problem sizce ne olabilir??

Venus59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
3
0
mrb kızlar aranıza yenı katıldım.benım problemım adet olamıyrum. defalarca doktora gıttım bırınde göğüslerımde sut oldugunu ve erkeklık hormonumun yuksek oldugunu soyledı. diğerinde ise hiç bir sey olmadıgını... ilaç kullanırsam gelıor ama sadece o ay için...ilaçlar kilo aldırdığı için devamlı kullanmak ıstemedım. 4 gundurde damla damla geldı sadece. sancılarım oluyor fakat adet olmuyorum. 5 gundurde sızden öğrendıgım hait tohumunu kullanıorum inş. işe yarar :) bu konuda yardımlarınızı ve hamıle kalma olasılıgım sızce ne dır cevaplarınızı beklıyorum...

cnm öncelikle çok geçmiş olsun benim kafam karıştı şimdi prolaktin yüksekmi değilmi ve hangi hastane hangi doktora gittin merak ettim bende yasadım ondan soruyorum diyeceklerim var ona göre

adet düzensizliği ve gögüslerden süt gelmesi prolaktin hormonun yükseliğinden cnm bende prolaktın hormonu yüksek çıktı ama adet düzensizliği ve süt gelme durumu yok sen kan tahlili yaptırdın mı anlamadım yaptırmadıysan prolaktin hormonuna baktır doktor bana bu ay dostinez die ilaç verdi ve cok arastırdım etkisi yüksek prolaktini düşüren bir ilaçmış bence sen doktorunu değiştir çunku prılaktın gebeliği engelleyen bir hormonmuş gecmiş olsun

siz dr olarak kadın doğum, dahiliye, endokrin ??? hangisine gittiniz?
birkaç hormonda sıkıntı varsa endokrine gidin, hormonlarla ilgili en iyi değerlendirmeyi onlar yapar.
doğum kontrol hapı mı verdiler size? ne ilacı verdiler?
prolaktin hormonunuz yüksek herhalde, onun kesin bir tedavisi yok gibi, sürekli kontrol altında olması gerekebilir.

bilmeden alternatif tedavilere bulaşmayın, dr a gidin. ille de yapacaksanız, ondan onay alıp yapın. bitkisel tedaviler herkeste aynı sonucu vermez.

adet düzensizliği ve gögüslerden süt gelmesi prolaktin hormonun yükseliğinden cnm bende prolaktın hormonu yüksek çıktı ama adet düzensizliği ve süt gelme durumu yok sen kan tahlili yaptırdın mı anlamadım yaptırmadıysan prolaktin hormonuna baktır doktor bana bu ay dostinez die ilaç verdi ve cok arastırdım etkisi yüksek prolaktini düşüren bir ilaçmış bence sen doktorunu değiştir çunku prılaktın gebeliği engelleyen bir hormonmuş gecmiş olsun

bende bunu merak ettim işte diğerinde bişey çıkmadı demiş yani başka doktoru kastediyo galiba..bende okadar doktor gezdimki bazıları gerçekten aşırı ilgisiz ve tedavi sürecini yavaşlatan insanlar dikkatli seçmek lazım doktoru..hatta farklı düşünen vardır muhakkak ama ben özeli tercih edin derim.benmde ilk doktorum prolaktin yüksek dedi bir ilaç verdi her ay düzenli gelen adetimin düzenini bozdu 40 güne çıktı siklusum..sonrada düzelmedi ben başka doktora gittim ilgisizliğinden onuda bıraktım en son gittiğim doktor gereken tüm testleri ve kontrolleri yaptı hormonlarım düzelmiş çok şükür..ama adet bozuldu bu arada tabi şuan 3 ay düzene sokma sürecindeyiz diane 35 kullanıyorum yani canım prolaktin varsa bu arkadaşımızın dediği gibi gebeliği zaten önler ama yoksada adt düzeni için düzgün bir doktora git derim

ilginizden dolayı tşk ederım. şöyle anlatayım ilk dr . gıttığımde adet duzensızlıgı sıkayetı uzerıne gıttım bazı hormon tahlıllerı ıstedı ve bana söyledıgı prolaktın yuksek ve erkeklık hormonun yuksek dedı bazı ılaclar yazdı suan adlarını hatırlamıorum kullandım o ay geldı. snra yıne kesıldı ama göğüslerımde herhangı bır sısme veya sut gıbı bırsey gelmıor.bu donemın ustunden zaman gectı tabıkı ben alternatık olarak bıtkıler kullandım soğan suyu mesela bazen geldı. 3 ay önce ise namık kemal üni. araştırma hastanesıne gıttım ilk kontrolde bısıy yok dedı kıst falan rahım fılmı kan tahlılı ve spperm sayımı ıstedı rahım fılmını cektırdım hıc bır problem yok dedı tahlıller normal dedı sperm testını yaptırmamıstık tekrar gıdemedım bıraz da maddı olarak. fakat bendekı problemın ne oldugunu hala anlamıs deılım hıc bırı bırsey demedı 2 yıllık evlıyım ve hıc korunmadık moralım bozuk cok bu konuya

