Prezervatif yırtılması

leylosvemecnun

Cennet kuşu Deniz'im ❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
4.892
6.576
Prezervatif yırtılmasından sonra ne yazık ki cogu bana geldi.. Bir kac saat sonra ertesi gün hapi alınırsa adetin 11.günü ise yaklaşık olarak yumurtlamaya 3 4 gün var (yumurtlama günlerimi anlayabiliyorum hic saşmaz)gebelik riski var mıdır ? Hapi ictikten 10 15 dk sonra midem bulandi kustum bir daha icmem gerekir mi ? 15 dk da cözünmüs vücuduma karısmıs mıdır ? Üst üste icmek zarar verir mi ?

Yumurtlama günlerine hiç takılma. Benim de o günlerim bellidir, şaşmaz. Ama tek korunmasız ilişkim adetin bittiği gündü, hamile kaldım. Yani risk var.

Prezervatif yırtılmasından sonra ne yazık ki cogu bana geldi.. Bir kac saat sonra ertesi gün hapi alınırsa adetin 11.günü ise yaklaşık olarak yumurtlamaya 3 4 gün var (yumurtlama günlerimi anlayabiliyorum hic saşmaz)gebelik riski var mıdır ? Hapi ictikten 10 15 dk sonra midem bulandi kustum bir daha icmem gerekir mi ? 15 dk da cözünmüs vücuduma karısmıs mıdır ? Üst üste icmek zarar verir mi ?
15 dakikada çözünmez bile daha , içmelisin evet.

Eczaci icmenizi tavsiye etmem bir de iki farkli hap dedi ama ictim ertes 72 verdi benim ictigim ella idi bulamadim ondan
Eczacı onu nasıl söylemiş çok enteresan? Şimdi yeniden kontrol ettim 3 saatten önce kusma olursa yeniden almak gerekirmiş. Ki sen 15 dakikada kusmuşsun daha çözünmeden atmışsın. İçmekle iyi yaptın boşver

X