- 19 Nisan 2022
- 4.439
- 48.221
- 458
- Konu Sahibi Depresif Penguen
akşamları sür aşkım bunu her gün de sürme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşamları sür aşkım bunu her gün de sürme
Ahhhh canını yidiğim yaa sagoll beeeakşamları sür aşkım bunu her gün de sürme![]()
Hamileyim düşük dozda haftada 1 vs olabilir demiştiHamile değil misin canım sen? Salisilik asit kullanmayın diyolar hamileler için ama bi araştır istersen.
Ay yoksa emziriyo muydun kafam karıştı![]()
Tamam doktor öyle dediyseHamileyim düşük dozda haftada 1 vs olabilir demişti
Sivilce çıkartıyorum ya niacinemaide ve azaleik asit güvenli sadece hyaluronic asit ve c vit kullanıyorum etken madde o da gebelik lekeleri olmasın diyeTamam doktor öyle dediyse![]()
Azelaik asiti ben de duymuştum zaten hyalüronik asitin sadece adı asit c vit de türev formlara bir şey demiyorlar heralde niacinamide ı tam bilmiyorum ama güvenlidir sen biliyorsun.Sivilce çıkartıyorum ya niacinemaide ve azaleik asit güvenli sadece hyaluronic asit ve c vit kullanıyorum etken madde o da gebelik lekeleri olmasın diye
Evet güvenilirmiş c vitte öyle güvenilir sadece kimyasal peeling yapıyorlar ya onlar sıkıntı retinol sıkıntı. Kimyasal filtre sıkıntı. Salisilik asit glikolik vs 2 5 altında ama hiç kullanmadım daha tek sıkıntım cildim kuruyor sivilce çıkarıyor 3 4 kere nemlendirici sürüyorum vücuduma da yağ. Yüzüme de alıcam sanırım yağ lekem vs hiç yok ama lek3ler aslında cildin altına itiliyo3 geçmişte leke tedavisi gördüm çilliyim zaten o yüzden c vitamini kullanıyorum hepAzelaik asiti ben de duymuştum zaten hyalüronik asitin sadece adı asit c vit de türev formlara bir şey demiyorlar heralde niacinamide ı tam bilmiyorum ama güvenlidir sen biliyorsun.
Benim de çillerim oluyor yazın ama onlar çocukkenden beri var pek sevmiyorum ama yapacak bir şey yokEvet güvenilirmiş c vitte öyle güvenilir sadece kimyasal peeling yapıyorlar ya onlar sıkıntı retinol sıkıntı. Kimyasal filtre sıkıntı. Salisilik asit glikolik vs 2 5 altında ama hiç kullanmadım daha tek sıkıntım cildim kuruyor sivilce çıkarıyor 3 4 kere nemlendirici sürüyorum vücuduma da yağ. Yüzüme de alıcam sanırım yağ lekem vs hiç yok ama lek3ler aslında cildin altına itiliyo3 geçmişte leke tedavisi gördüm çilliyim zaten o yüzden c vitamini kullanıyorum hep
Şuan vichy c Vitamini bitti some by mi galactomyces aldım c vitamini ve galactomyces var benim cildim fermente içerik seviyor anua heartleaf tonik var etkisini göremedim ama. Yine cosrx propolis serumu var daha açmadım. Vichy hyaluronic asit serumu bitince de torriden aldım onu açarım. Zaten aşırı minimal takılıyorum 3 gün c vitamini her gün nemlendirici ve hyalüronic asit tonik. Sivilce çıkınca sudokrem. Belki ilerde yaza doğru niacinamide alırım en azından t bölgeme sürerim. Leke olmasın diye uğraşıyorum işte hamilelikte çok yaygın leke maalesef bir de yaza denk geldi 2 yazdır hamileyim böyle takılıyorum eskiden retinol bağımlısıydımBenim de çillerim oluyor yazın ama onlar çocukkenden beri var pek sevmiyorum ama yapacak bir şey yokleke biraz katmanlı bir şey olduğu için ileride de çıkabiliyor eski güneş hasarları falan. Başka antioksidam serumlarındam da yardım alabilirsin zaten leken olsa tek içerik c vit mümkün değil lekeyi geçirmez. Doğurduktan sonra gönlünce rutin yaparız sana
Glutathione da kullanabilirsin o da güzel bir anti oksidan. Niacinamide 5% hamileler için uygunsa en ideal yüzde zaten. Torriden hyalüronik asit serumu kullandım ben çok sevdimŞuan vichy c Vitamini bitti some by mi galactomyces aldım c vitamini ve galactomyces var benim cildim fermente içerik seviyor anua heartleaf tonik var etkisini göremedim ama. Yine cosrx propolis serumu var daha açmadım. Vichy hyaluronic asit serumu bitince de torriden aldım onu açarım. Zaten aşırı minimal takılıyorum 3 gün c vitamini her gün nemlendirici ve hyalüronic asit tonik. Sivilce çıkınca sudokrem. Belki ilerde yaza doğru niacinamide alırım en azından t bölgeme sürerim. Leke olmasın diye uğraşıyorum işte hamilelikte çok yaygın leke maalesef bir de yaza denk geldi 2 yazdır hamileyim böyle takılıyorum eskiden retinol bağımlısıydım
arbutin yasak... glutathione hani ürün kullandın ya da niacinamideGlutathione da kullanabilirsin o da güzel bir anti oksidan. Niacinamide 5% hamileler için uygunsa en ideal yüzde zaten. Torriden hyalüronik asit serumu kullandım ben çok sevdimarbutini de bir sor doktoruna istersen ben hiç bilmiyoeum hamilelik durumlarını.
