prezervatif yırtılması

herkes biliyor doktora gidip kan testi yaptirmayi ama herkes gelip buraya yaziyor ben yazinca niye suc oluyor ya benim butun yazdiklarim mantikli ne sacmalayanlar var ustumde pantolan vardi hamilemiyim diyen sonran var

herkes biliyor doktora gidip kan testi yaptirmayi ama herkes gelip buraya yaziyor ben yazinca niye suc oluyor ya benim butun yazdiklarim mantikli ne sacmalayanlar var ustumde pantolan vardi hamilemiyim diyen sonran var

prezervatif yırtılması nasıl olur nasıl anlasılır ses cikarmi. Mesela buradaki mantığı bana aciklarmisin nasıl bir ses duymak istiyorsun. Küçük bir yırtık degil delik olabilir nasıl bir ses çıkarabilir mesela bana anlatirmisin.

Prezervatif den bahsediyoruz kağıt değil ki yirtilinca cart diye ses çıkarsın.

nasil ses cikardigini bilmedigim icin soruyorum zaten sadece kagitmi yirtilirken ses cikartiyor mesela kumasta yirtilirken ses cikartiyor

nasil ses cikardigini bilmedigim icin soruyorum zaten sadece kagitmi yirtilirken ses cikartiyor mesela kumasta yirtilirken ses cikartiyor

Burda bilen biri olduğunu bende sanmıyorum ama prezervatif bir kumaş degil. Prezervatifinizi değiştirin olmadı hap yutun yine olmadı spiral taktirin. Hiç bir korunma yöntemi zaten %100 değildir.

Birde o yırtılma sesini illa merak ediyorum diyorsanız alın bir prezervatif elinize yirtin çıkardığı sesi gelip bize de yazın bizde öğrenelim.

hazıranin 17sinde prezervetifle korunarak iliskiye girdim prezervatif olmasina partnerim geri cekilerek prezervatifin icine bosaldi adetim 25 gun gecikti adetlerim duzensizdir hic bir hamilelik belirtim yok ama ben yinede eczaneden hamilelik testi alip yaptim negatif cikti 1 gun sonra yine aldim yaptim yine negatif cikti dun ic camasirimda kirmizi renk 1 damla kan gordum daha baska kan gelmedi adet olacak gibi karimin alti agriyor kafam karisti hic boyle olmamisti prezervatifin cok ufak delinmis olacagi geliyor aklima bu adet baslangicimi ustune gormemi? hamilemiyim degilmiyim?

Yerleşme kanaması kırmızı renk olmuyor bildiğim kadarı ile ki yaşadım Ama bende açık pembe olmustu. Belki sürtünmeden kaynaklı yada kist falan da olabilir adetinin zamanı değilse tabi. Doktora kontrol için gitmiyormusun arada bile olsa.

adet olmadim 25 gun gecti karnim belim agriyor

adet olmadim 25 gun gecti karnim belim agriyor

Git doktora kan ver hayir illa vermicem beklicem diyorsan ve hamile isen diğer belirtileri de yaşarsin çünkü biz anlatiklarin ile hamilemisin degilmisin bilemeyiz.

Kistin varsa o da adet olmayı geciktiriyor.

prezervatif yırtılması nasıl olur nasıl anlasılır ses cikarmi

ASTM D-1004 yüklemenin düşük oranlarında yırtılma direncini belirleme yöntemini detaylandırır, ASTM D-1922 içindeki bir test numunesi boyunca önceden kesilen bir yarığın yayılması için gerekli gücü ölçer ve ASTM D- 1038 yalnızca özellik kabul testi için önerilen yırtık yayılma direncini belirlemek üzere bir yöntem verir. Kauçuğun yırtılma direnci, ASTM D-624 içinde belirtilen koşullar altında 1 inç kalınlığındaki numunenin yırtılması için gerekli güçtür.

Balon yapıp patlatırsanız şlappp diye ses çıkar ilişkide ise değişkenlik gösterir.

Konu sahibesi,
gebelik nedir bilmiyorsunuz, nasıl hamile kalınır bilmiyorsunuz üyeler buna kızıyor aslında, yazdıklarınız üstümde pantolon vardı hamile miyim diyenlerden farksız, bunu yermek veya sizi aşağılamak için yazmıyorum, dışarıdan görüneni yazayım, ne demek istediğimi anlayacaksınız, belli ki siz hamilelikten korkan bunu da takıntı yapan birisiniz zira ta Haziran'da yaşanan bir ilişki için aylarca gebelik testi yapmazdınız, üstelik bu konuda tecrübesiz olduğunuz belli çünkü bu sıkıntınızla ilgili açtığınız konunuzda aynen şunları yazmışsınız:

ben prezervatifin icinde gordum spermi ama kuskum sundan ufak bi delik varsa butun spermler akmamissa bir kismi partnerim kendini geri cekerken icime kacmis olabilirmi kactiysa ben vajinamda gorebilirmiydim

Prezervatif paramparça olmadığına göre hamile olamazsınız, ki zaten prezervatif yırtılmamış, yırtılsa görürdünüz fark ederdiniz, yırtılmasından kastınız delinmesiyse eğer, delinmiş olabilir mi diye sormakla yırtılmış olabilir mi diye sormak arasında da dağlar kadar fark var, öyleyse yırtıldı mı nasıl ses çıkarır diye sormanızı gerektirecek bir durum yok, yırtılmadığını gözlerinizle gördüğünüz halde bu soruyu sormanız mantıklı mı sizce?

Velev ki delindi, partnerinizin geri çekildiğini söylüyorsunuz, bu durumda hamilelik olmaz zaten.

