adet düzensizliği ve gögüslerden süt gelmesi prolaktin hormonun yükseliğinden cnm bende prolaktın hormonu yüksek çıktı ama adet düzensizliği ve süt gelme durumu yok sen kan tahlili yaptırdın mı anlamadım yaptırmadıysan prolaktin hormonuna baktır doktor bana bu ay dostinez die ilaç verdi ve cok arastırdım etkisi yüksek prolaktini düşüren bir ilaçmış bence sen doktorunu değiştir çunku prılaktın gebeliği engelleyen bir hormonmuş gecmiş olsun
ilginizden dolayı tşk ederım. şöyle anlatayım ilk dr . gıttığımde adet duzensızlıgı sıkayetı uzerıne gıttım bazı hormon tahlıllerı ıstedı ve bana söyledıgı prolaktın yuksek ve erkeklık hormonun yuksek dedı bazı ılaclar yazdı suan adlarını hatırlamıorum kullandım o ay geldı. snra yıne kesıldı ama göğüslerımde herhangı bır sısme veya sut gıbı bırsey gelmıor.bu donemın ustunden zaman gectı tabıkı ben alternatık olarak bıtkıler kullandım soğan suyu mesela bazen geldı. 3 ay önce ise namık kemal üni. araştırma hastanesıne gıttım ilk kontrolde bısıy yok dedı kıst falan rahım fılmı kan tahlılı ve spperm sayımı ıstedı rahım fılmını cektırdım hıc bır problem yok dedı tahlıller normal dedı sperm testını yaptırmamıstık tekrar gıdemedım bıraz da maddı olarak. fakat bendekı problemın ne oldugunu hala anlamıs deılım hıc bırı bırsey demedı 2 yıllık evlıyım ve hıc korunmadık moralım bozuk cok bu konuya
bende bunu merak ettim işte diğerinde bişey çıkmadı demiş yani başka doktoru kastediyo galiba..bende okadar doktor gezdimki bazıları gerçekten aşırı ilgisiz ve tedavi sürecini yavaşlatan insanlar dikkatli seçmek lazım doktoru..hatta farklı düşünen vardır muhakkak ama ben özeli tercih edin derim.benmde ilk doktorum prolaktin yüksek dedi bir ilaç verdi her ay düzenli gelen adetimin düzenini bozdu 40 güne çıktı siklusum..sonrada düzelmedi ben başka doktora gittim ilgisizliğinden onuda bıraktım en son gittiğim doktor gereken tüm testleri ve kontrolleri yaptı hormonlarım düzelmiş çok şükür..ama adet bozuldu bu arada tabi şuan 3 ay düzene sokma sürecindeyiz diane 35 kullanıyorum yani canım prolaktin varsa bu arkadaşımızın dediği gibi gebeliği zaten önler ama yoksada adt düzeni için düzgün bir doktora git derim
ilginizden dolayı tşk ederım. şöyle anlatayım ilk dr . gıttığımde adet duzensızlıgı sıkayetı uzerıne gıttım bazı hormon tahlıllerı ıstedı ve bana söyledıgı prolaktın yuksek ve erkeklık hormonun yuksek dedı bazı ılaclar yazdı suan adlarını hatırlamıorum kullandım o ay geldı. snra yıne kesıldı ama göğüslerımde herhangı bır sısme veya sut gıbı bırsey gelmıor.bu donemın ustunden zaman gectı tabıkı ben alternatık olarak bıtkıler kullandım soğan suyu mesela bazen geldı. 3 ay önce ise namık kemal üni. araştırma hastanesıne gıttım ilk kontrolde bısıy yok dedı kıst falan rahım fılmı kan tahlılı ve spperm sayımı ıstedı rahım fılmını cektırdım hıc bır problem yok dedı tahlıller normal dedı sperm testını yaptırmamıstık tekrar gıdemedım bıraz da maddı olarak. fakat bendekı problemın ne oldugunu hala anlamıs deılım hıc bırı bırsey demedı 2 yıllık evlıyım ve hıc korunmadık moralım bozuk cok bu konuya