Ya bende medicube glutathione serumu var ama inanılmaz kokulu ve cihazla kullandım bende hassasiyet yaptı, yine cihazsız o kadar kötü alerji yapmadı. Yabancı kimyagerler çok seviyor o içeriği. Niacinamide bi la roche kullandım ama o bana çoook yüksek geldi cildim kuru ve hassas zaten kullanamadım onu sonra axis-y kullandım onu çok sevmiştim. Ama ben cilt aydınlatması için çok harika bi kriter değilim zaten beyaz tenliyim çok anlamıyorum o aydınlatma etkisini. Niacinamide bi süredir de kullanmıyorum.arbutin yasak... glutathione hani ürün kullandın ya da niacinamide
Yeni şeyler ekleriz o zaman bugün bunu yaptım şu gün bunu yaptım diye yazarsın aşkımBen akşam bakımımı yaptım. Hep aynı şeyleri sürüyom o yüzden yazmıycam![]()
Hatta yetmedi kocama da yaptım. Yüzünü yıkatıp, kağıt nem maskesi yapıştırdım suratına uzaylı gibi oturuyo şuvanBen akşam bakımımı yaptım. Hep aynı şeyleri sürüyom o yüzden yazmıycam![]()
Erkekler kağıt maskeyle çok komik oluyor sakal var ya alttan sallanıyo maskeHatta yetmedi kocama da yaptım. Yüzünü yıkatıp, kağıt nem maskesi yapıştırdım suratına uzaylı gibi oturuyo şuvan![]()
Ya geçmişte ben doktor kurbanı oldum zoratenin kullanırken bana kimyasal peeling uyguladı güneş kremi sür dedi o zamanlar cahiliz 12 sene önce 2 parmak mı biliyoruz sürdüm ama yüzüm alev alev zaten bu işlem asla yapılmazmış cildim mosmor oldu soyuldu yanaklarımda leke kaldı. Kahverengi melazma değil allahtan. Lekelerim sıfırlandı hiç leke sorunum olmadı ama işte bunlar aslında cildin altında bekliyor. Aydınlatma değil de leke için kullanıyorum hep. İşte gebelik öncesi retinal retinoid bariyer onarıcı takıldım c vitamini vs hiç kullanmadım retinoid yetiyordu onun yerini kimse tutmuyorYa bende medicube glutathione serumu var ama inanılmaz kokulu ve cihazla kullandım bende hassasiyet yaptı, yine cihazsız o kadar kötü alerji yapmadı. Yabancı kimyagerler çok seviyor o içeriği. Niacinamide bi la roche kullandım ama o bana çoook yüksek geldi cildim kuru ve hassas zaten kullanamadım onu sonra axis-y kullandım onu çok sevmiştim. Ama ben cilt aydınlatması için çok harika bi kriter değilim zaten beyaz tenliyim çok anlamıyorum o aydınlatma etkisini. Niacinamide bi süredir de kullanmıyorum.
Retinol mü kullanıyorsun Retinal mi, direk eczane retinoik asit kremi mi?Ya geçmişte ben doktor kurbanı oldum zoratenin kullanırken bana kimyasal peeling uyguladı güneş kremi sür dedi o zamanlar cahiliz 12 sene önce 2 parmak mı biliyoruz sürdüm ama yüzüm alev alev zaten bu işlem asla yapılmazmış cildim mosmor oldu soyuldu yanaklarımda leke kaldı. Kahverengi melazma değil allahtan. Lekelerim sıfırlandı hiç leke sorunum olmadı ama işte bunlar aslında cildin altında bekliyor. Aydınlatma değil de leke için kullanıyorum hep. İşte gebelik öncesi retinal retinoid bariyer onarıcı takıldım c vitamini vs hiç kullanmadım retinoid yetiyordu onun yerini kimse tutmuyor
Değişiyor ilk başlangıç differinle oldu sivilcem çıkmıştı 2. Hap tedavisine doğru gidiyordu. Sonra retinol aldım hangi marka hatırlamıyorum ama yine pahalıydı. Gebelik öncesi acnelyse alıp onu ekim mart kullanıp yaza kadar da retinal kullandım by wishtrend ve cyrene. Genelde acnelyse kullandım ama hepRetinol mü kullanıyorsun Retinal mi, direk eczane retinoik asit kremi mi?
Ya ben 1,5 yıldır kullanıyorum bi retinol denedim ertesi gün yüzüm çöl oldu sonrs retinal 0,01 medik8 kullandım şimdi de 0,03 kullanıyorum hassas ciltliyim ya korkuyorum eczane retinoik asitli kremlerini kullanmaya yoksa çok istiyorum denemekDeğişiyor ilk başlangıç differinle oldu sivilcem çıkmıştı 2. Hap tedavisine doğru gidiyordu. Sonra retinol aldım hangi marka hatırlamıyorum ama yine pahalıydı. Gebelik öncesi acnelyse alıp onu ekim mart kullanıp yaza kadar da retinal kullandım by wishtrend ve cyrene. Genelde acnelyse kullandım ama hep