👸🏻 Cilt Bakım Queenleri 👸🏼

Eklentiler

• 1000000480.webp
    1000000480.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 20
Yuz jel ile yikandi. Age r pro ile air shot mod kullanildi. Sonrasinda tonik ile toniklendi. Uzerine ginseng serum suruldu booster mod kullanildi. Uzerine pdnr jel ile ems yapildi. En son goz cevresi kremi suruldu kapanis yapildi.

Ben gece bakımı yapmıcam yattım kalkamıyom sabaha karnım da çatlar artık kaşıntıdan duramıyorum sgdgdhdh tek amacı nemlendirici olan bi göz kremi mi alsam yoksa kayısı ya da başka bir yağ mı kararsız kaldım

Benim saçlarım uzun ve dalgalı. Sık yağlanan bir yapısı var.
Haftada 1 Hc saç yağını bekletiyorum biraz. Ya da urbanın maskelerinden yapıyorum.
Şampuanımı ara ara değiştiriyorum şu an Yves Rocher volume.
Duş sonrası pantene mucizevi serum ve Elseve kolay tarama spreyi.
En son kurutttuktan sonra saç yağı ile biraz parlalasın ve elektriklenmeyi alsın diye.

Geçmiş olsun. Ne teşhis koyuldu? İceriğine baktın mı aynı içerikteki ürünlere yönelebilirsin belki?
çok teşekkür ederim söylediklerini ara sıra ben de kullandım sanırım. hc saç yağı hala var kullanıyorum ben de arada.
benimki de dipler yağlı kalan kısım aşırı kuru 🙁
doktor dermatit var dedi ya internetten biraz bakındım egzama demekmiş…
içeriklerine bakmadım valla bi bakayım çok sağ ol aklıma gelmemişti🙈

Dun gece yuzumu cay agacli yiksma jelimle yikadim. Ustune tonik yaptim. Uzerine aydinlatici serum surdum. Gece kremi ve goz cevresi kremi ile kapanis yaptim.

Sabah kalktim. Yuzumu yikadim. Cvitimi surdum. Gunes kremimi surdum. Ise geldim. Gunes kremimi yeniletmeyi unutanın kalbi kurusun😑

Arkadaslar Caudalie beyaz serumu şurda o kadar övüldü ki gittim aldim. Şişe yariya geldi hala ne olacak diye bekliyorum. Yuzumde leke yoktu yani şu vardi gecirmedi diyemem ama yok aydinlik veriyor bilmem ne bir suru şey soyleniyordu.
Yüzümde yaprak kimildamadi 😄 Yani o kadar övülünce bisey olmasa da bisey yapar herhalde dedim. La roche C vitamini serumu bile daha iyidi bundan ya. Iyi ki setini filan almamisim.

Arkadaslar Caudalie beyaz serumu şurda o kadar övüldü ki gittim aldim. Şişe yariya geldi hala ne olacak diye bekliyorum. Yuzumde leke yoktu yani şu vardi gecirmedi diyemem ama yok aydinlik veriyor bilmem ne bir suru şey soyleniyordu.
Yüzümde yaprak kimildamadi 😄 Yani o kadar övülünce bisey olmasa da bisey yapar herhalde dedim. La roche C vitamini serumu bile daha iyidi bundan ya. Iyi ki setini filan almamisim.
Nerde övüldü? Biz grubu yeni açtık.

Surda derken yine bu forumda ama baska cilt bakim konusunda 😃 ama onu bulamadim buraya yazayim dedim alcak varsa
O serum güzel bir antioksidan serumu leke açmaya yardımcı viniferine içeriği var. Lekeniz yoksa büyük bir değişim olmaz yüzünüzde. Ama antioksidan faydasını yine alırsınız. Anti agingde o kadar etkili olmaz muhtemelen çünkü kolejen sentezini tetiklemez o serum.
C vitamini leke açmada viniferine kadar etkili olamayabilir (c vit de bir antioksidan) ama o da kolejen sentezini tetiklediği için ondan da anti aging fayda alabilirsiniz.
Yani elmayla armut gibi.

Neyseee 🥲
Dün retinal günümdü
Retinalden önce nem için kolajenli ve peptitli birer serum sürdüm 🫠
Sonra da nemlendirici krem sürdüm hem gözaltıma hem yüzüme.
Bugün sabah yapmadım hiçbir şey 😑
Akşam da nem odaklı bir rutin yaptım 🫠

Back
X