Prodoctor erken gebelik testi güvenilir mi?

Canım instagramda birgebeningünlüğü sayfasından aldım ben 30lu satılıyor zaten. Mesaj atınca bu sayfadaki bayan testlerinide yorumlayıp yapman gerekenleri söylüyor.. ben adetten bir hafta sonra başladım hergün gündüz 12-2 arası yapıyodum. .. mesela bu ay 2 defa yumurtlama gördüm ve ikisinide değerlendirdim. Bazı aylar hiç yumurtlama olmuyor bazende 2 defa olabiliyor🥰
Sayfaya hemen bi goz aticam olmadi dediginiz gibi ovulasyon testlerine basliycam canim🥰

Ben reglime 7 gün kala prodoctor ile öğrendim gebeliğimi. Sizde de pozitif görünüyor 🌺

Amin canim herseyin hayirlisi 🥰
Canım haber vermek istedim. Benimki kimyasal gebelik oldu malesef.. 3 gündür adetim başladı.. çok sancılı birşekilde adet oldum.😔 bugün doktora gittim bir sıkıntı yok çok fazla yumurtan var denemeye devam dedi.. yumurtlama günlerini değerlendir dedi.

Canım haber vermek istedim. Benimki kimyasal gebelik oldu malesef.. 3 gündür adetim başladı.. çok sancılı birşekilde adet oldum.😔 bugün doktora gittim bir sıkıntı yok çok fazla yumurtan var denemeye devam dedi.. yumurtlama günlerini değerlendir dedi.
Yaa kiyamam moralini bozma canim demek hayırlısı buymus yumurtlama gunlerini degerlendir insalah rabbim en kisa zaman da hayirlisiyla nasip etsin🤲

Banada yardımcı olurmusunuz adetim 5 gün gecikti

Eklentiler

• IMG_20221017_140903.jpg
    IMG_20221017_140903.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 726
X