primolut-n kullanıp faydasını gören oldu mu ???

esra_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
218
2
68
Kocaeli
kızlar adet düzensizliği için doktora gittim ve 3 ay kullanmam için bu hapı verdi. 10 gün kullanıp 10 bırak dedi 3 ay böyle devam edicekmiş. bununla adetleri düzelen var mı ? ayrıca bebek istiyoruz bu hap da doğum kontrol hapları gibi yumurtalıkları tembelleştirir mi acaba.?
bi de anlamadığım doktor korunma ve yumurtlama günlerinde eşinle beraber ol dedi, bu sürede hamile kalırsam bu ilaç bebeğe zarar vermez mı çünkü nette araştırdım öyle yazıyo ??????

canım bende kullandım bu hapı ama bu dıgum kontrol hapı değil yumurtaları tembel olan yada adet goremeyen kısılere adet duzenleyıcı olarak verıyorlar kullanıyorsun ve adet goruyorsun bazılarınada adet gecıktırıcı olarak kullandırıyor drlara yenı evlenıcek olupta adet goremek ıstemeyenlere dozları farklı farklı oluyor benn adet goremıyordum pkom oldugu ıcın sokturucu olarak verdı bı r kutu kullandım adet oldum sonra dogum kontrol hapına basladım

ayrıca zaten adet duzensızlıgın varmıs yanı yumurtaların tembel demekkı kı bu ılacı vermıs bu ılac dahada tembellestırmez cunku yumurtlamayı duzene sokmak ıcın kullanılıyor yumurtaların tembeloldugu ıcınde hemen hamile kalma ıhtımaın az gorunuyor bırde kadın dogumcuların verdıgı hamıleykende kullanılan bazı ılaclar var recetede hamıleler kullanamaz dıyor bu uyarı yer alıyor ama dr kullamanın bı sakıncası olmadıgını soyluyor o grup olabilir cok receteye takılma dr verdıgıne gore sorun olmaz
cunku ben hamıleyken erken dogum rıskım olustu hastanede yattım 2 gun daha sonra 2 ay boyunca ılac kullanmak zorunda kaldım bebek erken dogmasın dıye cok bılınen 2 ılac verdı fakat recetesınde hamıleler kulllanmaz dıyordu hemen dr umu aradım o da bana kullanabılıcegımı ordakı uyarılar ınsanlar kendı baslarına bılıncsızce kullanmamaları ıcın yapılmıs drun verdııgı surece ıcın rahat ılsun demıstı cok sukur bır sorunda olmadı

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım. çünkü doktor korunun falan demedi, aksine yumurtlama günleri eşinle birlikte ol dedi. o yüzden benim de aklım karıştı. tekrar teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…