prezervatif yırtılması

İnstagramdaki aynı kullanıcı adlı şahıs sen isen bir fotoğrafta memelerini diğer fotoğrafta kızını yayınlanmandaki maksat nedir?
bu kişi o olmasa bile çok üzüldüm şuan o kız çocuğuna. sayfadaki tiplere yorumlara bak, el kadar bebenin fotoları boy boy

124 mesajın tamamı hamile miyim test yaptım negatif çıktı hamile miyim doktora gittim hamile değilsin dedi hamile miyim prezervatif yırtıldı hamile miyim....

Bi kendine gelsen keşke. Bu kadar korkuyorsan aldır rahmini yumurtalığını.

Hamilelikle kafayı bozmuşsunuz tahminim bu kadar korktuğunuza göre evli değilsiniz..Eski konularda bir kızım var demişiniz lütfen intagramdaki kullanci siz olmayın ve şu hamilelik takıntılarını bırakıp kızınıza iyi bir örnek olun.

Son düzenleme:
Konu sahibi galiba Instagram sayfasında ilgi göremeyince buraya sarmış anlaşılan.

Bir çocuğu olan ikinciye hamile olup olmadığını zaten anlayabilir. Sürekli hamilemiyim diye konu acacaginiza gidin bir test alın bakın.

Prezervatif in yirtilinca çıkardığı ses ile ugrasacaginiza buradaki insanların sesine kulak verip böyle boş seyleri bıraksaniz keşke....

ya gorunmeyecek kadar ufaksa?

birinci hamilelikle ikinci hamilelik ayni olmuyormus test alip yaptim 2 tane ikiside negatif ama dun 1 damla kan geldi ve bir daha gelmedi telasim ondan

doktora dedim tuplerimi baglayin diye daha gencsin dedi baglamadi

birinci hamilelikle ikinci hamilelik ayni olmuyormus test alip yaptim 2 tane ikiside negatif ama dun 1 damla kan geldi ve bir daha gelmedi telasim ondan

Evet kişiye göre değişebilir ama bunu idrar testinde çıkmıyorsa kan verip öğrenebilirsiniz. Prezervatif yırtılmasınin sesini arastirmayin.

Ben yirtilinca çıkan sesi duyacak biri olacağını sanmıyorum ki bu da mantiktir. Kaldı ki sizin tüm mesajlarınızı okudum bir tane bile mantıklı bir aciklamaniz yok ve kafa bulduğunuzu düşünüyorum.

Yaşınız gerçekten 25 ise kan tahlili yaptirmanizin sakıncası yok sonuçta 17 yaş degilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…