A Ayysssko Üye Kayıtlı Üye 31 Ekim 2023 239 50 18 24 Çarşamba 11:17 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayysssko #1 Kızlar prodoctor early erken gebelik testinde ilk 5 dakika göremeyip sonra alınca pozitif gören ve doğru çıkan var mı
Kızlar prodoctor early erken gebelik testinde ilk 5 dakika göremeyip sonra alınca pozitif gören ve doğru çıkan var mı
I incilay37 Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 384 83 13 32 Çarşamba 11:33 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayysssko #2 Ayysssko .!.: Kızlar prodoctor early erken gebelik testinde ilk 5 dakika göremeyip sonra alınca pozitif gören ve doğru çıkan var mı Genişletmek için tıkla... Bende merak ediyorum dün yaptığım kaset testte silik pozitif gördüm hemde öğlen idrarla bugün sabah prodoctor yaptım kıl gibi çizgi belirdi adetimde geçti ne oluyor anlamıyorum
Ayysssko .!.: Kızlar prodoctor early erken gebelik testinde ilk 5 dakika göremeyip sonra alınca pozitif gören ve doğru çıkan var mı Genişletmek için tıkla... Bende merak ediyorum dün yaptığım kaset testte silik pozitif gördüm hemde öğlen idrarla bugün sabah prodoctor yaptım kıl gibi çizgi belirdi adetimde geçti ne oluyor anlamıyorum