👸🏻 Cilt Bakım Queenleri 👸🏼

Ya ben 1,5 yıldır kullanıyorum bi retinol denedim ertesi gün yüzüm çöl oldu sonrs retinal 0,01 medik8 kullandım şimdi de 0,03 kullanıyorum hassas ciltliyim ya korkuyorum eczane retinoik asitli kremlerini kullanmaya yoksa çok istiyorum denemek 😵‍💫 bu bitince ya medik8 0,06 ya geçicem ya da muradın retinaline geçicem ama kışın bi cesaret toplarsam o eczane şeysini denicem 🥲
Cyrene medi8in muadilini yaptı dermabien de var. Bende de bi marka bunu yaptı acnelyse yapmazken bit retinol sürdüm cildim mahvoldu 1 haftada 2 gün sürmeme rağmen hem sivilce hem soyulma. Ben acnelyse 25lik kullanıyorum ve haftada 1 kere bazen 2. Ama evet alışması zor. Benim cildim hassas değil o konuda şanslıyım

Cyrene medi8in muadilini yaptı dermabien de var. Bende de bi marka bunu yaptı acnelyse yapmazken bit retinol sürdüm cildim mahvoldu 1 haftada 2 gün sürmeme rağmen hem sivilce hem soyulma. Ben acnelyse 25lik kullanıyorum ve haftada 1 kere bazen 2. Ama evet alışması zor. Benim cildim hassas değil o konuda şanslıyım
Bana yabancı biri şöyle bir tavsiye verdi, ilk tretinoin yüzüne süreceğin zaman 10 dk sür sonra yıka sonra bi sonraki hafta yarım saat sonra bi kaç gün sonra 1 saat sür yıka böyle alıştır cildini ben öyle yaptım dedi onu dinlicem bi kışın öyle öyle olmazsa da retinalden devam napim 🥲

Bana yabancı biri şöyle bir tavsiye verdi, ilk tretinoin yüzüne süreceğin zaman 10 dk sür sonra yıka sonra bi sonraki hafta yarım saat sonra bi kaç gün sonra 1 saat sür yıka böyle alıştır cildini ben öyle yaptım dedi onu dinlicem bi kışın öyle öyle olmazsa da retinalden devam napim 🥲
Zaten etkisi benzer retinal daha hassas. Pahalı gelmiyorsa devam et yurtdışında 20 25 30 senedir kullananları gördüm ciltleri inanılmaz

Dun gece gece iştimami vermemisim. Basliyorum.

Yuz yag bazli temizleyici ile yikandi. Ustune aha tonik suruldu. Ustune aydinlatici serum suruldu. Ustune gece kremi ve goz kremi suruldu.

Sonra zabanan kalkildi. Spor yapıldı. dus alindi. Sebamed dolgunlastirici krem suruldu.

Zaten etkisi benzer retinal daha hassas. Pahalı gelmiyorsa devam et yurtdışında 20 25 30 senedir kullananları gördüm ciltleri inanılmaz
Yok zaten stoğumda medik8 ve Murad var almıştım 🥲 0,06 bitince bakıcam efektifliğine ama bi denicem o eczane kremini 🥲
Bu arada 20-25 seneye çoktan yaşlanmayı durduracaklar o yüzden hobi olarak süreriz artık 🥲

Ben de yazayım dün retinal günüydü.

Nem toniği
Pdrn ve peptide serumu
Retinal (hem göz çevresi hem yüz)
Nemlendirici (hem göz çevresi hem yüz)

Bugün de;

Nem toniği, vitamin kompleksi toniği
Pdrnli nem serumu
Leke serumları
Göz kremi
Üstüne c vit nemlendirici
Güneş kremi

Yuzumu bi temiz yikadim pakladim tonikledim.
Cvit serum surdum
Goz alti serumu surdum
Goz kremi sürdüm
Gece kremi surdum.

Kocam beye ensemi boynumu ovdurdum. Bu da bi bakim cunku.
Istiklal marşı kapanış. Bayramimiz kutlu olsun ayrica.

Bayramımız kutlu olsun bebeyiiim ♥️
Yuzumu bi temiz yikadim pakladim tonikledim.
Cvit serum surdum
Goz alti serumu surdum
Goz kremi sürdüm
Gece kremi surdum.

Kocam beye ensemi boynumu ovdurdum. Bu da bi bakim cunku.
Istiklal marşı kapanış. Bayramimiz kutlu olsun ayrica.
Yapsın çünkü erkek. İşi kadına hizmet etmek aferin 😑🤣

Back
X