- 25 Eylül 2009
- 217
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar naber? nasıl gidiyor hayat? Ceylancım napıyon kııısss, aramıza hoşgeldin canım, inşallah preseed meleğine vesile olur.
selmacım idrar testi 12. günden önce zor çıkar ama merak ediyorsan yap nolcak, çıkmazsa umutsuzluğa kapılma.
damlaumut canım ben kırmızı kartı yedim, preseed kullanmamıştım bu ay, çalışma da ramazan nedeniyle askıdaydı ama bu ay kolları sıvadım ona göre :)
Sen benden kaçıyorsun ben senin peşini bırakmıyorum aylardır :kedi:Neolsun yafrum erken gebelik topiciği dağıldı eskiler hamile kalınca ve doğurunca herkes gitti.. Bakalım preseed vesile olacakmı Rabbim neylerse güzel eyler ..
anjelik listede aynı sıradayız. 30 eylül. var mı bir belirti? sabır durumları nasıl? benim günüm 30 eylül görünüyor öyle de olacaktı ama geç yumurtladım.18 inde sanırım 4 üne kadar anca adet olurum. inşallah olmam da
CANLAR 11 EKİM BENİM GÜNCEL TARİHİM...PRESEED KULLANMADIM BU AY AMA OLSUN,DOLSUN GÖBÜCÜKLER...:CüvCüv:
kızlaaaar geçen hafta çarşamba ya da perşembe ebaydan sipariş vermiştim ya bugün geldi, tr firma kadar hızlı yani ve üçte bir fiyatına, kesinlikle fırsatçıları sevindirmeyin derim...
elif naz iyi dileklerin için teşekkürler:))) bende buradan o müjdeli haberi yazmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam.. hatta testin resmini bile koyacağım. e napalım biz zor bulanlardanız:))
offf ekimin 10u gelsede kullansam şunu aynı anda eşimede keçiboynuzunu içiricem bide evitamini sora bekleki 24 ekim gelsin
hehe ben 13 sene sonra bulmuş olduğumdan popomu cm oynatmaya korkarım herhalde öyle bir durum olsa kaydirigubbakcemile3hihoyyytheheheh