Ben de aynısı yaptım canim hastalıgım bilinmıyo malesef kaynak bile yokBen dun konunuzu görüp merak ettim biraz araştırdım fakat ne Türkce ne ingilizce yeterli kaynak bulamadım. Tek bulduğum yararlı bilgi şu
Hipo hipoda hormon azlığı olduğu için artırmak daha kolaymış fakat hiper hipoda hormon fazlalığı olduğu için hormon terapileri daha zor ve karmaşık oluyormuş.
Yani doğurganlık ve tedaviye dair hicbirsey bulamadım maalesef
Allah razı olsunRabbim sağlık versin. Bilgim yok dua edebilirim ancak.
Mesajıma bakabilir misiniz arve hanım Ben de sizin gibiyim çünküAllah razı olsun
Bana o yontemi demedi doktor kesın ise yaramaz diye heraldeDiğer konuda söylediğim gibi. Hipo hipolara uygulanan bi iğne var menogon. Doktorum onu denicem yumurtan varsa büyür dedi. Olmazsa prp yönteminde kendi kanımızı yumurtalıklara enjekte ederek yumurta hücresi geliştiriliyormus onun için randevu alalım belki sonuç verir dedi doktor
Bana da çok umutlu konuşmadı ama mücadele edelim olmazsa da elimizden geleni yaptik deriz dedi. Eşim inanıyor ben ugrasmak istemiyorum ama o çok ısrar ediyorBana o yontemi demedi doktor kesın ise yaramaz diye heralde
Ne zaman yaptıracaksin ve nereye yaptıracaksin acaba surecte haberdar eder misinizBana da çok umutlu konuşmadı ama mücadele edelim olmazsa da elimizden geleni yaptik deriz dedi. Eşim inanıyor ben ugrasmak istemiyorum ama o çok ısrar ediyor
Gelişmemişti. Bu ilaçla normal gelişim gösterenlerden farklı değil artıkÖzel olmasa gögüs gelişiminiZ nasıl acaba normal mi
Çalışıyorum o yüzden yazın gideriz diye düşündük bülent tıraş diye bi doktor var istanbul acibademde. Doktorum randevu almaya çalışacak . Tabi ki haberdar ederimNe zaman yaptıracaksin ve nereye yaptıracaksin acaba surecte haberdar eder misiniz
4 senede mi gelısti ben 14 senedir kullanıyorum dümdüz malesef yaGelişmemişti. Bu ilaçla normal gelişim gösterenlerden farklı değil artık
Evet gelişmesi gerekirdi sizinki de. Doktorunuza sordunuz mu4 senede mi gelısti ben 14 senedir kullanıyorum dümdüz malesef ya
Ancak bu dedı dümdüz ya ama ucları bile belli deyıl sizde ılac kullanmadan dort yıl once dümdüz muyduEvet gelişmesi gerekirdi sizinki de. Doktorunuza sordunuz mu
Evet kesinlikle dümdüzdü. Östrojen hormonu göğüsleri uyarır benim ilk ilacımdan itibaren ağrımaya başladı yavaş yavaş 4 yılda ancak gelişti. Hâlâ ağrıyor durmadı yani.(
Ancak bu dedı dümdüz ya ama ucları bile belli deyıl sizde ılac kullanmadan dort yıl once dümdüz muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?