Prezervatifi makasla delmiş

Adet görmeme daha 2 hafta var daha önce nasıl öğrenebilirim 1 hafta geçtikten sonra kan testi yapsam çıkar mı

Çıkabilir ama geç dollenmeyse negatif çıksa bile sonradan pozitife donebilir..

Mesajlara dönüş yaptığınız için teşekkür ederim

Rica ederim inşallah korktuğunuz gibi değildir. Düşünüyorum da hamile olsam da olmasam da bu benim için çok büyük bir mesele olurdu bir daha asla eşime guvenemezdim herhalde...

Tam bir ruh hastasıymış.

Keşke söylediğinde hemen ertesi gün hapı alsaydınız. İlişkiden hemen sonra alınan kadar etkili olmasa da etkisi olurdu herhalde.

72 saat içinde alınıyor diye biliyorum.

Sonuç ne çıkarsa çıksın kurtul o heriften.
Sana böyle emrivaki yapan seni zor durumda bırakan biriyle devam edersen olacaklar sana müstehak.

Tam bir ruh hastasıymış.

Keşke söylediğinde hemen ertesi gün hapı alsaydınız. İlişkiden hemen sonra alınan kadar etkili olmasa da etkisi olurdu herhalde.

72 saat içinde alınıyor diye biliyorum.
Etkili olmaz diye düşündüm hemen çünkü 3 gün geçmişti üstünden onun bile zamanını düşünmüş

Etkili olmaz diye düşündüm hemen çünkü 3 gün geçmişti üstünden onun bile zamanını düşünmüş
72 saat 3 tam gün yapıyor zaten. Etkisi olabilirdi bence. Keşke alsaydınız...

Ve keşke evlilikten önceki korunma yönteminizi erkek arkadaşınıza bırakmasaydınız.

Çok ciddi bir konu maalesef. Bundan sonra hapla veya iğneyle korunmayı düşünün.

Teşekkür ederim sağolun

Yumutlama dönemin belli ise adette 5 gün kala felan kanda büyük bir ihtimalle çıkar. Ama yumurtlama günününden emin değilsen adetini beklemen daha doğru olacaktır.adetin gecikirse idrar veya kan testi kesin sonuç verir.
Ama yani bu yaptığı çok cahilce. Diyelimki hamile kaldın evlendiniz. Ne olacak bu sorumluğu maddi manevi alacak gücü var mı? belliki senin yok. olsa evlenmek isterdin zaten.

Adetime 2 hafta var beklemem gerekiyor

Bu ne acele demez mi insanlar anlarlarsa ne yaparım

Suan adim atabilirsiniz evlilige. Belki bu sefer hamile kalmayabilirsiniz ama sevgiliniz ayni seyi tekrarda yapabilir. Siz evlilik olmadan iliskinizi devam ettirdiginiz surece her zaman bebek olma ihtimali var. Arkadasim dogum kontrol hapi kullanip esi de korundugu halde bebegi olmustu. Yani iliski varsa her zaman hamilelik olasiligi vardir

EVet haklısın ama sonucu beklemem lazım nasıl geçecek zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…