- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 356
- 73
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir sey olmamıştır. Hangi marka bu? Hem delinmiş hem parçalanmış. Tırnaklarınız mı uzundu, açarken mi yırtıldı?Kızlar biz eşimle prezervatifle beraber olmustuk bi baktı yırtılmış ve iki hafta sonra yanı bugun içimden prezervatif parçası çıktı bana zarar vermis midir korkuyorum içimde kalmış iki hafta hastalandım kanla beraber kendini dışarı attı küçük parça
Yok eşim takti zaten hiç bir şeyi yoktu biraz ara ara zorlanma oldu o sırada yırtıldı sanırım ama oda hiç hissetmemiş bugun regl oldum bi baktım parça içime de boşalmıştı dedim acaba dusuk mu yaptım sonra bi baktım prezervatif parçasıBir sey olmamıştır. Hangi marka bu? Hem delinmiş hem parçalanmış. Tırnaklarınız mı uzundu, açarken mi yırtıldı?
Markasini sormustum. Bir de son kullanma tarihi geçmiş mi bi bakin.Yok eşim takti zaten hiç bir şeyi yoktu biraz ara ara zorlanma oldu o sırada yırtıldı sanırım ama oda hiç hissetmemiş bugun regl oldum bi baktım parça içime de boşalmıştı dedim acaba dusuk mu yaptım sonra bi baktım prezervatif parçası
Markası durex bittiği icin attım ya tarihine bakamadım ama bir tanesi böyle oldu sadeceMarkasini sormustum. Bir de son kullanma tarihi geçmiş mi bi bakin.
DurexHayrına markasını yazın da almayalım.
Çekinirseniz bari baş harfini yazın.
Ne gibi belli ederdi meselaZarar verse kendini belli ederdi diye düşünüyorum şuan
Tahriş yanma tarzıNe gibi belli ederdi mesela
merhaba,ilginç bir olay,ama gerçekten böyle olduysa firmaya bildirin!prezervetin kullanım amacı zaten korunma?ben olsam hemen firmaya şikayet ederdimKızlar biz eşimle prezervatifle beraber olmustuk bi baktı yırtılmış ve iki hafta sonra yanı bugun içimden prezervatif parçası çıktı bana zarar vermis midir korkuyorum içimde kalmış iki hafta hastalandım kanla beraber kendini dışarı attı küçük parça
Evet oldu yanı bildirmek hiç aklımıza gelmedi biz bile şaşırdıkmerhaba,ilginç bir olay,ama gerçekten böyle olduysa firmaya bildirin!prezervetin kullanım amacı zaten korunma?ben olsam hemen firmaya şikayet ederdim
bildirin işte şimdiEvet oldu yanı bildirmek hiç aklımıza gelmedi biz bile şaşırdık