merhabalar kızlar
Erkek arkadaşım evlilik istiyor ama ben kendimi hazır hissetmiyorum şakayla karışık hamile kalırsan evleniriz diye konuşmaları olmuştu birkaç gün önce ilişkiden önce prezertavifi makasla deldiğini söyledi bu şekilde hamile kalınır mı ve yumurtmala dönemindeydim maalesef testi yapsam sağlıklı sonuç alamam daha çok yeni çünkü nasıl anlayabilirim
Ne yapacağımı bilmiyorum bu stres ile nasıl geçecek zaman gebe kalır mıyım mümkün müAnlayamazsin adete yakin yada adet gecince ogrenebilirsin. Her ne kadar evlilik disi iliskileri tasvip etmesem de erkek arkadasinin yaptigi sey cok adice. Ne kadar sacma bi durum. Sizde istemiyosaniz kendiniz korunun ona birakmayin
oha!! kurtul o heriften.
Ne yapacağımı bilmiyorum bu stres ile nasıl geçecek zaman gebe kalır mıyım mümkün mü
Ailevi maddi imkansızlık maalesef benim herşeyi yapmam gerekicek ailemin maddi imkanı müsait değil yoksa seviyor ve istiyorumInsanlar hamile kalmak icin cok ugrasiyor kalamiyor. Tabi kismat bu isler hamile olabilirsiniz de olmayabilirsiniz de. Merak ettim evlilik neden dusunmuyorsunuz?
İnternetten araştırınca prezervatiflerde sperm öldürücü oluyormuş var mı öyle birşey biliyor mısunuzBence sonuç ne olursa olsun ayrıl. Belli ki güvenilmez biri. Hamile kalma ihtimalin tabi ki var.en erken adete 4-5 gün kala öğrenirsin.
Ailevi maddi imkansızlık maalesef benim herşeyi yapmam gerekicek ailemin maddi imkanı müsait değil yoksa seviyor ve istiyorum
Hiç beklemiyordum çok çirkin birşey tabiki aklımdan çıkmıyor kara kara düşünür oldumBöyle negatif hırsları olan bir erkek sence de tehlikleli degil mi ?
İnternetten araştırınca prezervatiflerde sperm öldürücü oluyormuş var mı öyle birşey biliyor mısunuz
Bu ne acele demez mi insanlar anlarlarsa ne yaparımNisanliniz istiyo zaten evliligi. Basit bi dugun yapabilirsiniz. Maddi sebepler evlilige engel olmamali. Sizde sevgilinizde is bulur calisirsiniz
Son birşey daha sorsam Afedersiniz ayağa kalktığımda bi sıvı hissettim ben normal bi akıntı diye düşündüm acaba atmış olabilir miyimTeknik olarak tek bir canlı sperm hücresi yeterli olur hamilelik için...
Son birşey daha sorsam Afedersiniz ayağa kalktığımda bi sıvı hissettim ben normal bi akıntı diye düşündüm acaba atmış olabilir miyim
Son birşey daha sorsam Afedersiniz ayağa kalktığımda bi sıvı hissettim ben normal bi akıntı diye düşündüm acaba atmış olabilir miyim
Adet görmeme daha 2 hafta var daha önce nasıl öğrenebilirim 1 hafta geçtikten sonra kan testi yapsam çıkar mıillaki içeride kalan olmuştur. Korunmasız ilişkide de ayağa kalkınca aynı şekilde oluyor ama yine de hamile kalınıyor mesela. Normal ilişkiye göre ihtimal düşük ama yine de yok değil. Düşün ki insanlar geri çekilme yöntemiyle bile hamile kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?