PRIMER AMONORE

Evet kesinlikle dümdüzdü. Östrojen hormonu göğüsleri uyarır benim ilk ilacımdan itibaren ağrımaya başladı yavaş yavaş 4 yılda ancak gelişti. Hâlâ ağrıyor durmadı yani.
Yani 22 yasında basladıysaniz hapa o sureye kadar düzdu oyle mı ucları yoktu yani oda düz haptan mı acaba ben divina kullanıyorum sımdı de clımene başlayacağım

Yani 22 yasında basladıysaniz hapa o sureye kadar düzdu oyle mı ucları yoktu yani oda düz haptan mı acaba ben divina kullanıyorum sımdı de clımene başlayacağım
Ben divinayı falan bilmiyorum hep progynova kullandım. Çocuk göğsü gibi işte uçları minicik ve düzdü 22 yaşıma kadar çok utanıyorsun.

Kardeşlerinizdd durum nasıl hiper hipo mu onlarda yumurtalık rahim gögüs gelişimi vs

Hic umudum yok inanın 28 yasındayım goguslerim ergenlıge girmemiş cocuk gıbı
Bana doktor ilk ilacı verdiğinde sormuştum meme dokusu varsa gelişir ama yağ dokusuyla gelişmez demişti ben de çok dert etmiştim. Zaten elisiniz eşiniz böyle kabul etmiş dert edilecek bişey değil gerçekten. En büyük sorun çocuk

Doktorunuz tam teshıs koymadan nasıl yumurta buyutme yapacak acaba hiper de yumurtalık yok gıbı bısey de

Kardeşlerinizdd durum nasıl hiper hipo mu onlarda yumurtalık rahim gögüs gelişimi vs
Aynı benim durumumdalar. Birinde overler görünüyor bizimkilerden daha büyük. Fiziksel olarak da yaşça erken başlayan daha avantajlı oldu fiziksel gelişim açısından. Ama yumurta onlarda da yok

Cocuk zaten cok sorun ama organında tam olsun istiyorsun hani hap mı degıstirsem acaba care olıcaksa

Aynı benim durumumdalar. Birinde overler görünüyor bizimkilerden daha büyük. Fiziksel olarak da yaşça erken başlayan daha avantajlı oldu fiziksel gelişim açısından. Ama yumurta onlarda da yok
Cok anlamadım ama Allah onların da yardımcısı olsun

Hapı bıraktığında sıcak basması oluyor mu veya baska fiziksel degısiklikler

Yasca erken baslayan daha avantajlı oldu derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…