• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prezervatifi makasla delmiş

merhabalar kızlar
Erkek arkadaşım evlilik istiyor ama ben kendimi hazır hissetmiyorum şakayla karışık hamile kalırsan evleniriz diye konuşmaları olmuştu birkaç gün önce ilişkiden önce prezertavifi makasla deldiğini söyledi bu şekilde hamile kalınır mı ve yumurtmala dönemindeydim maalesef testi yapsam sağlıklı sonuç alamam daha çok yeni çünkü nasıl anlayabilirim

Hahahaha afedersiniz ama cok guldum :))))) esimle geri cekilme yontemi adi altinda korunmaya calisiyorduk.. boşalmis ama soylememis hatta baya sohbet etmisti benimle. Sonra ittim onu gittim hemen banyo falan yaptim. O da kis kis guluyordu. Cok istiyordu cocuk bende hic istemiyordum.. Adetime 1 hafta kalmisti olmaz sanmistim kiii o ay hamileydm...

Olmaz diye birsey yok ama nisanlinizla bu konuyu konusun sizi boyle bisey icin zorlamamali...

Hahahaha afedersiniz ama cok guldum :))))) esimle geri cekilme yontemi adi altinda korunmaya calisiyorduk.. boşalmis ama soylememis hatta baya sohbet etmisti benimle. Sonra ittim onu gittim hemen banyo falan yaptim. O da kis kis guluyordu. Cok istiyordu cocuk bende hic istemiyordum.. Adetime 1 hafta kalmisti olmaz sanmistim kiii o ay hamileydm...

Olmaz diye birsey yok ama nisanlinizla bu konuyu konusun sizi boyle bisey icin zorlamamali...
Hamile kalabilir miyim peki ayağa kalktığımda sıvı geldi benden acaba hepsini atmış mıyımdır

Hamile kalabilir miyim peki ayağa kalktığımda sıvı geldi benden acaba hepsini atmış mıyımdır

Allah nasip ettiyse kalirsin canim.. ben asla olamaz diyordm o kadar emindim ki. Adet olmadim 19.gun test yaptim cikmiyordu gec dollenmeymis zaten.. iliskinin uzerinden 10 gun gecince bir kan ver istersen ama bekarmissin ozel hastanede vermen gerek cunku devlette verirsen saglik ocagina yonlendiriyolar

Allah nasip ettiyse kalirsin canim.. ben asla olamaz diyordm o kadar emindim ki. Adet olmadim 19.gun test yaptim cikmiyordu gec dollenmeymis zaten.. iliskinin uzerinden 10 gun gecince bir kan ver istersen ama bekarmissin ozel hastanede vermen gerek cunku devlette verirsen saglik ocagina yonlendiriyolar
En erken ne zaman test yapsam çıkar ilişkiden kaç gün sonra

Iliskiden 9 gun sonra test yaptirin.
Hamile olma ihtimali var tabii, ben iki gebelige de tek denemede hamile kaldim.

Ailevi maddi imkansızlık maalesef benim herşeyi yapmam gerekicek ailemin maddi imkanı müsait değil yoksa seviyor ve istiyorum
Birakin karsi taraf yapsin o zman seviyor ve istiyorsaniz sevgilinizde kafayi bozmus sizinle zaten evlenin hamile kalabilirsn bu arada hayirlisi

İkinizde çalışıyorsanız bir sade nikah ve ev düzme ile evlilik yolunuzu rahatlatabilirsiniz..
Sonuç olarak böyle bir şey yapan gelecekte kim bilir ne değişik hareketler yapar.. İnsan sevdiğine evlenmeden dokunmamalı ki bence o büyüsü bozulmasın, yoksa beyaz gelinliğin, ilk gecenin vs. ne anlamı kalırdı ?
Tabi ki ahlak bekçiliği yapmıyorum kendi kararınız ama bence bir bayan kendini kocasına saklamayı bilmeli.. Çünkü birlikte olduğu kişi ile evlenip evlenmeyeceği belli değil malesef.. Umarım hamile olmazsınız, hakkınızda hayırlısı olsun :)

Ne kadar dürüstmüş bayıldım
3d027-gif.1318260

Resmen sana tecavuz etmiş. Bu yaptigi tum haklara aykiri. Hamile kalabilirsin inan ki probleminiz yoksa. Biz korunmayi biraktigimiz ilk ay, yumurtlama donemi takibi ile ilk iliskide hamile kaldım. Hamile kalmak o kadar kolay degil diyenler olmus ancak iki tarafda buna uygunsa o kadar kolay olabiliyor.

Resmen sana tecavuz etmiş. Bu yaptigi tum haklara aykiri. Hamile kalabilirsin inan ki probleminiz yoksa. Biz korunmayi biraktigimiz ilk ay, yumurtlama donemi takibi ile ilk iliskide hamile kaldım. Hamile kalmak o kadar kolay degil diyenler olmus ancak iki tarafda buna uygunsa o kadar kolay olabiliyor.
Belirtileri ne zaman başlar peki ve belirtileri neler olur testten önce nasıl belli eder

Belirtileri ne zaman başlar peki ve belirtileri neler olur testten önce nasıl belli eder
Bu kadar kisa surede hicbir belirtin olmaz . İliski uzerinden 24 saat gecmediyse ertesi gun hapi al derim. Ben iliskiden yaklasik 10 gun sonra test yapmistim pozitifti.

Benim belirtiler beklenen adetten 5-6 gun once basladi. Ama herkes ayni degil, bunlara kafa yorma psikolojik belirtiler yasarsin. Zamani gelsin testini yap. Baska caren de yok.

Back