• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prezervatifi makasla delmiş

yaptığı şey tam olarak bencillik bence. bu kadar erken anlaşılmaz maalesef test yapsanız da kesin bir sonuç elde edemezsiniz bu kadar erken. ya bir de şans meselesi ama o kadar uğraşıp hamile kalamayan bir dünya insan var çok düşük ihtimal böyle kaza kurşunuyla hamile kalmak. size tavsiyem korktuğunuz şey olmasa bile yakın zamanda ilişkinizi gözden geçirmeniz. böyle bir şey cidden kabul edilebilir değil güveninizi suistimal etmekle kararlarınıza saygısızlıkla eş değer. gelişmeleri bildirin lütfen.

Bence acilen ayrıl. Psikolojisi bozuk biri belli ki cocuğu sadece kendisine yapmıyor farkında değil sanırım ama. Siz farkında olun ve hayatınızdan acilen cıkarın!

Ben kotu bir niyet goremedim her bayan nasil sevdigi insanla evlenmek istiyorsa erkekte ayni sekilde isteyebilir sonucta ilginiz olmasa cinsel yönden de beraber olmazdiniz evlenmek istemesi cok normal cogu erkek cinsel ilişkiden sonra kadini yariyolda birakabiliyor ne mutlu size sizinle evlilik İçin hayal kuruyor sürekli beraber olmak istiyor

merhabalar kızlar
Erkek arkadaşım evlilik istiyor ama ben kendimi hazır hissetmiyorum şakayla karışık hamile kalırsan evleniriz diye konuşmaları olmuştu birkaç gün önce ilişkiden önce prezertavifi makasla deldiğini söyledi bu şekilde hamile kalınır mı ve yumurtmala dönemindeydim maalesef testi yapsam sağlıklı sonuç alamam daha çok yeni çünkü nasıl anlayabilirim
Resmen kendini sana kakalamaya çalışmış eskiden kızlar yapardı, çok bencilce bir davranış olmuş ilişkinizin boyutunu bilemediğim için yorum yapamıyorum ayrılma konusunda

Back