliktir ama siz umursamadan gitmişsinz. Tekrar yapın test
Siz iki yıl boyunca her ay negatifi gördünüz mü acaba .yada yalancı pozitif görüp umitlendiniz mi .. o kadar çok hayal kırıklığına uğradım ki artık kendimi üzmemek için fazla üstelemedim . İlk beş dk dada çıkmış olabilir veya sonrasında da. Kullanıcılar prodoctor markasının kuruma çizgisi vermediğini söylüyor. Yani net sonuç veriyormuş. İlk defa kullandığım için kullanan kişilerden yardım istedim. Sizin bilginiz yoksa yazmayın lütfen.

Siz iki yıl b

Siz iki yıl boyunca her ay negatifi gördünüz mü acaba .yada yalancı pozitif görüp umitlendiniz mi .. o kadar çok hayal kırıklığına uğradım ki artık kendimi üzmemek için fazla üstelemedim . İlk beş dk dada çıkmış olabilir veya sonrasında da. Kullanıcılar prodoctor markasının kuruma çizgisi vermediğini söylüyor. Yani net sonuç veriyormuş. İlk defa kullandığım için kullanan kişilerden yardım istedim. Sizin bilginiz yoksa yazmayın lütfen.
Fotoğraf atın bakalim

Siz iki yıl b

Her test kurumu çizgisi çıkartabilir. Ve yine de kusura bakmayın test yapıp sonucuna bakmamayı anlayamıyorum sonucu öğrenmek test yapılor çünkü. Umarım tez vakitte pozitifi görürsünüz ne diyim.

Eklentiler

• 1000008309.webp
    1000008309.webp
    86,2 KB · Görüntüleme: 179
Kameradan dolayı net çıkmamış ama gözle görülür şekilde

Yani bilemiyorum kuruma gibi insan yapımı kuşu olabilir öyle çok güvenmeyin testlere yarın sabah ilk idrarla tekrar yap beta günden güne artış gösterir varsa direk cikar

Prodoctor erken gebelik testi yaptım.silik çizgi çıktı. Aslında testi yapıp çıktım fazla üzerinde durmadım. Yarım saat sonra gelip baktığımda ikinci çizgi silikti. Kuruma çizgisi diye ciddiye almadım ama çoğu kullanan kişi bu markanın net çıkardığını kuruma çizgisi olmadığını söylüyor. Aynı durumu yaşayanlar lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Bende bu testle öğrendim pozitif inşallah sizinde pozitiftir
Az da olsa silik çizgi görünüyor
Bence iki gün sonra testi tekrarlayın sabah erken saatlerde. Ayy inş'ALLAH vardır canım bu ramazan ayında Rabbim dua kapılarını açık tutar Rabbim sen dahil gebe kalmak isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Bence iki gün sonra testi tekrarlayın sabah erken saatlerde. Ayy inş'ALLAH vardır canım bu ramazan ayında Rabbim dua kapılarını açık tutar Rabbim sen dahil gebe kalmak isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Allah razı olsun inşallah temiz kalbiniz yeter. Kimisi için çok kolay hamile kalmak kimisi içinde dünyanın en Zor şeyi imtihan işte. Bu yollardan geçmeyen anlayamaz bizi. Ne kadar çok anne olmak istediğimizi. Hep bir umut bekleriz çünkü beklenen dünyanın en güzel şeyi.herseye bedel. Rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyen herkese versin tez vakit inşallah.

Ben de oldu adetime bir hafta kala yapmıştım ilk başta ikinci çizgi hiçbir şekilde yoktu aradan 1 saat belki daha fazla zaman geçtikten sonra çöpe atmak için aldığımda tekrar bakınca gölge gibi cook ince bir çizgi vardı zaman geçtikçe anlasiliyordu sonraki günler tekrar edince sürekli silik ikinci çizgi çıkmaya başladı kan testi verince hamile olduğumu öğrendim

Bana da fikir verir misiniz arkadaşlar nimo erken gebelil testi

Eklentiler

• 1000103168.webp
    1000103168.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 156
  • 1000103172.webp
    1000103172.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 90
  • 1000103166.webp
    1000103166.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 136
Hamileyim 🥲

Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bende sabah ilk idrarla yaptım bu prodoctor ne kadar güvenilir bilmiyorum bende de çok silik çizgi görünüyor dua edin lütfen bize de

Eklentiler

• IMG_0308.webp
    IMG_0308.webp
    111,6 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_0307.webp
    IMG_0307.webp
    113,1 KB · Görüntüleme: 87
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bende sabah ilk idrarla yaptım bu prodoctor ne kadar güvenilir bilmiyorum bende de çok silik çizgi görünüyor dua edin lütfen bize de
En güvenilir test prodictör diye biliyorum. Annem 20 yıl önce hamileliğini bu testle öğrenmiş. Hiç yanlış sonuç duymadım. Sonuç ne oldu sizin acaba? Umarım güzel haberler vardır

Back
X