How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

bende hamileyim ustelik hasimato pco ve erkeklik hormonu yuksekligine ragmen

Mrb iyi aksamlar lutfen detayli bi sekilde nasil kullandiniz ne yaptiniz nasil oluyo biraz anlatirmisiniz.benim cok sukur 1 bucuk yasinda oglum var ama bi akrabamizin olmuyo 4 defa tup bebek denedi yardimci olursaniz cok seviniriz
Agnucuston hapini adetimin 1 gunu icmeye başladım icinde 30 adet var hergun ayni saatte aldim o ay hamileydim 3 ay kullanimi oneriliyor ama sjkur ilk aydan oldu insallah akrabaniza da yararı olur güzel haberlerini alırız

Cok tskkrlet hemen iletcem akrabimiza.Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin evladinizi.baska bisey yapmasina gerek yok heralde.olursa yazin lutfen.

Cok tskkrlet hemen iletcem akrabimiza.Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin evladinizi.baska bisey yapmasina gerek yok heralde.olursa yazin lutfen.
Allah razi olsun aratmadan nasip etsin insallah yapicak baska bisry yok denesin insallah yararli olur bol bol dua etsinn

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Bugün doktora gittim ve PKO tescillendi toparlanmaya çalışıyorum. Doktor hamile kalmaya engel değil dedi. Ailemde şeker hastası olduğu için bunun etkisi olabilir dedi. İnsülin düzenleyici glucophage verdi. Kandaki fazla şeker yumurtalıkları fazla ve niteliksiz çalıştırdığı için lh düzene girer dedi. Ve 1tane pkoya iyi gelen inofolic yazdı folik asit. Kendimi toplayıp ilaçlarımı düzenli kullanıcam. İnsülin düzenleyici ilaçtan sonra baya netice alan var. 2ay sonra da eşim sperm testi verecek. Dualarınızı bekliyorum. Allah inş en kısa zamanda bize deanne olmayı nasip eder.

Back