ilginizden dolayı tşk ederım. şöyle anlatayım ilk dr . gıttığımde adet duzensızlıgı sıkayetı uzerıne gıttım bazı hormon tahlıllerı ıstedı ve bana söyledıgı prolaktın yuksek ve erkeklık hormonun yuksek dedı bazı ılaclar yazdı suan adlarını hatırlamıorum kullandım o ay geldı. snra yıne kesıldı ama göğüslerımde herhangı bır sısme veya sut gıbı bırsey gelmıor.bu donemın ustunden zaman gectı tabıkı ben alternatık olarak bıtkıler kullandım soğan suyu mesela bazen geldı. 3 ay önce ise namık kemal üni. araştırma hastanesıne gıttım ilk kontrolde bısıy yok dedı kıst falan rahım fılmı kan tahlılı ve spperm sayımı ıstedı rahım fılmını cektırdım hıc bır problem yok dedı tahlıller normal dedı sperm testını yaptırmamıstık tekrar gıdemedım bıraz da maddı olarak. fakat bendekı problemın ne oldugunu hala anlamıs deılım hıc bırı bırsey demedı 2 yıllık evlıyım ve hıc korunmadık moralım bozuk cok bu konuya

öncelikle diyeceğim asla moral bozma prolaktin=stres canım doktorun verdiği ilaçlar bitince gitmeliydin tekrar yada sonraki doktoruna söledinmi ben şunları şunları kullandım diye mutlaka belirt.benim ilk gittiğimde aynı sana dediklerini dediler erkeklik hormonu yüksek prolaktin ve dediki guatr olabilir çünkü belirtisi buymuş gittim çıkmadı çok şükür sende bi baktır derim guatr için cnm sonraki gittiğin doktorda demekki hormonların düzelmiş bu güzl bence benimde ikinci gittiğim doktorda normal çıkınca yoo senin hormonların düzgün o ay demekki stresten yada yediğin içtiğin bişelerden oynamış dedi hormonların olabiliyormuş dediğim gibi öncelikle fazla takılma hasta kabul etme kendini hemen..hayıt tohumu ben sana kullan diyemem ama prolaktin için birebir diye duyuyorum bende ikinci doktora gitmeden içmiştim aslında :KK70: şuan içmiyorum bana dogum kontrol hapı verdi adet düzenlemek için sonra bakıcaz dedi doktorunu çok iyi seç canım yaşadığın yerde hanımlara sor soruştur...

bende bunu merak ettim işte diğerinde bişey çıkmadı demiş yani başka doktoru kastediyo galiba..bende okadar doktor gezdimki bazıları gerçekten aşırı ilgisiz ve tedavi sürecini yavaşlatan insanlar dikkatli seçmek lazım doktoru..hatta farklı düşünen vardır muhakkak ama ben özeli tercih edin derim.benmde ilk doktorum prolaktin yüksek dedi bir ilaç verdi her ay düzenli gelen adetimin düzenini bozdu 40 güne çıktı siklusum..sonrada düzelmedi ben başka doktora gittim ilgisizliğinden onuda bıraktım en son gittiğim doktor gereken tüm testleri ve kontrolleri yaptı hormonlarım düzelmiş çok şükür..ama adet bozuldu bu arada tabi şuan 3 ay düzene sokma sürecindeyiz diane 35 kullanıyorum yani canım prolaktin varsa bu arkadaşımızın dediği gibi gebeliği zaten önler ama yoksada adt düzeni için düzgün bir doktora git derim

ama cnm prolaktin yüksekliği çıktığında ilacı dayıyorlar dediğin gibi stres cok etkiliyor üzüldüm durumuna adet düzenlsiziğin çıkmış başına bende şimdi bu ay başladım prolaktin yüksekliğinden verdi ilacı korktum yazından benımdemi adet düzensizliğim olur die gecmiş olsun cnm kafamda karıştı şimdi

cnm arkadaş güzel anlatmış doktorun prolaktin hormonu düşürmüş demek ki ilacı kullanınca ölçtürmediğinden anlamadın sende ve prolaktın hormonu sürekli inen çıkan oynak bir hormonmuş 4 gundur geliyor demişsin sanırım sütten bahsettin ilkyazında belkı tekrar yukselmiş olabılır eğer imkanın varsa tekrar ölçtür prolaktini ve kılo aldırcak dıe ilaçlarını yarıda bırakmak demek tedaviyi yarıda bırakmak demek varsın olsun kilon bak üzülüyorsun olmuyor die olunca bebişin verirsin kıloyu sağlıkca kal

sizi çok iyi anladım bayanlar herseye tekrar sıfırdan baslamam gerek yenıden tahlıller falan sımdı duzgunce bır dr arastırıyorum tekirdaü merkezde bıldıgınız varsa eger onuda dusunebılırım. en kısa surede gelısmelerı aktarıcam sıze . aklınıza gelenlerı bana yazın ::KK70: öpuyorum sızlerı

X