canim yanlis anlama ama ovulasyon testlerinde sikintiya mi dustun? yani zaten o gunun gelmesi icin 30 gun bekliyoruz. 2-3 testten tasarruf edecegiz diye bu ayi kacirmanin manasi var mi? askolsun diyorum. aslinda kacirmamissin ama sansini azaltmissin.
o yakaladigin tek gune gelince, insallah kacirmamissindir ama ben hep diyorum. o gune birakmayin yumurtlama yaklasinca 2 gunde bire, cizgiyi gorun gormeyin dusurun iliski sayisini diyorum. bir de diyorum koyu cizgi cikmadan bir gun once hafif koyu oluyor o gun calisin- sen onu kacirmissin yanlis anlamadiysam, gun asiri test yaptigin icin-, koyu oldugu gun calisin diyorum, o gun calismissin, bir de ertesi gunu calisin diyorum yumurta halen yasiyor olabilir. ama bosuna diyorum galiba
cidden o gune odaklanip insan strese giriyor. ama iki gunde bir olunca stres olmadigin onceki gunelrin spermleri bile bekleyip yumurtayi doleyebilir. kendi sansimizi kendi ellerimizle dusuruyoruz.
biraz sana kizmisim gibi oldu, insallah hamile kalirsin ama ltf arkadaslar bir dahaki aya kalsin dusuncesi tasimayalim. ben hamile kalamamisim elimde 40 tane daha test var, ne isime yarar.
ben gunde 2 emin olamzsam 3 tane yaptigim oldu.
insallah canim o gun tutmustur.[/QUO
Kibelecim ben teste zaten normal döngüye göre erken başladım tarihleri de yazdımo yüzden 28-29 günde bir olur teklemez hiç hatta geçen ay çok daha erken başlamıştım kitlerdeki çizgileri günleriyle not aldım ama bu ay anormal bişeyler var bende sanırım hormanlarla ilgili durup dururken birden ateşim anormal yükseliyo boğaz ağrısı,grip falan hiçbişey yok ama anlayamadım soğuk duş almaya bile halim kalmıyo kolumu oynatamıyorum resmen sağolsun eşim çocuk gibi suyun altına tutmasa havale geçiricem.Klima açık evde hep ama okula gidene kadar ki en fazla 3 dk. mesafede hemen güneş çarpması oluyorum bu günlerde..Şükür karneleri de verdik biliyosun küçük bi ilçedeyim merkeze gidip tetkikleri yeptırıcam rahat rahat..Yani testler boşa gitcek diye aklımın ucundan geçmez günde 2 defa yaptığım bile oldu o kadar
tüp bebek harcamasının yanında devede kulak sonuçta.Dediğin gibi ona odaklanınca stres değil de bende konsantrasyon 0'a düşüyo resmen bak aynen böyle oluyorum :umursamaz: İnşallah tutmuştur ne diyim...Bu arada cvp yazamadım not işlerinden KK'ya giremedim 2 gündür ama ben hep burdayım a.s