Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar doktora gittim dün. Yumurtam çatlamış. Dedi ki belki tam ilişkin olduğu gün belki ondan önce çatladı atıldı bilemeyiz. Hamile olma ihtimalin düşük, ama mümkün değil diyemem
Beklemek o kadar zor ki.. Haftaya çarşamba kan testi için gideceğim
27si sabahı oldu ilişki daha erken kan testi sonuç verir mi?
Bir de tam yumurtalıklarımın orda göbeğimde şişlik gaz ağrı var.. Psikolojik midir??
Off çok zor cidden:2:
bildiğim kadarıyla ertesi gün hapları rahim duvarını kazıyor yani döllenmiş yumurtanın rahimde tutulmasını engeller hamile kalacağını sanmıyorum
Tam 14. günde meydana geldiği için biraz sıkıntılı gibi görünse de kullandığın hap zaten bu gibi kazaların istenmeyen hamileliklere yol açmaması için üretilmiş bir kimyasal. İçini ferah tut. Hamile kalma ihtimalin çok çok az. Döllenmiş olsan bile bu haplar rahmi de temizleme etkisine sahip.
Hep söylerim, kocalarınız sevgilileriniz boşaldıktan sonra içinizde uzun uzadıya kalmayı seviyorsa prezervatifin içinizde kalmamasına dikkat edin diye. Erkek ereksiyonu boşaldıktan sonra neredeyse birkaç saniyede hemen bitiyor zira.
yaşadığınız şeye çok şaşırdım hiç duymamıştım inşallah gebe değilsinizdir