• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Priori Ürünlerini Kullananlar Memnunlar mı.

arzuuuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
30
1
98
Ankara
Priorinin bir güneş kremini aldım. Aldığım yer hassas ciltler için tedavi edici bir purasını da önerdi.Ama fiyatları çok da uygun değil alıp denemek için. Kullananlar varsa tavsiyelerini bekliyoruz.

Bu arada güneş kremini tatilde kullandım biraz yüzümü yaktı( cildim hassas olduğundan). ama şimdi yakmıyor cildi yumuşak yapıyor.

Canım biraz geç oldu oldu hala sorunun cevabını beklermisin bilmiyorum ama içimden yanıtlamak geldi..
28 yaşındayım ve bu zamana kadar kullanmadığım eczane ürünü kalmadı. Cildim için tek yanıt alabildiğim ürün diyebilirim.
Evet biraz pahalı fakat son kullanım tarihi olmadığından dolayı uzun süreli kullanabilirsin. Bende ilk güneş korumasını aldım ilk 2 sürmede nokta nokta yakmıştı benimde cildim alıştı sanırım artık yakmıyor. Ben bütün serisini kullanıyorum (cilt temizlemesinden kapatıcısına kadar) Ve imkanı olan herkese şiddetle tavsiye ederim.
Özellikle toz kapatıcısını kullanıyorum bu kapatıcı :21: hem güneş korumalı hemde leke açıcı özelliği var. deneyin derim kızlar...:nazar::emir_bebek::16:

Galiba seninde hasas cildin. Böyle olunca doğru ürünü bulmak zor oluyor. Tabi herkeste farklı olabilir ama ben de diğer ürünlerini denemek istiyorum. Yorumun için teşekkürler.Özellikle bahsettiğin toz pudrayı çok merak ediyorum. Bu arada göz kremi eczanede geçenlerde %50 indirime girmişti.

selam konu priori olunca yorum yapmadan edemedim. En yakın arkadaşım kullanıyor ve her ürününden çok memnun. Bende almayı düşünüyorum ve evet fiyatları pek uygun sayılmaz malesef... :25: Beni almaya kesin ikna eden şey ise şu site oldu Cosmetics ingredients search bu sitede arama kısmına ürünlerin adını yazıp aratıyorsunuz. Çıkan ürüne tıkladığınız zaman içeriğindeki maddelerin zararlı olup olmadığını gösteren bir şema tarzı birşey çıkıyor. Yeşile yakınsa ve yeşilse zararsız kırmızılar ise zararlı... priori'nin daha kırmızı çıkan ürününe rastlamadım... ki inanılmaz paralar dökülen çok ünlü markalar bile sonuçlarda döküldü... şimdi priori serisinin hemen hepsini almak istiyorum nerdeyse :52:
göz kreminin %50indirimde olduğu eczaneyi merak ettim bu arada :130:

ben priori perfection facial gel ürününü kullanıyorum.1 ay oldu. aknelerimi azalttı şimdilik gözeneklerde bir değiiklik yok gibi ama kullanmaya devam edeceğim.

Canım biraz geç oldu oldu hala sorunun cevabını beklermisin bilmiyorum ama içimden yanıtlamak geldi..
28 yaşındayım ve bu zamana kadar kullanmadığım eczane ürünü kalmadı. Cildim için tek yanıt alabildiğim ürün diyebilirim.
Evet biraz pahalı fakat son kullanım tarihi olmadığından dolayı uzun süreli kullanabilirsin. Bende ilk güneş korumasını aldım ilk 2 sürmede nokta nokta yakmıştı benimde cildim alıştı sanırım artık yakmıyor. Ben bütün serisini kullanıyorum (cilt temizlemesinden kapatıcısına kadar) Ve imkanı olan herkese şiddetle tavsiye ederim.
Özellikle toz kapatıcısını kullanıyorum bu kapatıcı :21: hem güneş korumalı hemde leke açıcı özelliği var. deneyin derim kızlar...:nazar::emir_bebek::16:

hangi seriyi kullanıyorsun bir de yaşın kaç? priori ürünleri anti-aging bildiğim kadarıyla hangi seri hangi yaş grubuna hitap ediyor bilginiz var mı?

priori coffeberry göz serumunu kullandım, bende pek işe yaramadı maalesef. Gerçi konu göz altım olunca çaresiz kalıyorum.

