Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben adet oldum kızlar(( preseedla 2. ayımda boş geçti hayırlısı olsun
merhaba kızlarr acillerde sürünerek geçti akşamım
öğleden sonra hafif lekelenmem başladı sonradan açık akıntıya döndü şimdide kanamam var(((((((((((
ne olucak bi kaç saat sonra anlıycaz doktora gittik rahimde bişey yok dedi keseyi haliylen 4 haftalık olduğu için görmedi regliye hazırlanmıyor dedi doktor ama değerine bakmamız lazım dedi kan testi verdim ikiye katlamazsa sorun olabilir dedi kan testi sonucu gece birde çıkıcakmış benim halim kalmadı dehşet sancılar çekiyorum kıvranıyorum resmen regliymişim gibi biraz öncede bayağı bi kan geldi sanırım düşücek zaten bu bi kaç günlük sevinçtede anlamamıştım bişeyde hiç konduramamıştım gebeliği kendime neysee yarına artık öğrencem bekliycek halim kalmadı çünkü dualarınız esirgemeyin kızlar offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
hamile kalmaya çalışmak bir dertttt sürdürmeye çalışmakk başka bir dertt allahım hepimize sabır versin
cok teşekkürler canım , evet bi dönem onuda yaptı ama sonra sıkıldı,ne kdr süreyle o kürü yapması gerekiyorki
şimdi bizimkinin sonuçlarına baktım bütün sonuçları normal değerlerde bir tek 4.derecede hareket diye bir bölüm var o normalde %25ten büyük olması gerekirken %15 çıkmış,yoksa diğer bütün değerler normal,siz olsanız bu durumda preseedi denemeyi mi tercih ederdiniz