Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım biraz geç oldu oldu hala sorunun cevabını beklermisin bilmiyorum ama içimden yanıtlamak geldi..
28 yaşındayım ve bu zamana kadar kullanmadığım eczane ürünü kalmadı. Cildim için tek yanıt alabildiğim ürün diyebilirim.
Evet biraz pahalı fakat son kullanım tarihi olmadığından dolayı uzun süreli kullanabilirsin. Bende ilk güneş korumasını aldım ilk 2 sürmede nokta nokta yakmıştı benimde cildim alıştı sanırım artık yakmıyor. Ben bütün serisini kullanıyorum (cilt temizlemesinden kapatıcısına kadar) Ve imkanı olan herkese şiddetle tavsiye ederim.
Özellikle toz kapatıcısını kullanıyorum bu kapatıcı hem güneş korumalı hemde leke açıcı özelliği var. deneyin derim kızlar...
Galiba seninde hasas cildin. Böyle olunca doğru ürünü bulmak zor oluyor. Tabi herkeste farklı olabilir ama ben de diğer ürünlerini denemek istiyorum. Yorumun için teşekkürler.Özellikle bahsettiğin toz pudrayı çok merak ediyorum. Bu arada göz kremi eczanede geçenlerde %50 indirime girmişti.
hangi seriyi kullanıyorsun bir de yaşın kaç? priori ürünleri anti-aging bildiğim kadarıyla hangi seri hangi yaş grubuna hitap ediyor bilginiz var mı?
ben priori perfection facial gel ürününü kullanıyorum.1 ay oldu. aknelerimi azalttı şimdilik gözeneklerde bir değiiklik yok gibi ama kullanmaya devam edeceğim.
kullanmaya devam ediyormusun? gözeneklerde bi değişiklik oldu mu? yazarsan cok mutlu olurum
selamlar,
1 yıl kadar önce gittiğim güzellik salonundaki uzman kızın tavsiyesi ile Priori AHA serisinin yüz temizleme köpüğünü, SPF 15 nemlendiricisini ve göz altı kremini almıştım. sorunlu bir cildim yok, fakat bu ürünleri kullanmak hayatımda hiç olmayan sivilcelerimin olmasına sebep oldu. küçük küçük ve beyaz. ısrarla kullanmaya devam ettim, cildin alışma süreci olduğunu ve çok para verdiğim için faydalı olacağını düşündüm, fakat sonunda pes ettim. şu anda hiç bir ürününü kullanmıyorum. evde duruyorlar. bir tek göz altı kremiyle ilgili bir şikayetim yok. faydalı oldu mu onu da çok ayırt edemedim.
pek çok marka ürün kullandım pahalısından orta hallisine kadar. hepsini de düzenli, kuralına uygun ve set halinde kullandım. son durumdaki fikrim ; hiç biri mucize yaratmıyor..