- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
- Konu Sahibi gulsahmadan
Ay ölüyorum@Mune abla kibledim kendimi. Banlarmısın beni lütfen. Kafa beyin bırakmıyorlar. Vallahi yazık günah.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ölüyorum@Mune abla kibledim kendimi. Banlarmısın beni lütfen. Kafa beyin bırakmıyorlar. Vallahi yazık günah.
bu kişi o olmasa bile çok üzüldüm şuan o kız çocuğuna. sayfadaki tiplere yorumlara bak, el kadar bebenin fotoları boy boyİnstagramdaki aynı kullanıcı adlı şahıs sen isen bir fotoğrafta memelerini diğer fotoğrafta kızını yayınlanmandaki maksat nedir?
Aynen içime ağırlık çöktü gece gece...bu kişi o olmasa bile çok üzüldüm şuan o kız çocuğuna. sayfadaki tiplere yorumlara bak, el kadar bebenin fotoları boy boy
Meme ve kızımı ne deyim bilemedim . Takipçi toplamaya çalışıyor burdan herhalde .İnstagramdaki aynı kullanıcı adlı şahıs sen isen bir fotoğrafta memelerini diğer fotoğrafta kızını yayınlanmandaki maksat nedir?
İnstadakiyse napsın kadın takipciyiMeme ve kızımı ne deyim bilemedim . Takipçi toplamaya çalışıyor burdan herhalde .
O değildir umarım bu arkadaş.. Ama isim soyisim çok klasik değil ..Meme ve kızımı ne deyim bilemedim . Takipçi toplamaya çalışıyor burdan herhalde .
Ben görmedimki bi bakayım bariİnstadakiyse napsın kadın takipciyi![]()
Kız biz hamile kalabilmek için can atıyoz böyleleri prezarvatif yırtılıp ses çıkardıysa hamileyimdir diyor aklım almıyoHahahahahhahahhaha
Prezervatif in yirtilinca çıkardığı ses ile ugrasacaginiza buradaki insanların sesine kulak verip böyle boş seyleri bıraksaniz keşke....
ya gorunmeyecek kadar ufaksa?İki ihtimal var. Ya evde canın sıkılıyor vakit geçiriyorsun ya da gerçekten psikolojik tedavi gerekiyor . Ozaman bu fobiden kurtulmak için önerilerim .
1.Evlen 2. Evlenemiyorsan cinsel ilişkiyi bırak 3. Bırakamıyorsan psikiyatrise git
Ne demek prezervatif yırtılırsa ses çıkarmı? Yırtıksa yırtıktır görülür zaten
instegram ne alakaİnstagramdaki aynı kullanıcı adlı kişi sen misin?? Amaç??
birinci hamilelikle ikinci hamilelik ayni olmuyormus test alip yaptim 2 tane ikiside negatif ama dun 1 damla kan geldi ve bir daha gelmedi telasim ondanKonu sahibi galiba Instagram sayfasında ilgi göremeyince buraya sarmış anlaşılan.
Bir çocuğu olan ikinciye hamile olup olmadığını zaten anlayabilir. Sürekli hamilemiyim diye konu acacaginiza gidin bir test alın bakın.
Prezervatif in yirtilinca çıkardığı ses ile ugrasacaginiza buradaki insanların sesine kulak verip böyle boş seyleri bıraksaniz keşke....
İnstagram pek iç açıcı olmayan bir profil var da seninle aynı kullanıcı adına sahip.instegram ne alaka
doktora dedim tuplerimi baglayin diye daha gencsin dedi baglamadi124 mesajın tamamı hamile miyim test yaptım negatif çıktı hamile miyim doktora gittim hamile değilsin dedi hamile miyim prezervatif yırtıldı hamile miyim....
Bi kendine gelsen keşke. Bu kadar korkuyorsan aldır rahmini yumurtalığını.
birinci hamilelikle ikinci hamilelik ayni olmuyormus test alip yaptim 2 tane ikiside negatif ama dun 1 damla kan geldi ve bir daha gelmedi telasim ondan