- 5 Temmuz 2007
- 827
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın hatunlar, ne kaynatmıssınız yaaa:roflol:
benim beklenmeyen tarihim 9 ocak, liste sahibi hadi ekleyiver, hamişlerimizi de ekleyin de gözümüz gönlümüz açılsın:)
benim dün 14. günümdü, aksam test yaptım, tek çizgi, doktor aslında dün için de sincap arayın demişti, tek çizgiyi görünce de eşime söylemedim bile,dedim boşver bugün dinlenelim:roflol:
açıkcası doktora gittiğimde eger eşim yanımda yoksa ben gün verdiğini söylemiyorum bile, çünkü şartlanmıs oluyoruz, rahat olmuyo, sanki ben ayılıp bayılıyomusum gibi olunca daha spontan gelişiyo olaylar:roflol:
ay napıyım ama, hatta iki gün önce kullandıgımda da yemek yedik uyku bastı bana, dedim ben azcık yatayım, kullandım preseedı aradan 10 dakka geçti gelseneee dedim :roflol: hiç demedim bile preseed kullandığımı, öyle kendiliğinden olmuş gibin:rolflol:allah senin iyiliğini versin yahihoyyyt
nasıl güldüm sabah sabah
benimde hastalığım bitti ama ben hiç söylemedim bile:):asigim:
beklesin azıcık napıyım yani
zaten bu ay çok yorucu olacak
bende kendimi endeksleyince kaskatı kesiliom ya kolumu bilem kıpırdatamıyom:)
ay napıyım ama, hatta iki gün önce kullandıgımda da yemek yedik uyku bastı bana, dedim ben azcık yatayım, kullandım preseedı aradan 10 dakka geçti gelseneee dedim :roflol: hiç demedim bile preseed kullandığımı, öyle kendiliğinden olmuş gibin:rolflol:
anacım napıyım, geceye kalsa iş uzuyo, sabah iş var, uykusuz kalıyorum, böylesi en iyi:roflol:
he bu arada hilalbebik inşallah ihtiyacın kalmaz da ikinci siparişe, kalırsa ablam yardımcı olur sanırım, gerci sormadım da en azından linkini falan gönderir yani:)
35, aycımmm hadi bakalım canım hayrını gör :)))))
35.ay hayırlı olsun cnaım, inşallah hayrını görürsün:)
teşekkürler listeye benide ekledigin için şimdiden çok heycanlandımLİSTE
selmas88 ovülasyon : 17,12,2009 beklenmeyen adet : 05,01,2010
cetrefilli
ed@hmet ovülasyon : mmmm bilemiorum 9,günde yımırtlamadıımm beklenmeyen adet : 11.01.2010
hilalbebik
nevetna
maviyeşil1999
35.ay
:CüvCüv:
:sinifsinif:beni kimse eklemiyormafoldumbenLİSTE
selmas88 ovülasyon : 17,12,2009 beklenmeyen adet : 05,01,2010
cetrefilli
ed@hmet ovülasyon : mmmm bilemiorum 9,günde yımırtlamadıımm beklenmeyen adet : 11.01.2010
hilalbebik
nevetna
maviyeşil1999
35.ay
:CüvCüv:
ay napıyım ama, hatta iki gün önce kullandıgımda da yemek yedik uyku bastı bana, dedim ben azcık yatayım, kullandım preseedı aradan 10 dakka geçti gelseneee dedim :roflol: hiç demedim bile preseed kullandığımı, öyle kendiliğinden olmuş gibin:rolflol:
anacım napıyım, geceye kalsa iş uzuyo, sabah iş var, uykusuz kalıyorum, böylesi en iyi:roflol:
he bu arada hilalbebik inşallah ihtiyacın kalmaz da ikinci siparişe, kalırsa ablam yardımcı olur sanırım, gerci sormadım da en azından linkini falan gönderir yani:)
:sinifsinif:beni kimse eklemiyormafoldumben
yaaa tarihimi eklemedileeeer
:sinifsinif:beni kimse eklemiyormafoldumben