• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prezervatif yırtılması

Gülşahcım 5 tane konun var ve hepsi de hamilelik.İlki eğer doğru olsaydı şimdiye kadar doğurman gerekirdi. Kaldı ki muhtemelen bundan seninde haberin olurdu değil mi? Anlamadım ebelikle ilgili bilgi mi istediğin fake misin?
Neyse gittim ben:KK54:

yirtildigi zaman icinden akacagini biliyorum tirtik ufaksa bir kismi aktiysa diye dusunuyorum
yahu adam geri çekilerek boşaldı demişsin, neyi akacak. inadına mı yapıyorsun anlamıyorum valla. değilse de bir doktora görün, bu kadar takıntı iyi değil.

insanlarla dalga gecme onlari asagilama
Dalga geçmedim. Bilgisizsiniz. Aklınızı zekanızı kullanıp araştırma filan yapmadan boyunuzdan büyük işlere kalkışıp saçma salak sorular soruyorsunuz. Bilinçsizsiniz vizyonsuzsunuz. Baktığınız şey sadece kendi üreme organınız ve karşıdaki üreme organı. Acaba ne yapılır bununla? Kafa sadece buna çalışıyor. Necaset gibi yaşıyorsunuz hayatı. Şu sorulara bak. Keşke şu üreme organlarınızı kullanmak için beyin engeline takılsanız da boşu boşuna kendinizi ruhunuzu harcamasanız. Bi bitseniz keşke bi bitseniz...

Dalga geçmedim. Bilgisizsiniz. Aklınızı zekanızı kullanıp araştırma filan yapmadan boyunuzdan büyük işlere kalkışıp saçma salak sorular soruyorsunuz. Bilinçsizsiniz vizyonsuzsunuz. Baktığınız şey sadece kendi üreme organınız ve karşıdaki üreme organı. Acaba ne yapılır bununla? Kafa sadece buna çalışıyor. Necaset gibi yaşıyorsunuz hayatı. Şu sorulara bak. Keşke şu üreme organlarınızı kullanmak için beyin engeline takılsanız da boşu boşuna kendinizi ruhunuzu harcamasanız. Bi bitseniz keşke bi bitseniz...
arastirma yaptim ana sonuc alamadim

ouuv portakal ne yaptın yahu, değmedi :olamaz:

ouuv portakal ne yaptın yahu, değmedi :olamaz:
Kafa bu ama sadece bu. Ne yaşıyorlar nasıl bir sevgisizlik ilgisizlik nasıl bir boşvermişlik ve nasıl bir acizlik. Acımıyorum artık bu gençlere. Çoğu her haltı biliyor ama amaçsız kanalizasyon çukuru gibi hayatları.

Kafa bu ama sadece bu. Ne yaşıyorlar nasıl bir sevgisizlik ilgisizlik nasıl bir boşvermişlik ve nasıl bir acizlik. Acımıyorum artık bu gençlere. Çoğu her haltı biliyor ama amaçsız kanalizasyon çukuru gibi hayatları.
merak, yaptım deme isteği, yapabilmiş olmak. çoğu hissiyattan mahrum bence. sevişmiş olmak için sevişiyorlar

sevgisizlik ilgisizlik acizlik icindeysem dalga gecmek yerine uzulmek anlayisli olmak sevgi ilgi gostetip yardim etmen gerekiyor dalga gecmen degil bana cvp yazan sensin sonrada kafam almiyor yok oyle bisey konuyu gordun okudun madem sana sacma geldi girmeyeceksin konuya

sevgisizlik ilgisizlik acizlik icindeysem dalga gecmek yerine uzulmek anlayisli olmak sevgi ilgi gostetip yardim etmen gerekiyor dalga gecmen degil bana cvp yazan sensin sonrada kafam almiyor yok oyle bisey konuyu gordun okudun madem sana sacma geldi girmeyeceksin konuya
Yok girerim ve yazarım. Gerekirse kelimelerimle kafanızı duvara sürtüp kıvılcım çıkartırım. Yazmaya yazmaya görmeye etmeye bu hale geldiniz. Sevgiyi ilgiyi anne babanız verecek ben değil. Ben size dışarıdan nasıl göründüğünüzü yazarım böyle. Sizin kendinize gelip gelmemeniz size de kalmış değil. Yarın birgün benim evladıma uğramayacağınız ne malum? Bir öğretmen olursanız hala bilinçsizseniz tüm öğrencileriniz benim evladımdır. Onlar için yazarım. İnadına bir neslin düzelmesi için yazarım. Ben bu şekil yazarım. İlgili sevgili başkaları yazsın.

Back