• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prezervatif yırtılması

prezervatif yırtılması nasıl olur nasıl anlasılır ses cikarmi
Madem dalga geçilmek istemiyorsun , ozaman daha bilinçli bir insan ol . O kadar korkuyorsan hamile kalmaktan , ilişki yaşamayı bırakacaksın ozaman . Her ilişkiden sonra burya hamileyim diye konu açıyorsun. Sende hamilelik fobisi oluşmuş . Korunma yöntemi kullansada , sen daha çok yaşarsın bu korkuyu bu kafayla. Kimseye kolay kolay böyle şeyler yazmam , beni bile çileden çıkarttın

Madem dalga geçilmek istemiyorsun , ozaman daha bilinçli bir insan ol . O kadar korkuyorsan hamile kalmaktan , ilişki yaşamayı bırakacaksın ozaman . Her ilişkiden sonra burya hamileyim diye konu açıyorsun. Sende hamilelik fobisi oluşmuş . Korunma yöntemi kullansada , sen daha çok yaşarsın bu korkuyu bu kafayla. Kimseye kolay kolay böyle şeyler yazmam , beni bile çileden çıkarttın
bilinclenmek icin yaziyorum buraya bende hamilelik fobisi olduysa ben hastayim demektir psikolojisi bozuk hasta bir insana kizilmaz

bilinclenmek icin yaziyorum buraya bende hamilelik fobisi olduysa ben hastayim demektir psikolojisi bozuk hasta bir insana kizilmaz
İki ihtimal var. Ya evde canın sıkılıyor vakit geçiriyorsun ya da gerçekten psikolojik tedavi gerekiyor . Ozaman bu fobiden kurtulmak için önerilerim .
1.Evlen 2. Evlenemiyorsan cinsel ilişkiyi bırak 3. Bırakamıyorsan psikiyatrise git
Ne demek prezervatif yırtılırsa ses çıkarmı? Yırtıksa yırtıktır görülür zaten

İnstagramdaki aynı kullanıcı adlı şahıs sen isen bir fotoğrafta memelerini diğer fotoğrafta kızını yayınlanmandaki maksat nedir?

Back