Hamile olmadığınız halde neden hala regl olmadığınıza gelince, adetlerim düzensiz diyorsunuz, sebeplerden biri düzensizliktir, düzensizlikleriniz diğer zamanlarda da bu kadar uzun sürüyorsa ve gerçekten 25 yaşındaysanız, ki yaşınızı şundan dolayı önemsiyorum, bir kadın en geç 15 yaşına kadar regl olmaya başlar, regl olmaya başladıktan sonra ilk 1-2 yıl yılda 3-5 kere regl olması normal kabul edilebilir ama mevsim geçişleri bazı dış etkenler vb dışında 25 yaşında bir kadının regl aralıkları 21-30 günü geçiyorsa hormonal bir sorun yaşıyor olabilir, bu sebeple bir kadın doğum uzmanına muayene olmasında yarar vardır, regl gecikmenizin bir sebebi de gebelik korkusunu aşırı takıntı yapmanızdandır, geçen seneden beri bu tip konular açıyorsunuz, konu açmanızda hiçbir sorun yok, açabilirsiniz ama hamilelikten bu kadar korkarken ya ilişkiye girmemeli veya bir jinekoloğa giderek size uygun korunma yöntemlerinden birini önermesini istemelisiniz.

bu hamilelik konusunda bilgisiz olmam iyi bisey degilmi bilgili olsam evli olmadigi halde bunlari biliyorsun diyip kizarlar xxx muamelesi yaparlar bilmememe niye kiziyorlar anlamadim bilmemem gayet normal daha once hic tek damla kan gelmemisti o beni korkuttu ve prezervstifte cok ufak bir delik varsa partnerim geri cekikse bile sperm ondan hizli degilmi

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız biz hamile kalabilmek için can atıyoz böyleleri prezarvatif yırtılıp ses çıkardıysa hamileyimdir diyor aklım almıyo
Konu takibini bırakıyorum . Lakin daha fazla dayanamayacağım. Allah yardımcın olsun

Ne ayıp!!!
Herşeyi biliyorsunuz maşallah onu da bilin acıdım kızınıza Allah onun yardımıcısı olsun.

Yalnız sitede argo kelimeleri adlı adınca yazmayın yasak.
Hayır bilgisiz olmanız iyi birşey değil, sizin açınızdan bilmiyor olmanız kötü birşey çünkü belli ki erkek arkadaşınızla düzenli bir ilişkiniz var, belli aralıklarla birliktelikler yaşıyorsunuz, nasıl hamile kalınır, ne gibi durumlar gebelik riski oluşturur bilmezseniz bir gün gerçekten hamile kalırsınız ve bu sizin için yıkım olur, zira hamile kalmaktan korktuğunuz peş peşe açtığınız konulardan belli, üyeler sizi evlilik öncesi birliktelik yaşıyorsunuz diye yargılarsa zaten biz gerekli uyarıyı yaparız ama onlar sizin hamilelik nasıl oluşur bilmeden ilişki yaşamınıza kızıyor, sorduğunuz sorular aşırı derece de bilgisiz olduğunuzu gösteriyor çünkü, bu bilgisizlik yine sizi yermek için değil, tecrübesizliğinizi dile getirmek bakımından söylediğimiz birşey.

Delikse bile partneriniz önlem almış zaten, yani hamile değilsiniz, testlerin negatif çıkması da hamile olmadığınızı gösteriyor, yalnız naçizane size önerim sizden yaşça büyük bir ablanız olarak sadece tavsiye de bulunuyorum, gebelik ne gibi durumlarda olur iyice bir araştırın, korunma yöntemlerini de araştırın ve galiba siz de hamilelikten korktuğunuz için takıntı haline gelmiş, psikolojik olarak etkileniyorsunuz, bunun için de bir uzmanla görüşün, zira hamile olmadığınıza ikna olamıyorsunuz, sürekli bir korku halindesiniz.

tamam cooooooook tesekkurler bilmedigim icin buraya yaziyorum ogrenmek icin bunda kizacak bisey yok herkes buraya yaziyor ama onlara kizmiyorlar madem herkes bilgili olmak zorunda o zaman bu siteye ihtiyac kalmaz tek damla kan geldigi icin korktum hic boyle olmamisti

Yineliyorum, konu açmanızda bir sıkıntı yok ama bazı şeyleri öğrenmeniz lazım, bu site öğrenin diye var, geçen seneden beri açtığınız konularda üyeler iyi kötü yardım etmeye gayret etti, bakınız bizlerde size bilgi vermeye çalışıyoruz ama siz ısrarla öğrenmezseniz de bunda sitenin suçu yok, kana kafanız takılmış, yerleşme kanaması olarak düşündünüz sanırım ama yaşadığınız o bir damla kan yerleşme kanaması değil, tahriş olmuş olabilir veya regl olacaksınızdır ama hamile olabilirim endişesiyle stres yaşıyorsunuzdur regl gecikiyordur, adet döngünüz 21-30 günü geçiyorsa hormonal bir sorun mu var diye doktora gidip hormon testi yaptırmanızda yarar var, bunu yabana atmayın çünkü eğer hormonal bir sorun varsa tedavi olmanız gerekir, ayrıca düzensiz regl ileri de yumurtlama tarihlerinizi kestiremeyeceğiniz için istenmeyen gebelik yaşamınıza sebep olabilir, yumurtlama ve hamile kalma riski yüksek günlerinizi sağlıklı takip edebilmeniz için düzenli regl olmanız sizin yararınıza.

tamam tekrar coooooooook tesekkur ederim

Adetlerim düzensiz demişsiniz belki stres yaptınız veya mevsimselde olabiliyor yada üzüldüğünüz birşey olduysa ondan da kaynaklanabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…