prima alerji yaparmı?

t.dogru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
48
0
86
Ankara
arkadaşlar kızım 2 aylık 2-3 gündür genital bölgesinde kızarıklıklar oldu pişik kremi sürekli kullanıyorum ama geçmiyor.acaba bez alejimi yaptı?doğduğu ilk günlerde yapmazmıydı sonrardan böyle aynı beze alerji gelişirmi acaba?oğlum büyürkende prima kullandımhiç böyle birşeyle karrşılaşmamıştım yardımlarınızı bekliyorum ne dersiniz bezimizi değiştirelimmi?:Saruboceq:

canım alerjide yapmış olabilir ama ek gıdaya geçtiysen o da yapar bende ilk bebegimde prima hep kullandım olmamıştı ama olmıycagı anlamına gelmez altını açtıgında havalandır bi 5 10 dk, allah şifa versin

hım şimdi görüm seninki 7 aylıkmış tabi yemek yemege başlamıştır pardon
canım yedi aylık değil o oğlum 4.5 yaşında kızım daha 2 aylık ek gıdaya geçmedik o yüzden merak ettim alerji olurmu diye?ek gıda için daha çok erken.:1no2:

alerji mi yaptı bilmiyorum ama ben primayı sevmedim, delikli dokusu bebeğimin popişine yapışıp duruyo, bu durum da beni rahatsz ediyo.

ben prımadan cok memnunum hatta bebısımın altında gece bazen 5 saat kalıyor ve maşallah hıc bırsey olmuyor...

aynen canım benimkide gece boyunca kalıyor hiç değiştirmiyorum sabah değiştiriyorum ama herika yan bantları esnek olmasıda çok güzel çocuk oturup kalktığında esneme yapıyor çok memnunum primadan...

ben 3 numaraya geçerken 1 paket prima 1 pakette huggies almıştım şimdi ikisini de kullanıyorum .
huggies kesinlikle primadan daha iyi , prima geceleri çok kaldığında sızdırma yapıyor bizde arada ama huggiesden çok memnun kaldım daha esnek ve daha kullanışlı geldi bana şimdi elimdeki primalar bitince huggiese devam etcem .tavsiye ederim

prima ben,m yeni doğan bebeğime alerji yaptı.şimdi ideal üçlümüzü kullanıyoruz.evy baby nivea ıslak havlu ve hametan krem.

Prima aktif bebeği kullanıyodum 3 numara gayet iyiydi...deneme amaçlı prima uyu oyna aldım oldukça kötüydü bebeğimde pişik yaptı...tekrar eski bezimize dönünce pişiğimiz geçti...

her bez her bebeğin cildine yaramayabiliyor bizde primayı sevmedik mesela bizde pişik yaptı özellikle yeni doğan boyu ama pişiğin sebebi sadece bezler değilmiş ben baharat çok tüketirdim yemeklerimde kimyon karabiber kekik falan ama farkettimki ben baharatları yemeyi bırakınca bizim pişikte çok çok azaldı bizim yediklerimizlede alakalı olabiliyor.

Benim bebeğimdede malesef aynı sorun var yeni doğduğunda prima kullanmıştım pişik olmuştu dr krem vermişti azalmıştı sonra bezi değiştirmiştim ve pişik geçmişti krem geçirdi diye düşündüm,şimdi yine prima kullanmaya başladık ve bez bölgesi tamamen kızardı ve sivilcelendi sanırım prima bebeğime alerji yaptı yine bezi değiştireceğim umarım geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…