• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

👸Diyet günlüğüm👸

Zayiflamayolunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
35
0
86
Adana
Çok çabuk sıkılıp pes edip bozuyorum diyeti buraya yazarsam belki diyeti bozmam😂
Bugün ilk günüm diyette 87,6 ile başlıyorum 15 gün elma diyeti yapacağım internette araştırmalarım sonucu 15 günde 10 kilo verdiriyormuş bakalım deneyip görelim hergün tartılmıcam haftada bir tartı günüm yani haftaya salı 22 ekimde tartılacağım.
Hedefim 55 kilo olmak.çok çabuk kilo alıp veren bi yapım var.elma diyetinden sonra başka diyete geçeceğim

🍏 ELMA DİYETİ=15 GÜN
SABAH
2 dilim çavdar ekmek
2 dilim peynir
4 tane yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
Yeşillik
Domates
Salatalık
ÖĞLE-AKŞAM
1 kilo yeşil elma

Son düzenleme:
Başlangıç kilom

Eklentiler

• 1A1ACCEB-BD68-4435-A543-B53492124496.jpeg
    1A1ACCEB-BD68-4435-A543-B53492124496.jpeg
    487,3 KB · Görüntüleme: 28
Herkese merhaba bayanlar :)

Kilo vermek bildiginiz gibi psikolojik bir savas. Kendim de bu yoldan gecmis, gercekci olmayan 'zayiflik' anlayisindan dolayi buyuk bir savas vermis biriyim. 30 kilo verme hikayemi .... adresinden uzun uzun okuyabilirsiniz.

Bu alanda degisiklik yapmak, guzellik= zayif olmak algisini kirmak, ve ozguveni yuksek bayanlari on plana cikarip, birbirimize destek olmayi hedefliyorum.

Önce/Sonra resimleriniz var ise, "standart guzellik anlayisina" uymadigini dusundugunuz bir ozelliginiz var ise ve "boyle de guzelim !" diyorsaniz tam da aradigimiz gibi birisiniz!

Fotograflarinizi bize gonderip, kendiniz hakkinda bilgi paylasirsaniz cok mutlu oluruz. Bunlari sayfamizda paylasiyor olacagiz. Aralarindan sectiklerimiz ile de fotograf cekimi/ roportaj yapilacak.

Mail adresim:...

Gelin hep beraber gercek guzelligin bu olmadigini herkese gosterelim.

Instagram: ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back