Bebek İkinci El prima bez ve1 numara milupa mama isteyen var mı

Tane5501

Bal böceklerim❤️
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
354
31
323
kızlar elimde milupa 1 numara mama var sadece 2 kez kullandım dün ama kızım içmiyor mamayı 10 liraya vereyim.bezde 2 numara prima 36lı paketi açtığım için 7ye verırım.isteyen olursa mesaj atabılır.

kızlar elimde milupa 1 numara mama var sadece 2 kez kullandım dün ama kızım içmiyor mamayı 10 liraya vereyim.bezde 2 numara prima 36lı paketi açtığım için 7ye verırım.isteyen olursa mesaj atabılır.
nerde otur cnm?arkadaşım 1ay once doum yaptı.ona bez alabilirım

Yanlış anlama hayatım satılsın isterim o sebeple yazıyorum ama bebek bezini a101 ler 8.95 e satıyor
İstersen fiyatını gözden geçir
Oğlum 1 yaşında alıcı dğeilim fiyat kırmaya çalışmıyorum elinde kalmasın kazan istedim
Kolaylıklar

Ben iki katına aldığım için öyle bir fiyat verdim eğer o fiyata alsam zaten öyle demezdm benim bebeğim küçük ona olmadı maksat birinin işi görülsün diye dolu paketi yarı fiyatına verecektim yoksa o parayla zengin olacağımdan değil almak isteyen kişiye zaten yardımcı olurum her konuda önemli olan iyi niyet bence bu alışveriş işlerinde insanlar farklı şeyler yapıyor galiba buralarda ki sizde böyle birşey deme gereği duydunuz

Farklı şeylerden kastını anlamadım ama herkes uyguna almayı hedefliyo
Hemen hemen herşey yarı fiyatına burda
En azından 2 yıldır öyle gözlemledim

Başta söylediğim gibi elinde kalmasın diye fikrimi söyledim sanki olumsuz birşey söylemişim de tepki vermişsin gibi anlaşılıyor
Sen sat ki başkasının işi görülsün bunun da yolu piyasa fiyatından aşağı fiyat vermekle mümkün olur
Dilersen 15 e sat benim menfaatim olmadığına höre olumsuz olarak anlaşılmamlı yorumum..
Tekrar kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…