Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
shygueen canım benim olaya geç iştirak ettim ne işe yarıyormuş bu çiçek? ben bu ay aslan pençesi ve civanpençesi kullanacağım. bu ay çok çalışmam lazım:)))
tevekkülüde elden bırakmayacağım inşallah bu ay.
ya bende ingilizce sıfır ne üye olabiliyorum nede alabiliyorum bu preseedi((
kızlar merhaba.benımde haftaya son hormon kontrolum var oda normal cıkarsa gerıye rahım fılmı ve asılama kalıyo.bu ay sadece yumurtlama gunlerınde preseedle ılıskıye gırdık.esımın preesede karsı alerjısı oldugu ıcın reglı gunume kadar cınsel perhız uygulıycam ona.cunkı preseed sayesınde sertlesme problemı yasıyo bu aralar.yanı kızlar benım umutlu oldugum bu aydan hıcbir ümıdim kalmadı.ve bugun benım dogum gunum.hersene 3 kısı olmak ıcın dua ederdım dogumgunumde ama yıne husranla sonuclandı bu yıl.negatıf olmakta ıstemıyorum ama ama ama..neyse yıne sabır bızım en buyuk ılacımız ve sabırlı olmak zorundayız sadece kuzularımız ıcın.....
evet canim bu cicek. Baby hopes com diye bir site var orada adet baslangicindan ovulasyon gunune kadar icilmesini tavsiye ediyor.
Bilmiyorum baska hic duyan oldu mu?
kızlar merhaba.benımde haftaya son hormon kontrolum var oda normal cıkarsa gerıye rahım fılmı ve asılama kalıyo.bu ay sadece yumurtlama gunlerınde preseedle ılıskıye gırdık.esımın preesede karsı alerjısı oldugu ıcın reglı gunume kadar cınsel perhız uygulıycam ona.cunkı preseed sayesınde sertlesme problemı yasıyo bu aralar.yanı kızlar benım umutlu oldugum bu aydan hıcbir ümıdim kalmadı.ve bugun benım dogum gunum.hersene 3 kısı olmak ıcın dua ederdım dogumgunumde ama yıne husranla sonuclandı bu yıl.negatıf olmakta ıstemıyorum ama ama ama..neyse yıne sabır bızım en buyuk ılacımız ve sabırlı olmak zorundayız sadece kuzularımız ıcın.....
Hayatım binde birde olsa geciktirebiliyorlar ben 2 ay bekledim baktım geleceği yok itiraz süresi dolunca para iadesi aldım..Sağolsun meyram almanyadan gönderdi bana yorulup ..kızlar ben ebaydan yurtdışından sipariş verdim ürünü ve 15 gün oldu hala elime ulaşmadı ne zaman ulaşır fikri olan varmı
dnz82 canım cok tesekkur ederım oncelıkle.sonrasınıda soylıyım.ben preesedı almadan once cınsel hayatımız gayet ıyıydı.cunkı benım kuruluk gıbı bır problemım yoktu.preseed kayganlastırıcı oldugu ıcın kullandıktan sonra esıme vajınamdakı sıvı fazla gelmıs ve hıssedememıs dolayısıyla cok cor bı sekılde yaptık.2 kere kullandım ıkısındede boyle oldu.sonrasında presedsız denedıgımızdede sertlesme problemı devam edıyodu cunkı psıkolojısı bozulmustu o zaman.bende bır sure yapmamaya karar verdım.2gun ustuste olması ve zorlandıgı ıcın boyle olması normal gıbı.ama cok uzuldum cok zorlandık onu kullanıcaz derken.sımdı bosalmak ıstedıgı yanı utanıyorumda soylerken kaydirigubbakcemile3 azdıgı zaman yapıcam.ancak boyle kendını ıyı hısseder.yanı kısacası canım preseed benı baya yordu.bıdahakı aya esıme soylemeden kullanıcam.emrı vakı oluncada erkekler bunalıyo.en azından benım esım oyle canım
hımm kimsenin yazası yok sanırım ...
cümleten hayırlı akşamlar canlar rabbime emanetsiniz sevgiler saygılara.s
günaydın kukuleta,herkeze günaydın