- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
- Konu Sahibi gulsahmadan
Tekrar ediyorum. Dalga geçmedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi yaptırmak daha kolay değil mi? Bence sen hamile olmak istiyosun bütün bu kabullenmeyişlerin bu yüzdenevet o ses belirleyecek eger yirtilirken ses cikiyorsa hamile degilim cikmiyorsa hamile olabilirim
hayir kan testi yaptirmak zor hamile olmakta istemiyorumKan testi yaptırmak daha kolay değil mi? Bence sen hamile olmak istiyosun bütün bu kabullenmeyişlerin![]()
yaptigin baska soyledigin az evel beni banla dedin simdi sonu kadar savasirim diyorsunTekrar ediyorum. Dalga geçmedim.
Nesi zor ?hayir kan testi yaptirmak zor hamile olmakta istemiyorum
Faydası olması ümidiyle..yaptigin baska soyledigin az evel beni banla dedin simdi sonu kadar savasirim diyorsun
prezervatifin yirtilma ihtimali oldugu icin ve 1damla kan geldigi icinHamile değilsin
Senin hamile kalma olasılığın kutupların 50 derece olma olasılığı ile eş değer
Neden inanmıyorsun ?
Niye kız acile gitsen 20-30 lira muane ücreti alıp yapıyolar ne varki bunda? Evden çıkman mı zor bu saatte?hayir kan testi yaptirmak zor hamile olmakta istemiyorum
hayir kan vermek istemiyorumNiye kız acile gitsen 20-30 lira muane ücreti alıp yapıyolar ne varki bunda? Evden çıkman mı zor bu saatte?
Madem dalga geçilmek istemiyorsun , ozaman daha bilinçli bir insan ol . O kadar korkuyorsan hamile kalmaktan , ilişki yaşamayı bırakacaksın ozaman . Her ilişkiden sonra burya hamileyim diye konu açıyorsun. Sende hamilelik fobisi oluşmuş . Korunma yöntemi kullansada , sen daha çok yaşarsın bu korkuyu bu kafayla. Kimseye kolay kolay böyle şeyler yazmam , beni bile çileden çıkarttınprezervatif yırtılması nasıl olur nasıl anlasılır ses cikarmi
penisin vajinadan cikmasiyla penisin ucundaki sprmin akmasinin hizi aynimihmm evet slow motion şeklinde hareket ediyorsa adam olabilir. diğer türlü imkansız.
hayatta başarılar![]()
anladım sen inadına yapıyorsunpenisin vajinadan cikmasiyla penisin ucundaki sprmin akmasinin hizi aynimi
bilinclenmek icin yaziyorum buraya bende hamilelik fobisi olduysa ben hastayim demektir psikolojisi bozuk hasta bir insana kizilmazMadem dalga geçilmek istemiyorsun , ozaman daha bilinçli bir insan ol . O kadar korkuyorsan hamile kalmaktan , ilişki yaşamayı bırakacaksın ozaman . Her ilişkiden sonra burya hamileyim diye konu açıyorsun. Sende hamilelik fobisi oluşmuş . Korunma yöntemi kullansada , sen daha çok yaşarsın bu korkuyu bu kafayla. Kimseye kolay kolay böyle şeyler yazmam , beni bile çileden çıkarttın
yoooanladım sen inadına yapıyorsun![]()
HahahahahhahahhahaAz önce konu açtın herkes hamile değilsin dedi daha ne araştırıyon prezarvatifin nasıl yırtıldığını? Şarkı söylüyor yırtılırken.
İki ihtimal var. Ya evde canın sıkılıyor vakit geçiriyorsun ya da gerçekten psikolojik tedavi gerekiyor . Ozaman bu fobiden kurtulmak için önerilerim .bilinclenmek icin yaziyorum buraya bende hamilelik fobisi olduysa ben hastayim demektir psikolojisi bozuk hasta bir insana kizilmaz
Değildir heralde yaİnstagramdaki aynı kullanıcı adlı şahıs sen isen bir fotoğrafta memelerini diğer fotoğrafta kızını yayınlanmandaki maksat nedir?