Galiba seninde hasas cildin. Böyle olunca doğru ürünü bulmak zor oluyor. Tabi herkeste farklı olabilir ama ben de diğer ürünlerini denemek istiyorum. Yorumun için teşekkürler.Özellikle bahsettiğin toz pudrayı çok merak ediyorum. Bu arada göz kremi eczanede geçenlerde %50 indirime girmişti.

canım eczanede sürekli %50 indirimde priori ürünleri, ben de bunu anlamıyorum.

hangi seriyi kullanıyorsun bir de yaşın kaç? priori ürünleri anti-aging bildiğim kadarıyla hangi seri hangi yaş grubuna hitap ediyor bilginiz var mı?

Canım Advanced aha grubu ile başladım. (yüz yıkama jeli ve nemlendiricisi) göz altlarım içinde coffeberry ninkini kullandım. Benim sivilcelerim deri altında çıkıyordu, uç vermiyordu. mavi serisi ile onları tedavi ettik. şimdide yaklaşık 2 aydırda turuncu olana geçtim. Akne izlerini gidermek için onun yıkama jeli ile kremini kullanıyorum.

ben priori perfection facial gel ürününü kullanıyorum.1 ay oldu. aknelerimi azalttı şimdilik gözeneklerde bir değiiklik yok gibi ama kullanmaya devam edeceğim.

kullanmaya devam ediyormusun? gözeneklerde bi değişiklik oldu mu? yazarsan cok mutlu olurum:40:

selamlar,
1 yıl kadar önce gittiğim güzellik salonundaki uzman kızın tavsiyesi ile Priori AHA serisinin yüz temizleme köpüğünü, SPF 15 nemlendiricisini ve göz altı kremini almıştım. sorunlu bir cildim yok, fakat bu ürünleri kullanmak hayatımda hiç olmayan sivilcelerimin olmasına sebep oldu. küçük küçük ve beyaz. ısrarla kullanmaya devam ettim, cildin alışma süreci olduğunu ve çok para verdiğim için faydalı olacağını düşündüm, fakat sonunda pes ettim. şu anda hiç bir ürününü kullanmıyorum. evde duruyorlar. bir tek göz altı kremiyle ilgili bir şikayetim yok. faydalı oldu mu onu da çok ayırt edemedim.
pek çok marka ürün kullandım pahalısından orta hallisine kadar. hepsini de düzenli, kuralına uygun ve set halinde kullandım. son durumdaki fikrim ; hiç biri mucize yaratmıyor.. :31:

selamlar,
1 yıl kadar önce gittiğim güzellik salonundaki uzman kızın tavsiyesi ile Priori AHA serisinin yüz temizleme köpüğünü, SPF 15 nemlendiricisini ve göz altı kremini almıştım. sorunlu bir cildim yok, fakat bu ürünleri kullanmak hayatımda hiç olmayan sivilcelerimin olmasına sebep oldu. küçük küçük ve beyaz. ısrarla kullanmaya devam ettim, cildin alışma süreci olduğunu ve çok para verdiğim için faydalı olacağını düşündüm, fakat sonunda pes ettim. şu anda hiç bir ürününü kullanmıyorum. evde duruyorlar. bir tek göz altı kremiyle ilgili bir şikayetim yok. faydalı oldu mu onu da çok ayırt edemedim.
pek çok marka ürün kullandım pahalısından orta hallisine kadar. hepsini de düzenli, kuralına uygun ve set halinde kullandım. son durumdaki fikrim ; hiç biri mucize yaratmıyor.. :31:

cnm yaa benmde öyle oldu o yüzden merak ediyorum :( benm de yüzümde hiç çıkmayan sivilceler cıkmmaya başladı akneler arttı.. temizleyicisini kullanıyorum bende

Prıorı ürünlerini kullanmaya başlayalı yaklaşık 4 ay oldu. Eğer cilt tipinize uygun olan doğru ürününü alırsanız çok memnun kalırsınız. :)

Back